• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
nasıl gidiyosun ki anlamadım yaaa :27::27: nerde efser hangı şehirde :26:

kebaplar olabilir evet ama tartlar turtalarda olabilü :1::1:

Aaaa biz Efserle hemşeriyiz bilmiyor musun:52:Hatta yüz yüze görüştük:21:Telden sürekli konuşuyoruz:27:
Canım Tartlar ve turtalar şu aşamada çok hareketsiz kalır:9:Daha çok tarif olan bir kategori olsun:56:
Yeni kategoriye katılan herkese pro kart verilecek:52:Öyle kolay basit kategori olmasın güzel sunumlar tarifler gelsin:56:

Aaaa biz Efserle hemşeriyiz bilmiyor musun:52:Hatta yüz yüze görüştük:21:Telden sürekli konuşuyoruz:27:
Canım Tartlar ve turtalar şu aşamada çok hareketsiz kalır:9:Daha çok tarif olan bir kategori olsun:56:
Yeni kategoriye katılan herkese pro kart verilecek:52:Öyle kolay basit kategori olmasın güzel sunumlar tarifler gelsin:56:

ooo iyiymiş o zaman :7::7::7:

hımm zor şeyler kebap olsun o zaman :56: gerçi ben yaptım ufak bi kebap çektim size ama niyseee artık :19::19::60:

Efser çağırdı ona gidiyorum:52:
Canım Patlıcan yemekleri veya Kebaplar olsun isityorum:17:Tabi bu benim fikrim:52:

İnşaallah canım:38:

Olamaz mı sen çağır sanada geleyim:52:
Blinmedik duyulmadık bir tarif mi var:53:Kim yapabilir onu:52:
Inşallah kazasız belasız bekliyoruz canım :29:çokta güzel olur Bencede :56::52::32:

yanına mı :53:
bilinmedik duyulmadık şeyler olsu n ::19::1:

Hemşom yanıma geliyor :32::32::32::124::124::124::118::118::118:

Günaydınlarrrr
shower-smiley.gif

Back