Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
yemekleriyle yarışmaya renk katan herkesi alkışlıyorum.. ellerinize ve yüreğinize sağlık hepsi birbirinden güzel ve farklıydı..dünya mutfağı ağırlıktaydı bu yarışma hepsini not aldım ... benim oyum vuslat 'a patlıcan ve tavuğun birbirine bu kadar yakışması süper olmuş.. hakkınızda hayırlısı

Son düzenleme:

beni niye alıntılıyosun o zaman hııııh al sana

beni niye alıntılıyosun o zaman hııııh al sana

ya eylülüm gönlüm sende de vardı ondan oldu demekki ama 5 puan benden sana... o patatesleri daha ince doğramayı öğren marifetli kız... ya canım işler çok yoğun o kadar program açıkki ordan oraya geçiş yapıyom hep yanlış yazıyom buraya pardon şekerim bana öle hareketler çekmeeeeee

ahaahahah koptum

anladım conem sağol öyle hareketler yapmam ben

ahaahahah koptum

anladım conem sağol öyle hareketler yapmam ben

bak o popocuğunu görmeyim bi daha seni yaramaz.. nasıl gidiyor ? oylama başlamış bol şans... canım benim ananem çökertme kebabını yapıyor et ile tabikiii o patatesleri bize doğratırdı incecik incecik zaten yağa atınca cız dye kibrit oluveriyor acısını çok çektim ondan takılıyım dedim sana canım benim... :26:

ahahaah komik diye göstereyim dedim

sağol canım sanmıyorum yine 1.c, olacağımı da işte

evet etle zatende ben kategori için tavıkla yaptım evet de çok ince olmuyo yaa zor biraz :26:

ahahaah komik diye göstereyim dedim

sağol canım sanmıyorum yine 1.c, olacağımı da işte

evet etle zatende ben kategori için tavıkla yaptım evet de çok ince olmuyo yaa zor biraz :26:

ama çok yakışıo tavuk ile herşey ben tavuk hastasıyım hergün yiyebilirim abartısız olabilirsin canım dur daha yeni başladı umudunu yitirme metin ol eylüüüüll ya ben yine saf dışı kaldım bu yarışta daa nolcak benim sonum

metinim ama ne yeni başlaması kaç oldu bu

bir dahakine katılırsın canım üzülme :2::2: bende tavuk çok severimm

umarım... ne zaman çok istesem bir şey çıkıyor katılamıyorum yarın çocuklar gösteri yapıyo demi ?

Hayırlısı olsun canım
Yok canım bizim gösteri okulda yapılıyor sadeceOnuda dün yaptık Bugün okulda öğretmenlerin toplantıları var Yarın da okul tatil biz velilerle ayarladık pikniğe gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…