Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Hoşgeldin canım

Haklısın canımÖzledim seniYalnız kaldım
Farkındayım kimseler uğramamış:44:Ben de geçmişi nasıl okucam diye düşünüyordum ama hiç ilerleme olmamış:9
Canımsın ben de özledim
Bir gün girmeyince bile bir boşluk oluyor

Bu arada cevap yine geç geldi
Net kesildi yine, modemi resetledim olmadı, sonra bir baktım telefon fişi gevşemiş yine küçük teknisyen halletmiş herhalde
Modemi de boşuna resetledim
Kay biraz , oturmuşun sandalyeye koccaman totoşunla bana yer kalmamış
Ben geldim..

Canım nehaber

Benimde 4-5 gündür birşey dokundu galiba her yerimde kırmızı kabarıklar oluştu:44oktor Allerji dedi ama ne dokundu bilemiyorum:26:

Geçmiş olsun nevoşum
Diyet dokunmuştur

Canım greyfurt suyu içtim birkaç gün:44:ve ilaç alıyorum belki o etkileşim yapmışdır dedim:44:İlaç verdi ama çok ağır geçiyor

Sürekli tüketmiyorsan birden yüklenince bünyeye dokunmuş olabilir greyfurt:26:
Benim minik cadıya da kivi dokundu, bir kaç gün üst üste yedirmiştim hem ateşlendi hem de deride alerji olmuştu

Canım niye öyle oldu bilmiyorum pek sakin buralar
Allah kolaylık versin canım net kesilince ben şahsen deliriyorum
Sağol canım
Yok diyete başlayalı nerdeyse 15 gün olacak ama 4-5 gündür tüm vücudum kabardı:44:Tiroid ilacı alıyorum onunla birlikte ters etkileşim yaptı galiba:44:
Sürekli tüketmiyorsan birden yüklenince bünyeye dokunmuş olabilir greyfurt:26:
Benim minik cadıya da kivi dokundu, bir kaç gün üst üste yedirmiştim hem ateşlendi hem de deride alerji olmuştu
Geçmiş olsun canımÇok zor birde kaşınıyor

İyi pazarlar kızlar.

Nevoş geçmiş olsun canım.Greyfurtla ilaç içilmiyordu ben öyle hatırlıyorum.Yan etkileri oluyormuş.

günaydın nevreste abla..çok geçmiş olsun ablacım

İyi pazarlar kızlar.

Nevoş geçmiş olsun canım.Greyfurtla ilaç içilmiyordu ben öyle hatırlıyorum.Yan etkileri oluyormuş.

meraba adraa

Nevoşum diyince merak edip baktım, greyfurt ilaçla birlikte iyi değilmiş, ilacı zehire çevirebilirmiş(Allah esirgesin), bunun yanında nar ve lahanada varmış Canım kestin değil mi greyfurtu, dikkat et kendine canım
İyi pazarlar kızlar.

Sanada canım

Iyi pazarlar diyecemde pazar bitti

Nevros ablam çok geçmiş olsun şimdi nasılsın

Nevoş geçmiş olsun canım şimdi nasılsın :26:
Teşekkür ederim canım İyi sayılırım
İyiyim canım sen nasılsın
İyi sayılırım canım sağol
Iyi pazarlar diyecemde pazar bitti

Nevros ablam çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
Teşekkür ederim canım iyiyim sağol sen nasılsın
Geçmiş olsun Nevreste.
Teşekkür ederim canım
Nevreste Geçmiş olsun Dikkat edin kendinize

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…