tayin istemesinin maksadi ne aklinda deli sorular bir bakin hanimlar

bursanın ucuz olduğunu düşünen zihniyete şaşıyorum..katiyen yazma bursayı ayrılıyorsa ayrılsın,seni zehrinden yarmasından iyidir yıllarca.

bursanın ucuz olduğunu düşünen zihniyete şaşıyorum..katiyen yazma bursayı ayrılıyorsa ayrılsın,seni zehrinden yarmasından iyidir yıllarca.
Bursayi yazicam gidicem de hatta ailem manisada yakin olucam onlara bursaya gidince aurilicam biriricem ben bu evliligi alicam annecigimi de ohh keyfime bakicam yetti be kendini padisah saniyor o nerde i olacak onu bogmayacagiz calisitorum eve gwc geliyorum kabak tatlisi yapmisim g7nduz ozur dilemisim yersiz oldu diye aksam kabak tatlisinin sekeri az diye demedigini birakmadi ordan girdi bugun boyle konusarak bunun mutlu hayalini mahvetmisim hayallwrini bozmusum yine ici.... Et...n dedi nasil hayallerse bunlar ama o eski sevgili gecmiyor hic vie sey konusmuyor hakkinda sadece nasil yaparsin boyle beni uzemezsin vs vs

kabağın şekeri azsa
senin de erkeklik gücün az diyeceksin de olmayacak tövbe tövbe
bakma sen bana canım hormonlardan pek sinirliyim galiba

kabağın şekeri azsa
senin de erkeklik gücün az diyeceksin de olmayacak tövbe tövbe
bakma sen bana canım hormonlardan pek sinirliyim galiba
Kabagin sekeri az dedi basladi o kunudan bana agir agir konusmaya ben cok bogmusum onu vs vs bekarken daha mutlutmus yakmis kendini bana degmez mis sirf bugun bursayi hayallerinde bu kadar buyutmenin sebebi eski kiz ark hatiralari mi diye soemakti ki gunduz ozurler diledim yokkkyetmemis okufurler eder ben bile bu kadar davranmadim cekti gitti salonda uyudu o derece artik yaaa sanki gizli duduncesi gun yuzune mi cikardim ne adam delirdi

canım yazarken az dikkat yaww
bide lütfen enter tuşuna bas arada..
düşünüp durma artık neyse ne tavrını belli et kendini mutsuz edip durma

Haklisin benim telde bir sorun var karisiyor harfler ama yazdigin gibi ben fazla takiyorum dusunmemeye kendimi uzmemeye calisicam

Evet aynen dediğiniz gibi suç bastırıyor. Ya valla içimden geçeni söylüycem öyle yada böyle boşanacaksınız gibi bari çok çekmeyin şu adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…