Hımm olsun sade halide çok güzel :) damak zevkleri farklı tabi :) ben çıkıyorum hayırlı akşamlar :)
Hayırlı Akşamlar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm olsun sade halide çok güzel :) damak zevkleri farklı tabi :) ben çıkıyorum hayırlı akşamlar :)
Farkındayım kimseler uğramamış:44:Ben de geçmişi nasıl okucam diye düşünüyordum ama hiç ilerleme olmamış:9Hoşgeldin canım
Haklısın canımÖzledim seniYalnız kaldım
Kay biraz , oturmuşun sandalyeye koccaman totoşunla bana yer kalmamış
Ben geldim..
Benimde 4-5 gündür birşey dokundu galiba her yerimde kırmızı kabarıklar oluştu:44oktor Allerji dedi ama ne dokundu bilemiyorum:26:
Canım greyfurt suyu içtim birkaç gün:44:ve ilaç alıyorum belki o etkileşim yapmışdır dedim:44:İlaç verdi ama çok ağır geçiyor
Canım niye öyle oldu bilmiyorum pek sakin buralarFarkındayım kimseler uğramamış:44:Ben de geçmişi nasıl okucam diye düşünüyordum ama hiç ilerleme olmamış:9
Canımsın ben de özledim
Bir gün girmeyince bile bir boşluk oluyor
Bu arada cevap yine geç geldi
Net kesildi yine, modemi resetledim olmadı, sonra bir baktım telefon fişi gevşemiş yine küçük teknisyen halletmiş herhalde
Modemi de boşuna resetledim
Geçmiş olsun nevoşum
Diyet dokunmuştur
Geçmiş olsun canımÇok zor birde kaşınıyorSürekli tüketmiyorsan birden yüklenince bünyeye dokunmuş olabilir greyfurt:26:
Benim minik cadıya da kivi dokundu, bir kaç gün üst üste yedirmiştim hem ateşlendi hem de deride alerji olmuştu
Canım niye öyle oldu bilmiyorum pek sakin buralar
Allah kolaylık versin canım net kesilince ben şahsen deliriyorum
Sağol canım
Yok diyete başlayalı nerdeyse 15 gün olacak ama 4-5 gündür tüm vücudum kabardı:44:Tiroid ilacı alıyorum onunla birlikte ters etkileşim yaptı galiba:44:
Geçmiş olsun canımÇok zor birde kaşınıyor
İyi pazarlar kızlar.
Nevoş geçmiş olsun canım.Greyfurtla ilaç içilmiyordu ben öyle hatırlıyorum.Yan etkileri oluyormuş.
Teşekkür ederim canımEvet öyle ondan mı oldu bilmiyorumİyi pazarlar kızlar.
Nevoş geçmiş olsun canım.Greyfurtla ilaç içilmiyordu ben öyle hatırlıyorum.Yan etkileri oluyormuş.
günaydın nevreste abla..çok geçmiş olsun ablacım
meraba adraa
Katılım başlama tarihi : 1 Nisan 2014
En son başvuru tarihi : 20 Nisan 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 21 Nisan 2014
Oylama bitiş tarihi : 30 Nisan 2014 / 23:00 Çarşamba
Canım niye öyle oldu bilmiyorum pek sakin buralar
Allah kolaylık versin canım net kesilince ben şahsen deliriyorum
Sağol canım
Yok diyete başlayalı nerdeyse 15 gün olacak ama 4-5 gündür tüm vücudum kabardı:44:Tiroid ilacı alıyorum onunla birlikte ters etkileşim yaptı galiba:44:
Geçmiş olsun canımÇok zor birde kaşınıyor
İyi pazarlar kızlar.
Nevoşum diyince merak edip baktım, greyfurt ilaçla birlikte iyi değilmiş, ilacı zehire çevirebilirmiş(Allah esirgesin), bunun yanında nar ve lahanada varmış Canım kestin değil mi greyfurtu, dikkat et kendine canım
Sanada canım
Merhabaaaa
Merhaba canım nasılsın
Benimde 4-5 gündür birşey dokundu galiba her yerimde kırmızı kabarıklar oluştu:44oktor Allerji dedi ama ne dokundu bilemiyorum:26:
Teşekkür ederim canım İyi sayılırımNevoş geçmiş olsun canım şimdi nasılsın :26:
İyi sayılırım canım sağolİyiyim canım sen nasılsın
Teşekkür ederim canım iyiyim sağol sen nasılsınIyi pazarlar diyecemde pazar bitti
Nevros ablam çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun Nevreste.
Nevreste Geçmiş olsun Dikkat edin kendinize