Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
A2Qn37.jpg

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Selam hanımlar:KK3:
Bugün benim için çok güzel birgün:KK52:Kızım Bilgi yarışmasında 2 arkadaşıyla birlikte 1. oldu:KK52:Ödül töreni vardı:KK19:Bunu yaşamak çok güzel umarım hayatı boyunca hep böyle olur:KK16:

Çok güzel tebrik ederim canım.:KK52:Bir anne için bundan daha büyük bir mutluluk yoktur.Başarıları daim olsun inşallah.:KK34:

Tavuk yaparken bunlar aklınıza gelmesin.:KK52:

NV6lAk.jpg

Rabbim nazarlardan saklasın canım:nazar:
İnşaAllah ben de alırım çabalarımın karşılığını, bir tane okul 1.si olsa yeter:KK9:

İnşaallah canım:KK16:Rabbim evlatlarımızın emeklerini boşa vermesin:KK31:
Ama bizim bir sorunumuz var kızımın ikizi var ve o normal bir öğrenci:KK14:Bunun madalyalar çoğalıyor ama diğerinin henüz yok üzülüyor:KK5:

Canım dr.şu an için ameliyatlık bir durum yok dedi, beyin cerrahına yönlendirdi:KK31:
İst.a cerrahpaşaya götürücez İnşaAllah canım:KK31:
Annen nasıl oldu canım:KK19:

Ben de yokum, emekli oldum:KK53:

Allah şifa versin canım :KK16:inşallah herşey yollunda gider :KK16: iyi canım dün dikişleri alındı biraz daha iyi :KK19:

Son düzenleme:
Ama bizim bir sorunumuz var kızımın ikizi var ve o normal bir öğrenci:KK14:Bunun madalyalar çoğalıyor ama diğerinin henüz yok üzülüyor:KK5:

O kötü işte.Daha mı çok çabalıyor yoksa ters etki mi yapıyor.Kıskançlık oluyorsa gerçekten sorun.Aynı sınıftalar mı?

Amin canım:KK16: Üzülmesin canım ya, beraber çalışırlar o da başarılara imza atar:KK54:

Canım dr.şu an için ameliyatlık bir durum yok dedi, beyin cerrahına yönlendirdi:KK31:
İst.a cerrahpaşaya götürücez İnşaAllah canım:KK31:
Annen nasıl oldu canım:KK19:

Ben de yokum, emekli oldum:KK53:

Kızın mı hasta?:26:Geçmiş olsun canım.

Emekli deme izne ayrıldım de bari:)

Efser annen iyileşmiş sevindim.:KK16:

Son düzenleme:
O kötü işte.Daha mı çok çabalıyor yoksa ters etki mi yapıyor.Kıskançlık oluyorsa gerçekten sorun.Aynı sınıftalar mı?

Canım başarılı olan diğerinden daha az çalışıyor:KK9:Diğeri çok kötü değil normal bir öğrenci ama çabalıyor:44:Evet aynı sınıftalar:KK34:Ama birlikte oturmuyorlar hatta sınıfta birbirlerinin ne yaptığını bile bilmiyorlar:KK1:Öğretmenimizden çok memnunum :KK31:Tabi kıskançlıklar oluyor bu sadece derslerde değil her alanda:KK14:Birde kız olunca daha farklı galiba:44:

Geçmiş olsun canım inşaallah herşey yolunda olur:KK16:
İnşaAllah canım:KK19:
Allah şifa versin canım :KK16:inşallah herşey yollunda gider :KK16: iyi canım dün dikişleri alındı biraz daha iyi :KK19:

Amin canım:KK19: Delik olan yerde açıklık yokmuş içim biraz rahatladı:KK31:
Allah daha iyi etsin canım, bir an önce sağlığına kavuşur İnşaAllah:KK16:

Kızın mı hasta?:26:Geçmiş olsun canım.

Emekli deme izne ayrıldım de bari:)
Sağol canım:KK16: Uyluk kısmında bir delik vardı dr.a götürdük, delikte açık yokmuş ama ileride açılma olabilirmiş:18:

Yok canım birlikte çalışmıyorlar:KK19:Aynı odaya koy ders yaparken birbirlerine giriyorlar:KK53::KK52:

Hadi ya:KK9: Bizim de ortancalar öyle, ders yaparken ayırıyorum mecbur:KK9:

Sağol canım:KK16: Uyluk kısmında bir delik vardı dr.a götürdük, delikte açık yokmuş ama ileride açılma olabilirmiş:18:

Hadi ya:KK9: Bizim de ortancalar öyle, ders yaparken ayırıyorum mecbur:KK9:

Kontrellerini yaptırırsanız hiçbirşey olmaz.Geçmiş olsun canım.

X