Dene canım dene , ama senin kadar şirin olmalarını bekleme
O senin sirinligin canim
kiskananlar catlasin bkz:rengina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dene canım dene , ama senin kadar şirin olmalarını bekleme
auss ablacımm oy ben o civcicleri yirriiim yirimmm ..
ellerine sağlık gerçekten özgün, lezzetli ve şık bi tarif olmuş.. emeğin ortada,bol şans diliyorum ablacım...
belliydi zaten bi patates koydum ocağa haşlanıyor dedin bi gün sonra gördüm ne marifetlerin olduğunu demekkii hain planların vardı başarılar tekrar
Eline sağlık tatlım başarılar
Civcivlere ayrı bayıldımm
ellerine sağlık çok güzel gözüküyor. en kısa zamanda yapmam lazım
Ellerine sağlık canım muhteşem görünüyor başarılar diliyorum.
Subliminal mesaj verdim hatta beğenin civcivler çoğalsın
Çok teşekkür ederim
Mutlaka dene bence de , iç harcını istediğin gibi değiştirebilirsin , kıymalı da çok güzel oluyor
Ausencia ellerine saglik cok sik ve lezzetli görünüyor. Insanin bir de evladi olunca daha da senleniyor tabiki ortalik. :)
Kizartmali seyler cok yiyemesem de, bugün yiyebilirim dedigim bir gün deneyecegim.
Cocugum olunca da civcivleri
abla ama askolsun
cok guzel yapmıssın,ellerine emegine saglik
bol sanslar diliyorum
Aus harika olmuş ellerine sağlık civcivlere bayıldım yiyesim geldi buradan başarılar diliyorum sanada
tavuk yaparım bende daha çok seviyorum..
başarılar
Yarisma da basarilar Aus cum. Tavuk olmasa oyum kesin sanaydi ama tavuk oldugu icin dusunecegim. :)
ama etli yaparsin bana olur bak.
Sen diyette değil misin Tavuk sağlıklıdır , beyaz et ye diyette , ette neymiş
Sağol canım , kıymalı patates tarifileri de var çok güzel yarışmada , seni onlar paklar galiba
Yoo kizim benim diyetim pazartesiden saliya kadar. :)) Tavuk yemiyorum ben genel olarak.
Baktim guzel yemekler var evet. Patatesi de cok severim.
Bende bayılırım ama patates ve havuç diyetlerde yasaklı nadir sebzelerden