- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
-
- Konu Sahibi superisi96
çok teşekkür ederim ablacımCanimmm heyecanini buralardan hissettik valla! :) Yarismaya renk kattin tavuklu pilavi da cok severim!
Ellerine saglik cok güzel görünüyor!
Bu arada ben bakarken esim yanimdaydi, avatarini cok begendi, gülmekten öldü!
çok sağol kadiş abla,hakkını helal et canın çekmişse hamilesindeellerine sağlık nasıl güzel görünüyo öyle ya tam benlik
Harikaa
eline sağlık tatlımm başarılarr
çok sağol ablacımTatlım ellerine sağlık , nefis görünüyor ...Başarılarrrrr dilerim..
çok sağol ablacımEllerine emeğine sağlıkyarışmada başarılar
ay keşke gönderebilme imkanım olsaydıCanım benim ellerine sağlik canımda çekti tavuklu pilavı severimbasarılar dilerim
gerçekten miEllerine saglik canim..süper görünüyor..sen demesen ilk denemen olduguna kimse inanmazdi yani
Basarilar
hanım ablacım çok teşekkür ederimÇılgın muzum nefiz olmuş ellerine sağlık,pilav yapmak o kadar kolay değildirgayette güzel gözüküyor tadıda eminim öyledir
En sevdiğim pilavlı tavukturbir tabak yollsana bana
çok teşekkür ederim ablacımgüldürebilmişsem seni ve eşini ne mutlu bana,rabbim bir ömür ayırmasın sizi inşallah
çok sağol kadiş abla,hakkını helal et canın çekmişse hamilesindegönderme fırsatım olsaydı keşke
seninki nerde kız teşekkürler bebiş
çok sağol ablacım
çok sağol ablacım
ay keşke gönderebilme imkanım olsaydıçok sağol abla
hanım ablacım çok teşekkür ederimçok şımardım burda
ay keşke yollayabilseydim
vay vay vay rakibim mi olcaktın sen heeekazenın onayından sonra piyasalarda
çok çok çok teşekkür ederim ablacımŞımar boşver hakkın tabiki :13::13: keyfini çıkar bence
vay vay vay rakibim mi olcaktın sen heee
çok çok çok teşekkür ederim ablacım:119::119::119:
10 15 dkda açıldı bebek
bugunlerı görmekte varmış
heey senın konu ne kadar zamanda açıldı
kazen abi seni sevmiyooo sevmiyooooooo
ben ne şanssızım demek