Tayin Olarak Yazacagınız 3 Şehir Hangisi Olurdu ve Neden ?

busem33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
218
0
96
İçel Mersin
arkadaşlar tain olmak istediginiz 3 şehir hangisi neden yazardınız sizce biz nereleri yazmalıyız ben balıkesir istiyorum ama polis nişanlısıyım fikirlerinizi bekliyorum

bence de balıkesiri yazabilirsin yasam koşulları çok uygun .Eskişehiri de yazabilirsin çok güzel ama ev kiraları biraz yüksek bide bursayı yzabilrsin bursa da büyük bi kent yasam koşulları da uygun..

pardon nedenini yazmamısım ana sebep deniz kenarı olmaları
izmir kendi memleketim vazgecemem
mugla modern bir sehir kültürü izmire yakın

Son düzenleme:
teşekkür ederim verdiginiz cevaplar için ya dogudan sonra tain çıkacak buyıl ve biz hem temiz hem yaşam koşulları rahat çok pahalı olmayan biryer istiyoruz gidip her tarafı görme şansımız yok oyüzden soruyorum nişanlımın işide kolay olacak biryer istiyorum fikirlerinizi bekliyorum lütfen yazarken tecrübelerinizi göz önünde bulundurun özellikle polis eşleri işimiz çok zor allah yardımcımız olsun

valla ben olsam izmiri seçerdim hem ailem orda ve insanları çok sıcak,bursayı seçerdim evim ve eşimin ailesi buda ee geriye 1 yer kalıo oda karadenizden bi yer seçerdim merak edıomda orasını hehe

izmir mersin antalya izmir i yazardım çünki memleketim mersin i yazardım memleketime benziyor antalya da ikamet ediyorum şu an bizde tayinle geldik buraya tavsiye ediyorum

antalya tek tercih ... eş durumuyla seneye inşallah ordayım.................sizse ege ve akdenizi tercıh edebilirsiniz..................

valla ben olsam izmiri seçerdim hem ailem orda ve insanları çok sıcak,bursayı seçerdim evim ve eşimin ailesi buda ee geriye 1 yer kalıo oda karadenizden bi yer seçerdim merak edıomda orasını hehe

canım bursada yaşamı biraz anlatırmısın pahalımı birde polisler açısından çok zormu sosyal hayat nasıl teşekkürler

güney illeri özellikle tasarruf yapmak için ideal bence.mersin,antakya,adana,antep.yakıt gideri düşük,konforlu,hayat şartları diğer illere göre daha ucuz.gezmek içinde ideal.

cnm bende asker esıyım suan dogudayız balıkesır canakale gıbı yerlerı yazardım..

bıde bız amasyadan geldık doguya bundan öncekı görev yerımızdı çok guzeldı yasama kooşullarıda çok uygundu valla

elazığ,antep ve konya yazmıstım..........

kocaeli cıkmıstı alakasız........

hepinize çok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için yazdıgın ilk üç yer gelir diyolar biz gittigimiz ile yerleşmek istiyoruz çok düşünmemiz lazım yarın birgün çocuklarımız olacak egitimleri sosyal yaşantıları ve en önemlisi sözlüm polis onun rahat edecegi yer istiyorum gerçi polis heryerde suçlularla içiçe ama yinede iyibiryer istiyoruz çanakkaleyi çok istiyor ama pahalı diyolar oraya mersindeyim inanın tamam bura ucuz ama istanbuldan farksız çok karmaşık çok olay var

canım suan nerdesin ankaramı zannedersem yazdıgın ilk üç yerden biri kesin geliyomuş

cnm il yazmamışsın merak ettim bizde bu sene dönecez çanakkale tekirdağ ilk tercihimiz netten kiralara bakıyoruz evlewr uygun sanki iki yerdede konuyu beğendim daha varsa tecrübeli arkadaşlar cevapları bekliyoruza.s.

çanakkale çok istediğimiz bir yer orda yaşıyan biri olarakta memnun olduğunu söyldin daha da heveslendim şimdi haziranda inş orda olurum merkezdemisin ilçemi

candy teşkler bencede böyle rahatsa zor bırakır orayı biz doğu görevinide isteyerek ve memnun olacağımızı düşünerek geldik ama bize fiyasko oldu şimdi görev çabuk bitsin diye dağların arasında kalmış adı il olan bir köydeyiz yaza görev bitecek ve batıya gelicez inş bizim içinde sizin içinde hayırlısı neyse o olsun lojmanda olsan daha farklı olurud arkadaş edinebilirdin orda ben artık arkadaşı geçtim rahat edeceğim doğru dürüst bir evde ve memurların geçinebileceği uygun bir yerde oturmak istiyorum kızım doğru dürüst okullarda okusun yeter orda olursan yazın bende gelirsem inş istesen tanışırızda

busem33 bir mersinli olarak nerde ne işin var kolay ulaşımıyla ılıman iklimiyle ucuz kiraları yüksek yaşam kalitesiyle çukurovadan çıkma derim adana antakya nigde tercihin olsun nişanlının şark hizmeti bittiyse

dogunun adını anmayın sinema,tiyatro alış-veriş merkezi tık yok çocuk büyüteceksin yerleşecegın yerde sosyo-ekonomik düzey iyi olmalı sürekli yagan sinirleri bozan kar da cabası dogalgaza gelen son zamlardan sonra fahiş kalorifer aidatına ne demeli ?????

bilmiyorum ben mersinde büyüdüm tamam rahat her bütçe rahatça geçinir burda bazı özel sebeblerden dolayı istemiyorum mersini çanakkale balıkesir kocaeli konya buraları yazacaz aslında kafan nerde rahatsa orası güzeldir benim en çok düşündügüm niaşnlımın görevi ve dogacak çocuklarımın sosyal hayatı egitimleri hayırlısı olsun teşekkür edrim verdiginiz bilgiler için herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…