• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
geç kaldın :50::50:
:52::52::52:

inşallah yaaaa evde de tavuk yokmuş bir de tavuk mu alıcammm :19::19::19::ssz:

Beni o saatlerde beklemeyin:9: Yoğunluk bu saatlerde hafifliyor, çocuklara kahvaltı, ödev kontrolleri, okula hazılayıp yollama ancak yetişiyor:31:
Bir de ortalarda dolanan küçük cadım var:9: Saat 13:00 da oturup bir nefes alabiliyorum:30:

Tavuksuz tavuk yemeği olur mu al tabi:9:

Beni o saatlerde beklemeyin:9: Yoğunluk bu saatlerde hafifliyor, çocuklara kahvaltı, ödev kontrolleri, okula hazılayıp yollama ancak yetişiyor:31:
Bir de ortalarda dolanan küçük cadım var:9: Saat 13:00 da oturup bir nefes alabiliyorum:30:

Tavuksuz tavuk yemeği olur mu al tabi:9:

:1: hımmm doğrudur canım öyle tabi peki o zaman sen öğlen keyif kahvelerine yetiş :27::16::16:

ortalarda dolanan mı :9::9::9:

offf dün varmış annem onu da kızartmış yemek yok diyee ayyyy dedim neden harcadın tavuku :19::19::9::9: nasıl tavuk almam gerek onu da bilmiyorum bak şimdi :30::30::30::32:

:1: hımmm doğrudur canım öyle tabi peki o zaman sen öğlen keyif kahvelerine yetiş :27::16::16:

ortalarda dolanan mı :9::9::9:

offf dün varmış annem onu da kızartmış yemek yok diyee ayyyy dedim neden harcadın tavuku :19::19::9::9: nasıl tavuk almam gerek onu da bilmiyorum bak şimdi :30::30::30::32:

Genelde öyle oluyor birazdan nescafemi içip keyif yapıcam:126:
Evet ayak altında dolanıyor cadı işlerim rotarlı oluyor:9:
Nasıl bir yemek yapacağına karar verdin mi ona göre seçim yaparsın tavuğu da:56:

Genelde öyle oluyor birazdan nescafemi içip keyif yapıcam:126:
Evet ayak altında dolanıyor cadı işlerim rotarlı oluyor:9:
Nasıl bir yemek yapacağına karar verdin mi ona göre seçim yaparsın tavuğu da:56:

ohh yap bakalım bende söyliyim :1::1::7::7:
kıyamam kaç yaşındaydı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet karar verdim şimdi bakıcam tarifte ne tür tavuk yazıyor :44::44:

maşallah canım :16::16::16:

bir sitede gögüs diyor diğer sitelerde sadece şu kadar gr tavuk diyor :26::26:

sağol taltım :16::16::56:

:38::38:
Canım bazı tarifler her türlü yapılıyor, misal tavuk yahni hem göğüsten hem buttan olabiliyor:34:
Hangisi daha cazip geliyorsa onu yap:56: Bu arada tarifler de hep göğüs etinden yapılmış:9:

Canım bazı tarifler her türlü yapılıyor, misal tavuk yahni hem göğüsten hem buttan olabiliyor:34:
Hangisi daha cazip geliyorsa onu yap:56: Bu arada tarifler de hep göğüs etinden yapılmış:9:

anlayamadım ben bu işi :27: hadi yaa öyle mi olmuş :1::1:

ben hiç tavuk almadım yaaa :30: tarifte kuşbaşı doğrayın diyor tavuk alırken nasıl tavuk istiycem marketten :28::28::9:

Back