Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben olsam izmiri seçerdim hem ailem orda ve insanları çok sıcak,bursayı seçerdim evim ve eşimin ailesi buda ee geriye 1 yer kalıo oda karadenizden bi yer seçerdim merak edıomda orasını hehe
tercihler 5 tane 3 tane sormuşsun 2 si belli galiba ben aileme yakın ve deniz olan illeri istedim eşim de saolsun yazdı :asigim: 3.cü tercihimzi çıktı üzüldük baaşta ama eşim şuan o kadar rahat çalışıyo ki işe eşortmanla gidip geliyo iş yok güç yok gece nöbet yok akşama kadar oturuyo hayırlısı diye dua etmiştik hep öylede oldu eşinin işini düşünmen güzel bi çok insan kendini düşünür ne kadar büyük il o kadar iş polisler için hayırlısı olsun ALLAH mesut etsin
tercihler 5 tane 3 tane sormuşsun 2 si belli galiba ben aileme yakın ve deniz olan illeri istedim eşim de saolsun yazdı :asigim: 3.cü tercihimzi çıktı üzüldük baaşta ama eşim şuan o kadar rahat çalışıyo ki işe eşortmanla gidip geliyo iş yok güç yok gece nöbet yok akşama kadar oturuyo hayırlısı diye dua etmiştik hep öylede oldu eşinin işini düşünmen güzel bi çok insan kendini düşünür ne kadar büyük il o kadar iş polisler için hayırlısı olsun ALLAH mesut etsin
bilmiyorum ben mersinde büyüdüm tamam rahat her bütçe rahatça geçinir burda bazı özel sebeblerden dolayı istemiyorum mersini çanakkale balıkesir kocaeli konya buraları yazacaz aslında kafan nerde rahatsa orası güzeldir benim en çok düşündügüm niaşnlımın görevi ve dogacak çocuklarımın sosyal hayatı egitimleri hayırlısı olsun teşekkür edrim verdiginiz bilgiler için herşey gönlünüzce olsunbusem33 bir mersinli olarak nerde ne işin var kolay ulaşımıyla ılıman iklimiyle ucuz kiraları yüksek yaşam kalitesiyle çukurovadan çıkma derim adana antakya nigde tercihin olsun nişanlının şark hizmeti bittiyse