• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Hoşgeldin canım:16:

Haklısın canım:29:Özledim seni:54:Yalnız kaldım:59:
Farkındayım kimseler uğramamış:44:Ben de geçmişi nasıl okucam diye düşünüyordum ama hiç ilerleme olmamış:9
Canımsın ben de özledim:38:
Bir gün girmeyince bile bir boşluk oluyor:5:
:54::54:
Bu arada cevap yine geç geldi:17:
Net kesildi yine, modemi resetledim olmadı, sonra bir baktım telefon fişi gevşemiş yine küçük teknisyen halletmiş herhalde:9:
Modemi de boşuna resetledim:31:
Kay biraz , oturmuşun sandalyeye koccaman totoşunla bana yer kalmamış :19:
Ben geldim.. :19:

Canım nehaber:16::16:

Benimde 4-5 gündür birşey dokundu galiba her yerimde kırmızı kabarıklar oluştu:44:Doktor Allerji dedi ama ne dokundu bilemiyorum:26:

Geçmiş olsun nevoşum:38:
Diyet dokunmuştur:27:

Canım greyfurt suyu içtim birkaç gün:44:ve ilaç alıyorum belki o etkileşim yapmışdır dedim:44:İlaç verdi ama çok ağır geçiyor:19:

Sürekli tüketmiyorsan birden yüklenince bünyeye dokunmuş olabilir greyfurt:26:
Benim minik cadıya da kivi dokundu, bir kaç gün üst üste yedirmiştim hem ateşlendi hem de deride alerji olmuştu:30:

Farkındayım kimseler uğramamış:44:Ben de geçmişi nasıl okucam diye düşünüyordum ama hiç ilerleme olmamış:9
Canımsın ben de özledim:38:
Bir gün girmeyince bile bir boşluk oluyor:5:
:54::54:
Bu arada cevap yine geç geldi:17:
Net kesildi yine, modemi resetledim olmadı, sonra bir baktım telefon fişi gevşemiş yine küçük teknisyen halletmiş herhalde:9:
Modemi de boşuna resetledim:31:

Geçmiş olsun nevoşum:38:
Diyet dokunmuştur:27:
Canım niye öyle oldu bilmiyorum pek sakin buralar:59:
Allah kolaylık versin canım net kesilince ben şahsen deliriyorum:9:
Sağol canım:16:
Yok diyete başlayalı nerdeyse 15 gün olacak ama 4-5 gündür tüm vücudum kabardı:44:Tiroid ilacı alıyorum onunla birlikte ters etkileşim yaptı galiba:44:
Sürekli tüketmiyorsan birden yüklenince bünyeye dokunmuş olabilir greyfurt:26:
Benim minik cadıya da kivi dokundu, bir kaç gün üst üste yedirmiştim hem ateşlendi hem de deride alerji olmuştu:30:
Geçmiş olsun canım:16:Çok zor birde kaşınıyor:19:

Yok diyete başlayalı nerdeyse 15 gün olacak ama 4-5 gündür tüm vücudum kabardı:44:Tiroid ilacı alıyorum onunla birlikte ters etkileşim yaptı galiba:44:

günaydın nevreste abla..:16:çok geçmiş olsun ablacım:54::54::54:

İyi pazarlar kızlar.:16:

Nevoş geçmiş olsun canım.:5:Greyfurtla ilaç içilmiyordu ben öyle hatırlıyorum.Yan etkileri oluyormuş.

meraba adraa:54:

Nevoşum diyince merak edip baktım, greyfurt ilaçla birlikte iyi değilmiş, ilacı zehire çevirebilirmiş(Allah esirgesin), bunun yanında nar ve lahanada varmış:50: Canım kestin değil mi greyfurtu, dikkat et kendine canım:38:
İyi pazarlar kızlar.:16:

Nevoş geçmiş olsun canım.:5:Greyfurtla ilaç içilmiyordu ben öyle hatırlıyorum.Yan etkileri oluyormuş.

Sanada canım:16::16:

Nevoşum diyince merak edip baktım, greyfurt ilaçla birlikte iyi değilmiş, ilacı zehire çevirebilirmiş(Allah esirgesin), bunun yanında nar ve lahanada varmış:50: Canım kestin değil mi greyfurtu, dikkat et kendine canım:38:

Sanada canım:16::16:

Canım kestim tabi ki:5:Ama yinede var:44:

Nevoş geçmiş olsun canım :5:şimdi nasılsın :26:
Teşekkür ederim canım:16: İyi sayılırım:29:
İyiyim canım sen nasılsın :21:
İyi sayılırım canım sağol:54:
Iyi pazarlar diyecemde pazar bitti:27:

Nevros ablam çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
Teşekkür ederim canım iyiyim sağol sen nasılsın:54:
Geçmiş olsun Nevreste.:54:
Teşekkür ederim canım:54:
Nevreste Geçmiş olsun:71: Dikkat edin kendinize:nazar: