• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
ohhh süper vallahi iyi eğlenceler şimdiden ablacım :16: döktürürsün şimdi sen :49:

TeşEkkür ederim canım:16:Yok fazla abartmıyacağım:9:
Erken saatte gideceğiz:10:Kahvaltı yapacağız önce:56:Ondan patates kızartması,börek,kahvaltılıklar falan hazırlayacağım.Hepimizde öyle yapacağız.1kişi tatlı yapacak:9:

TeşEkkür ederim canım:16:Yok fazla abartmıyacağım:9:
Erken saatte gideceğiz:10:Kahvaltı yapacağız önce:56:Ondan patates kızartması,börek,kahvaltılıklar falan hazırlayacağım.Hepimizde öyle yapacağız.1kişi tatlı yapacak:9:

Afiyetler olsun bal şeker olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

napıyosun nevoşşş
m0549.gif

Görmedim canım kusura bakma:17:
Sadece bu sayfada değil geziniyorum sadece alıntılara baktım:9:
İyiyim canım sağol:54:

yemekleriyle yarışmaya renk katan herkesi alkışlıyorum..:42: ellerinize ve yüreğinize sağlık :16: hepsi birbirinden güzel ve farklıydı..dünya mutfağı ağırlıktaydı bu yarışma hepsini not aldım ... benim oyum vuslat 'a:54: patlıcan ve tavuğun birbirine bu kadar yakışması süper olmuş.. hakkınızda hayırlısı:16::16::16:
Canım teşekkür ederim:54: Nasılsın:16:
Hayırlısı olsun canım:16:
Yok canım bizim gösteri okulda yapılıyor sadece:34:Onuda dün yaptık :31:Bugün okulda öğretmenlerin toplantıları var :34:Yarın da okul tatil biz velilerle ayarladık pikniğe gideceğiz:10:
Nevoş kızçelerin resimlerini mi ekledin, ben niye görmedim:19:
şu anda oy veren ; , Mogami, nehirnil111, KK Pro ÜyeVuslat79, xaysex , arkadaşlara çok teşekkürlerrrr :16::16::16::54:

Rica ederim canım:16:Damak tadıma en uygun, iştahla yiyebileceğim tarif senin ki idi:56:
Sağolun akşam serüm verdiler şimdi daha iyim

Acil şifalar olsun canım, İnşaAllah çabucak iyileşirsin:38:

Canım teşekkür ederim:54: Nasılsın:16:

Nevoş kızçelerin resimlerini mi ekledin, ben niye görmedim:19:

Rica ederim canım:16:Damak tadıma en uygun, iştahla yiyebileceğim tarif senin ki idi:56:

Acil şifalar olsun canım, İnşaAllah çabucak iyileşirsin:38:

çok sağol canım mutlu oldum :16::16::16::54:

Back