- 5 Ağustos 2013
- 772
- 490
-
- Konu Sahibi Fulyacennet16
AeÖyle olmasa bile hep o ihtimali düşünerek yaşayacaksınız buna emin olun ve evliliginiz sarsılacak..Ben olsam asla gitmezdim,ha yapan adam her yerde bulur birini yapar ama yinede bu ihtimali göze almazdım..
Bende izmirliyim,gurbetteyim ve tayinciyiz..ah keşke yazma sansimiz olsada bizde izmire gitsek,ama yok ,malesef...hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAe
Artik dusunmek istemiyorum ikimizinde ailesi baska sehirlerde ben kendi aileme biraz daha yakin oluyorum aslinda
Sordum kukredi iste iki kelimem dag givi buyudu sayesinde kuyruguna bastik sanki ne vardi sanki sakin konussa mahalle karisu gibi bagirip cagiriyor sinik bir insan iBencede eşine sormalısın
Keşke sormasaydınız.Sordum kukredi iste iki kelimem dag givi buyudu sayesinde kuyruguna bastik sanki ne vardi sanki sakin konussa mahalle karisu gibi bagirip cagiriyor sinik bir insan i
Oldum sayesinde icimden gelince konusatim diyorumm bagiriyor cagiriyor disarda herkezin icinde ben cok utaniyorym sirf o oyle yapiyor diye icime atiyorum daha cok gicik oluyorum icimde es olarak ne var konussak bunlari anlassak iletisim kotu bir sey degil ki ne var kukreyince ne oluyor
Yok kimseyle akrabam neyse sorun halledildi aradi beni kusura bakma biraz bsgirdim cagirdim yanlis dusunceler bunlar dedi hadi ver dilekceni neyi bekliyosun dedi vericem toplantidalar dedim ki gercekten oyle iyi iyi aferin bu sekilde devqm et oyala dedi alla alla yaa delirdi bursa bursa diye adam yaaa
Sonunda o olacak zaten az kaldi gun gectikce uzaklasuyorum ondan neymis bunalmis bu sehirden is yerundeki ark arasi iyi degil yok koskoca sehir buna ist yani dar gelmis sosyalkesememis yeni hayat yeni sehir vs vs omrynce gezdi bu biyke kafasu attikca sehir degistiriyor bekarkende boyleydi bircok is degistirdi uyumsuz biri ne espru yapar ne muhabbet eder insankarka ins bundan uzak durur hep icinde yasae dunyasini bana bize uzak beni bile kabul etmiyor bu cinsellikte de oyle kendi kendine suphelenip daha dahasta oluyorum ne olacaksa oldun artikSertec, ne olacak eşin ile senin durumun. Bazen " kızlar biz boşandık" diye bir mesaj atacağını düşünmüyor değilim canım( Allah korusun) Ama her şey problem aranızda neden böylesiniz.
Seni anlıyorum arkadaşım. Ama ne edersen kendine ediyorsun ben bunu anladım. O nedenle biraz kendi çek eşinden, kendi hayatına bak, önemsememeye çalış. Birde öyle dene. Seni o şekilde görünce o senin üstüne düşer, belki. denedin mi hiç?Sonunda o olacak zaten az kaldi gun gectikce uzaklasuyorum ondan neymis bunalmis bu sehirden is yerundeki ark arasi iyi degil yok koskoca sehir buna ist yani dar gelmis sosyalkesememis yeni hayat yeni sehir vs vs omrynce gezdi bu biyke kafasu attikca sehir degistiriyor bekarkende boyleydi bircok is degistirdi uyumsuz biri ne espru yapar ne muhabbet eder insankarka ins bundan uzak durur hep icinde yasae dunyasini bana bize uzak beni bile kabul etmiyor bu cinsellikte de oyle kendi kendine suphelenip daha dahasta oluyorum ne olacaksa oldun artik
Ben izmiri isriyordum izliyim neymis izmirde de yasamis sarmamis onu izmirberaber yaşayacaksınız sonuçta ben istemiyorum de madem başka alternatif bi il bulun sana sormuyo mu tayin isterken
Aslinda aynenEşinizin içi kötüyse izmirde de bulur birini yapar ,burda zihniyet önemli olan yer, mekan, kişiler bu durumu değiştirmez.
Eşinize güveniniz yok anladığım kadarıyla ama içinde varsa her yerde yapar sonuçta aklıyla beraber yer değişimi yapıcaksınız
Iyi yasam kosullari dedibursa istemesinin sebebi neymiş ?
Sizin ne olmustu pekiİnanılmaz zor bi durum şüphe acabalarla yaşamak!
Çok iyi anlıyorum sizi
benimde benzer bi durum var başımda
Dun atlattık hatta umarımda birdaha karsima çıkmaz eski sevgili mevzusu!
Hep düşünüyorum ne vazgecilmez kızlar varmış diye!