• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Tay tüyü mü yağlı nubuk mu?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Gizeym

İşin Allah'a kalmışsa olmuş bil...
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
125
139
53
36
Kızlar koltuklarımı degistiricem.Modeli beğendik ama kumaşınà karar veremedim.Yağlı nubuktu orijinali ama kullanışlı veuzun ömürlü olur mu bilemedim.Sizce kumasi yağlı nubuk mu tay tüyü mü olmalı?

Yagli nubuk nasil oluyor ki? tay tüyu temizligi cok rahat deniliyor

Yağlı nubuk chasterlarda şahane duruyor tay tüyüde gerçekten leke tıtmuyor. Modele göre karar verin bence

Sağolun arkadaşlar yağlı nubuğu tercih ettik kol kısımları chaster bakalım nasıl olucak 1 ay sonra teslim alıcaz.Merakla bekliyorum.

Tabiki de gelince atarım inşallah

Kızlar koltuklarımı degistiricem.Modeli beğendik ama kumaşınà karar veremedim.Yağlı nubuktu orijinali ama kullanışlı veuzun ömürlü olur mu bilemedim.Sizce kumasi yağlı nubuk mu tay tüyü mü olmalı?

merhaba bende koltuk kilifimi degistirmek istiyorum..
size maliyeti ne kadar tuttu ogrenebilir miyim..

Benim 2800 tuttu tum kılıfları degisti biraz da tadilat oldu

Kızlar koltuklar yapıldı kumaşı çok güzel oldu ama modeli istediğimiz gibi ol madı O yüzden kabul etmedik biz de doğtaş victoria modelini aldık kadife kumaş 1 ay sonra teslim bizim koltuk işi yılan hikayesine döndü neyse her şeyde bir hayır vardır diyip oturuyoruz ne yapalım

Sağolun arkadaşlar yağlı nubuğu tercih ettik kol kısımları chaster bakalım nasıl olucak 1 ay sonra teslim alıcaz.Merakla bekliyorum.
Merhaba ben de anlamıyorum orjinali kadife berjerleri nubuk olan bir takım beğendim chester yanları ve arkası sizce nasıl olur önerir misiniz hangi kumaşı önerirsiniz

Kızlar koltuklar yapıldı kumaşı çok güzel oldu ama modeli istediğimiz gibi ol madı O yüzden kabul etmedik biz de doğtaş victoria modelini aldık kadife kumaş 1 ay sonra teslim bizim koltuk işi yılan hikayesine döndü neyse her şeyde bir hayır vardır diyip oturuyoruz ne yapalım
Ben de Doğtaş aldım istikballe ömrüm çürüdü sorunlardan

Tay tuyu onermiyorum zebra tay tuyu koltukarim topak topak oldu tuylenmis gb

Back
X