- 8 Haziran 2013
- 56.999
- 151.398
- 898
Tam yapmıştım ki 10 dakika süresi dolmuş, duzelmediHepsini işaretle anladığın şeye tıkla düzelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam yapmıştım ki 10 dakika süresi dolmuş, duzelmediHepsini işaretle anladığın şeye tıkla düzelir
Teşekkür ederiz, bidaha ki yarışmada lazım olacakEki Görüntüle 2173747
Kopyalayıp işaretleyin ve sırasız liste ve link silme butonuna basın.Sonra yanlarına @ yazınca etiketleniyor...
Eki Görüntüle 2173748 Eki Görüntüle 2173749
İnşaallah canımTeşekkür ederiz, bidaha ki yarışmada lazım olacak
Yeni kategori genelde hafta için gündüz saatlerinde açılıyor:)7 saati aşkındır elektrikler kesik, telefonun da şarjı bitti diye dellenirken, sonunca pc ye şarja takmak aklıma geldi.
Ne ediyonuz hanımlar, yeni kategori gelememiş.
Eşim 12/8 olmasa sorun yok, muhabbetin dibine vururduk.Yeni kategori genelde hafta için gündüz saatlerinde açılıyor:)
Hoşgeldin canım çok uzun olmuş.Elektriksiz yaşayamıyoruz
evet zor oluyor gerçekten, Arıza mı varmış ne zaman gelecekmis ki7 saati aşkındır elektrikler kesik, telefonun da şarjı bitti diye dellenirken, sonunca pc ye şarja takmak aklıma geldi.
Ne ediyonuz hanımlar, yeni kategori gelememiş.
Haklısın canım çok sıkıcı oluyor.Ben de baktım kimse yok geçmedim pc başına şimdi oturdum:)Eşim 12/8 olmasa sorun yok, muhabbetin dibine vururduk.
Tek olunca, tv de açık olmayınca uyuyamam bile.
Fazla yüklenmeden yeraltı ve hava bağlantılarında arıza oluşmuş. Sözde 22:00-23:30 arasında elektrik verilecek yazıyordu resmi sitesinde. Ne gelen var, ne giden.evet zor oluyor gerçekten, Arıza mı varmış ne zaman gelecekmis ki
Ben vardımda, şarjdan dolayı ilgilenmedim sorunu çözünce bakayım dedim.Haklısın canım çok sıkıcı oluyor.Ben de baktım kimse yok geçmedim pc başına şimdi oturdum:)
Sorun Büyük yani. Inşallah biran önce düzelir ve gelir elektrikFazla yüklenmeden yeraltı ve hava bağlantılarında arıza oluşmuş. Sözde 22:00-23:30 arasında elektrik verilecek yazıyordu resmi sitesinde. Ne gelen var, ne giden.
İyi hadi halletmişsinBen vardımda, şarjdan dolayı ilgilenmedim sorunu çözünce bakayım dedim.
Evet canım, öyle görünüyor.Sorun Büyük yani. Inşallah biran önce düzelir ve gelir elektrik
Şükürİyi hadi halletmişsin
Hayırlı geceler olsun canım benimNeyse sizlere hayırlı geceler, yarın görüşmek üzere, hoşçakalın
Hayırlı geceler canımNeyse sizlere hayırlı geceler, yarın görüşmek üzere, hoşçakalın
Cevap biraz geç oldu sanırımBir arkadaşımız pastalar kategorisinde yapmıştı.Kendisi çok beceriklidir,tarifinin güzel olduğundan eminim(galiba ,sanırsam ,iyidir herhalde Kız Makyajkolik13 ekler pastan güzel oluyor mu?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ekler-pasta-pakmaya-sponsorlugunda.1041589/