Merhaba nevoşum, iyiyim, sen nasılsın
Canım cevap geç oldu ama nette sorun var sürekli bağlantı gidiyor, modemimde arıza var hehalde:26:
Ben de iyiyim canım sağol
Önemli değil canımSen de kayboldun görünmüyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba nevoşum, iyiyim, sen nasılsın
Canım cevap geç oldu ama nette sorun var sürekli bağlantı gidiyor, modemimde arıza var hehalde:26:
İyiyim canım, sağol
Bir şey yok canım biraz keyifsizdim, iyiyim şimdi
Ben de iyiyim canım sağol
Önemli değil canımSen de kayboldun görünmüyorsun
Hoşgeldin canımhımm iyi bakalım :)
Canım eşim 3 gün izne çıktı o yüzden gelemedim, o etrafımda olunca rahat yazamıyorum
Kay biraz , oturmuşun sandalyeye koccaman totoşunla bana yer kalmamışHoşgeldin canım
Haklısın canımÖzledim seniYalnız kaldım
Hoşgeldin canım
Haklısın canımÖzledim seniYalnız kaldım
Sen ayakta dur ben yaşlıyım öyle sıkışık oturamamKay biraz , oturmuşun sandalyeye koccaman totoşunla bana yer kalmamış
Ben geldim..
Hoşbulduk :) nasılsın nevreste abla
Sen ayakta dur ben yaşlıyım öyle sıkışık oturamam
Hoşgeldin canımsın nasılsın
İyiyim canım sen nasılsın
iyiyim bende çok şükür sadece biraz başım ağrıyorrr
Geçmiş olsun canım
Sağolasınn canımsın
Benimde 4-5 gündür birşey dokundu galiba her yerimde kırmızı kabarıklar oluştu:44oktor Allerji dedi ama ne dokundu bilemiyorum:26:
geçmiş olsunnn farklı birşey yedinmi ki doktor ilaç falan verdimi :26:
Canım greyfurt suyu içtim birkaç gün:44:ve ilaç alıyorum belki o etkileşim yapmışdır dedim:44:İlaç verdi ama çok ağır geçiyor
hımm o yapmıştır belkide bazı ilaçlarda oluyo ./ geçmiş olsun inşallah bir an evvel geçer sana bir çorba yapıyımm
Sağol canım inşaallah
Yap bakalımNe çorbası yapacaksın bana
mercimek çorbasııı en besleyicisindenn :)
Ellerine sağlıkBenim de en sevdiğimden
Afiyet olsunn bende çok severim birde üstüne bol limon ohh miss
Bak o konuda ben biraz orjinalim mercimek çorbasında limon sevmiyorumHerkes çok sever sorun bende galiba