- 11 Şubat 2023
- 10.842
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.242
- 528
Şuan herkes öyle yapıyor ama hiç eviniz yoksa alinabilir.Tayinciyiz. Ev almak mı mantıklı bu parayı faize yatırmak mi ? 2 milyon paranın faiz getirisi 80binden fazlaymış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan herkes öyle yapıyor ama hiç eviniz yoksa alinabilir.Tayinciyiz. Ev almak mı mantıklı bu parayı faize yatırmak mi ? 2 milyon paranın faiz getirisi 80binden fazlaymış
Katılıyorum eğer siz oturmayacak sadece gelir için yapacaksanız eğer 1+1 veya 2+1 uygun bi daire alıp içine eşya koyup eşyalı bile oturtabilirsiniz. Ki suan eşyalı daireler 12 13 arası doğuda. Bu zamanda memurların coguda eşyalı daire tutuyor.Böyle bir şey de manyikliymis gerçekten
evin lokasyonunu ve özelliklerini merak ettim2021 de 1 milyona aldığım ev olmuş 12 milyon.
evin lokasyonunu ve özelliklerini merak ettim
Evin özellikleri kulağa çok güzel geliyor ama Ankara’yı bilmediğim için kafamda canlandıramıyorum iyi pirim yapmış ve iyi fiyata almışsınız 2021 de bu özellikleri taşıyan evi. Kanal İstanbul mu kararlaştı acaba lokasyon olarak diye düşünmüştümÇankaya merkezde ev, 4+1 dubleks her odanın kendine ait banyosu var, koordidorda banyolar var. 5 banyolu, teraslı, 3 balkonu var falan 400 metrekare net balkon teras hariç.
Biz o zaman da bence uyguna almıştık euro krizi patlamadan önceki ay bir milyon 30'a, karşı komsumuz ilana koymuş şimdi 12 milyona.
Evin özellikleri kulağa çok güzel geliyor ama Ankara’yı bilmediğim için kafamda canlandıramıyorum iyi pirim yapmış ve iyi fiyata almışsınız 2021 de bu özellikleri taşıyan evi. Kanal İstanbul mu kararlaştı acaba lokasyon olarak diye düşünmüştüm![]()
Güle güle oturun inşallahhahah yok yıllardır söylenen çok büyük bir açık alan projesi vardı, o kabul edildi ve yapıldı bu süreçte. Bizde pek yapılacağına inanmıyorduk ama sattığımız evimizde aynı sokaktaydı, bölgeden uzaklaşmak istemedik, evi de çok beğendik. Bence biraz o tetikledi. İnsanlar orası plaza olacak sanırken çat diye orman bırakıldı ve güzel bir proje yaptı belediye. Etrafındaki evlerinde fiyatları arttı baya. Ama tr de her şey gereksiz arttığı için bende algımı kaybediyorum
Oturmadigim evi alma taraftarı değilim ben. Zaten şu dönemde kiraya da vermem. Ben olsam döviz alırdım heraldeTayinciyiz. Ev almak mı mantıklı bu parayı faize yatırmak mi ? 2 milyon paranın faiz getirisi 80binden fazlaymış
faizden paranızı arttın ,alacaksanız büyük şehirlerden,pirim yapan yerlerden bakın,ya da ,iyi bir yerden arsa bakın...kucuk bir yerden aldınız, kiraya verdiniz diyelim,kira eriyor,zam sınırlı, çıkın deseniz kiraciyi çıkartmak kolay değil..ya da ileride nerede yaşamayı düşünüyorsanız paranızı artırıp bakınTayinciyiz. Ev almak mı mantıklı bu parayı faize yatırmak mi ? 2 milyon paranın faiz getirisi 80binden fazlaymış
eğer ileride satarız mantığı ile ev almayı düşünüyorsanız evet mantıklıTayinciyiz. Ev almak mı mantıklı bu parayı faize yatırmak mi ? 2 milyon paranın faiz getirisi 80binden fazlaymış