- 3 Aralık 2021
- 94
- 28
- 27
-
- Konu Sahibi beste sena
Resmi kayıtlara geçtiyse... yazar bence Rabbim yüreğine ferahlık verir inşallah kuzumMerhaba 24 yaşındayım bundan 5 ay önce nişanlımla tayin için nikah kıydık zaten sorunlu bir nişan dönemi içindeydik mecburi kıyılan bir nikahtı nikahtan 15 gün sonra ayrıldık ben direkt dava açtım adli tatilin araya girmesiyle 1 ay önce tamamen işlemler bitti ve boşandık. Düğün vs hiçbiri olmadı aile tablomda boşanmış yazıyor ve tarihler olaylar kısmında da evlenme boşanma tarihim yazıyor. Psikolojik olarak çok yıprandım çok zoruma gidiyor çünkü hiçbir şey yaşanmadı evlilik nedir bilmiyorum ama evlenmeden boşandım gibi bi durum oldu benim açımdan. Tekrar evlensem AİLE TABLOSUNDA boşanmış yanında da tarih ve olaylar görünecek mi böyle ömür boyu yardımınıza ihtiyacım var başına gelen varsa ?
Zorunlu bir nişan döneminde neden zorunlu bir nikah kıydınız ki
Siz evkenşınEvet her zaman bu tarihler yazacak.
Vukuatlı nüfus kayıt örneğinde çıkacak
Edevlette görülecek.
İleride evlenince de çocuklarınız olunca da bu karşınıza çıkacak.
Nikah iptali olsaydı gormezdiniz ama boşanma görülüyor.
Siz evlenip boşandınız mı ki merak ettim ? Vukuatlı nüfus kayıtta çıkmıyor benimEvet her zaman bu tarihler yazacak.
Vukuatlı nüfus kayıt örneğinde çıkacak
Edevlette görülecek.
İleride evlenince de çocuklarınız olunca da bu karşınıza çıkacak.
Nikah iptali olsaydı gormezdiniz ama boşanma görülüyor.
Evlenip boşandımSiz evkenşın
Siz evlenip boşandınız mı ki merak ettim ? Vukuatlı nüfus kayıtta çıkmıyor benim
Benim kuzenimde evlendi boşandı çocuğu vardı diğer eşinden tekrar evlendi evlendikten sonra tekrar boşanmış ibaresinin kalktığını söyledi çocukları olduğu için resmî dairede görünüyor dedi ama senin çocuğun olmadığı için önüne çıkacak bir şey yok dedi bana bende benim gibi bekar olan birisinden fikir almak istedim açıkçasıEvlenip boşandım
Edevlette çıkıyor şuan evliyim.
Tarihleri yazıyor su zaman evlendi su zaman boşandı sonra tekrar evlilik yazıyor.
Benim eski eşimden cocugum var o yüzden belki yazıyordur.
Tam emin değilim nerde yazdihina ama müsait zamanda bakarım.hatta geçenlerde bakmıştım kesinlikle eminim yani.
Amin inşallah sağolunResmi kayıtlara geçtiyse... yazar bence Rabbim yüreğine ferahlık verir inşallah kuzum
Suan edevletten baktım.Benim kuzenimde evlendi boşandı çocuğu vardı diğer eşinden tekrar evlendi evlendikten sonra tekrar boşanmış ibaresinin kalktığını söyledi çocukları olduğu için resmî dairede görünüyor dedi ama senin çocuğun olmadığı için önüne çıkacak bir şey yok dedi bana bende benim gibi bekar olan birisinden fikir almak istedim açıkçası
Başlarda her şey çok güzeldi nişanlımla aramızda da bir sorun yoktu ara bozan annesiydi sürekli bi barış bi küs idare ediyorduk uzak olduğumuz için gelirse düzelir umuduyla ve annesinin baskısıyla kıyıldı.. bazen bazı şeyler oluyor ve olaylara müdahale edemiyorsunuz başınıza gelmeden anlayamazsınız bu durumuZorunlu bir nişan döneminde neden zorunlu bir nikah kıydınız ki
ben de vukuatlı olaylara tıklayınca hiçbir şey çıkmadı eski eş listele kısmında da çıkmadı aynı şekilde ama nüfus kayıta girince fotoğrafta görünen gibi boşanma tarihim ve boşanmış yazıyor teşekkür ederim sizede benimle aynı durumu yaşayıp evlenen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?Suan edevletten baktım.
Nüfus kayıt örneğine giriyoruz.
Eski eş bölmesine evet diyoruz
Vukaatli bölmeye de evet diyoruz.
O şekilde eski eş bilgisi de çıkıyor.
Tabii bekar ve çocuksuz arkadaşlar da fikir versin ben bildiğimi paylaştım.
Bu resmi bir nikah olduğu için gözükeceğini düşünüyorum ben. Sicile işler. Saklamayı düşünmediğiniz surece de sorun olacağını düşünmüyorumBaşlarda her şey çok güzeldi nişanlımla aramızda da bir sorun yoktu ara bozan annesiydi sürekli bi barış bi küs idare ediyorduk uzak olduğumuz için gelirse düzelir umuduyla ve annesinin baskısıyla kıyıldı.. bazen bazı şeyler oluyor ve olaylara müdahale edemiyorsunuz başınıza gelmeden anlayamazsınız bu durumu
Bildiğim kadarıyla iptalini isteyebilirsiniz. Süreç nasıldır bilmiyorum ama.Merhaba 24 yaşındayım bundan 5 ay önce nişanlımla tayin için nikah kıydık zaten sorunlu bir nişan dönemi içindeydik mecburi kıyılan bir nikahtı nikahtan 15 gün sonra ayrıldık ben direkt dava açtım adli tatilin araya girmesiyle 1 ay önce tamamen işlemler bitti ve boşandık. Düğün vs hiçbiri olmadı aile tablomda boşanmış yazıyor ve tarihler olaylar kısmında da evlenme boşanma tarihim yazıyor. Psikolojik olarak çok yıprandım çok zoruma gidiyor çünkü hiçbir şey yaşanmadı evlilik nedir bilmiyorum ama evlenmeden boşandım gibi bi durum oldu benim açımdan. Tekrar evlensem AİLE TABLOSUNDA boşanmış yanında da tarih ve olaylar görünecek mi böyle ömür boyu yardımınıza ihtiyacım var başına gelen varsa ?
Maalesef iptali olmadı üzerinden 15 gün geçmiş olduğu için ve boşanma işlemleri gerçekleşti bitti.. İnşallah çok teşekkür ederimBildiğim kadarıyla iptalini isteyebilirsiniz. Süreç nasıldır bilmiyorum ama.
Geçmiş olsun bundan sonra güzellikler seni bulsun inşallah
O zaman sana şunu söylemeliyim olmasa iyiymiş. Fakat olmuş bitmiş. Tatlı canını bir kez daha o insan için sıkma. Kısmet böyleymiş de gec. İnan bunda da vardır bir hayır.Maalesef iptali olmadı üzerinden 15 gün geçmiş olduğu için ve boşanma işlemleri gerçekleşti bitti.. İnşallah çok teşekkür ederim