Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam Vuslat.
Gelecekler gelse artık gözümüz yollarda kaldı.Niye sorun oluştu bu sefer anlamadım
nasıl anladın kuşbaşı doğranan bir sürü tarif var
onu dün akşam annem yapmış evdeki son tavuklarla maselef benımkı daha güzel olucak inşallahEylül yap şöyle bir tavuk kızartması oyum sana.
Şaka şaka nerden anlayayım Dediğin gibi bir sürü çeşit var
kim geliyo kız
Hoş geldin canım, nehaber
Dün akşam bir arkadaş daha şimdi yüklüyorum demişti ama ya onayda ya da sorun mu oldu acaba yine:26:
Evet ya bu kategori de nedense hep resim ekleme yüzünden havada kaldı tarifler:44:
Eylül yap şöyle bir tavuk kızartması oyum sana.
Senin tarif gelecek de gelemedi bir türlü.
İyiyim canım ne olsun.Biraz önce bir bankanın 444'lü hattı sinirimi tepeme çıkardı ama şikayet ettim rahatladım.
Site bir ara problemli oldu ya o yüzden mi acaba resim yüklerken sorun oluşuyor.Gerçi ilgisi de yoktur ama.
onu dün akşam annem yapmış evdeki son tavuklarla maselef benımkı daha güzel olucak inşallah
onu dün akşam annem yapmış evdeki son tavuklarla maselef benımkı daha güzel olucak inşallah
ahahah tamam o zaman
Senin tarif gelecek de gelemedi bir türlü.
İyiyim canım ne olsun.Biraz önce bir bankanın 444'lü hattı sinirimi tepeme çıkardı ama şikayet ettim rahatladım.
Site bir ara problemli oldu ya o yüzden mi acaba resim yüklerken sorun oluşuyor.Gerçi ilgisi de yoktur ama.
O numaraları hiç açmıyorum ben aynen sinirimi bozuyorlar
Site bu konuda geliştirme yapamaz mı acaba:26:
olmaz yapamamSen değişiklik yap but kısmından yap yemeğini.Yemeğin salçalısı tavuğun kalçalısı.
İddialıyım diyorsun
O numaraları hiç açmıyorum ben aynen sinirimi bozuyorlar
Site bu konuda geliştirme yapamaz mı acaba:26:
olmaz yapamam
kız ben hep iddialıyımda sunuma gelince olmuyo olmuyor
İlle de göğüs diyorsun yani.
Sunumların bence gayet güzel oluyor.Yemek güzelse öne çıkar zaten.
evet
ama burda tadına bakılmadığı için sunuma farklı şeyler bulamıyorum
Bu kim Efser.