Pilav Tarifleri Tavuklu Pilav (annişimin sponporluğunda) tey teyyyyyyy :=)))

Canimmm heyecanini buralardan hissettik valla! :) Yarismaya renk kattin tavuklu pilavi da cok severim!
Ellerine saglik cok güzel görünüyor! :16::16::16::16::16:

Bu arada ben bakarken esim yanimdaydi, avatarini cok begendi, gülmekten öldü! :32::32:
çok teşekkür ederim ablacım:16:güldürebilmişsem seni ve eşini ne mutlu bana,rabbim bir ömür ayırmasın sizi inşallah:16:
ellerine sağlık nasıl güzel görünüyo öyle ya tam benlik :56:
çok sağol kadiş abla,hakkını helal et canın çekmişse hamilesinde:14:gönderme fırsatım olsaydı keşke:14:
Harikaa :39::39:

eline sağlık tatlımm başarılarr :16::16::16:
:23:seninki nerde kız:23:teşekkürler bebiş:23:
Tatlım ellerine sağlık , nefis görünüyor ...Başarılarrrrr dilerim..
çok sağol ablacım:16:
Ellerine emeğine sağlık :46:yarışmada başarılar :34:
çok sağol ablacım:16::16:
Canım benim ellerine sağlik canımda çekti tavuklu pilavı severim :52: basarılar dilerim :16:
ay keşke gönderebilme imkanım olsaydı:17:çok sağol abla:16:

Ellerine saglik canim..süper görünüyor..sen demesen ilk denemen olduguna kimse inanmazdi yani:56:

Basarilar:16::16:

Çılgın muzum nefiz olmuş ellerine sağlık,pilav yapmak o kadar kolay değildir :34: gayette güzel gözüküyor tadıda eminim öyledir :56:
En sevdiğim pilavlı tavuktur :56::56: bir tabak yollsana bana :16:

Çılgın muzum nefiz olmuş ellerine sağlık,pilav yapmak o kadar kolay değildir :34: gayette güzel gözüküyor tadıda eminim öyledir :56:
En sevdiğim pilavlı tavuktur :56::56: bir tabak yollsana bana :16:
hanım ablacım çok teşekkür ederim:16:çok şımardım burda:17::17::17:
ay keşke yollayabilseydim:16::16:

çok teşekkür ederim ablacım:16:güldürebilmişsem seni ve eşini ne mutlu bana,rabbim bir ömür ayırmasın sizi inşallah:16:

çok sağol kadiş abla,hakkını helal et canın çekmişse hamilesinde:14:gönderme fırsatım olsaydı keşke:14:

:23:seninki nerde kız:23:teşekkürler bebiş:23:

çok sağol ablacım:16:

çok sağol ablacım:16::16:

ay keşke gönderebilme imkanım olsaydı:17:çok sağol abla:16:

kazenın onayından sonra piyasalarda :52::52::51:

Back
X