- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.181
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 kere geldi mesaj,birini kim çaldı3 kere yazdım anlamışsındır inş deynepnaz
Bende telefondan giriyorum, nasıl duzeltcemm ki geçti artıkEtiketin
olmamış Etikette öyle sayfa değil böyle sayfa açılacak deynepnaz ,çoğunuzun etiketi yanlışkimse görmez etiketlerinizi
Yarışmanın bittiğini ne bilsinler ki,kolay formülü var mı bilmiyorum tam olarak,oy sayısına tıklayıp kopyala yapıştır yapıp,başlarına etiket koyuyordum ben.Az deneyeyimBende telefondan giriyorum, nasıl duzeltcemm ki geçti artık
Yardımcı olayım istersenSenin tarif hangisiydiYarışmanın bittiğini ne bilsinler ki,kolay formülü var mı bilmiyorum tam olarak,oy sayısına tıklayıp kopyala yapıştır yapıp,başlarına etiket koyuyordum ben.Az deneyeyim
Tuzda tavukYardımcı olayım istersenSenin tarif hangisiydi
İyi o zaman etiketleri bekliyorumTuzda tavuk
Denedim oldu
Denemeye başka tarifin etiketlerini yaptımİyi o zaman etiketleri bekliyorum
Pcden yapmak :)Telefondan bende zorlanıyorum:)Denemeye başka tarifin etiketlerini yaptım
En basit formül hangisi
Yaparken sıralı liste butonuna tıklamışsın1 2 3 niye yazıyor
Kopyala yapıştır yapınca bazen oluyor,Nevoş halleder ,siler şimdi1 2 3 niye yazıyor
Heeee ondan mıı,anlamadım ama çaktırmayayımYaparken sıralı liste butonuna tıklamışsın
Anladım,bende sayıları silmeye çalıyorum, silinmiyor diyorumYaparken sıralı liste butonuna tıklamışsın
Heeee ondan mıı,anlamadım ama çaktırmayayım
Yok ben sizin mesajlara dokunmuyorumKopyala yapıştır yapınca bazen oluyor,Nevoş halleder ,siler şimdi
- leylaklila
@Calvinklein
@serenalar
gonulll
jeanneCdarc
S Smilebaby
@Lisabella
rosebady
senayaz34
Eses07
pinkstrap
benlacivert
M milkraspberryy
@Nihalllll
Pembepanterr
@Machu Picchu
@kukrim27
P Pencere1
alimiyon
@-gzm-
deynepnaz
U Umut-1
@birazhuzur2008
@Matematikhocasi
Turkish Delight
@myhappyending
Y Yengec anasi
@Hb0216
aysnflz
Z Zeneze
ladytulina
Tatliballim
Sunay9876
pesimist0133
M Meryemkml
Kardenms
- Oylarınız için teşekkür ederim
Hepsini işaretle anladığın şeye tıkla düzelirAnladım,bende sayıları silmeye çalıyorum, silinmiyor diyorum