En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim cnm.. sen mi büyüksün ben mi :)) ben hep istiyordum ama 2 çocukla nasip oldu..

Bu arada bende seni tebrik ederim son yarım saat ama birincisin
Sen büyüksün canım ben 27yim :) hangi bölüm mezunusun peki *
Ay tşk etsem mi bilemedim şimdi yine de 00.00 ı göreyim

Bana günümü gösterecek misinHaddimi bilmem lazım
Hahahaa
Ne merakliymissin haddinin bildirilmesine.. guzel bir mutfagim oldugunda soz yarismaya katilcam cok zevkli nevosum.
Simdi de guzel bir yemek yaptigimda yukleyecegim taam mi?

Hahahaa
Ne merakliymissin haddinin bildirilmesine.. guzel bir mutfagim oldugunda soz yarismaya katilcam cok zevkli nevosum.
Simdi de guzel bir yemek yaptigimda yukleyecegim taam mi?

Tamam bekliyorum

Ne zaman kazanmıştın,kaç yıllıktı canım
2 yıllık cnm.. 2016da girdim sınava. Aynı yıl iyi bir puanla kazandım hemde hiö çalışmadan :)) sonra kayıt yaptırdım işte.. haziranın ilk haftası finaller vardı şükür onları da hiç kalmadan 3 ortalama ile bitirdim şükür cnm.. ilerde 4 e tamamlarım belki ama şu an için çocuklarla çok yoruldum. .

Hayırlı olsun canım maşaallahSeni tebrik ediyorum

Hayırlı olsun canım maşaallahSeni tebrik ediyorum
Teşekkür ederim.. oğlum kreşe başlayınca başka kurslara da gidicem inş.. bu arada zamanında kursa da çok gittim. Hem dikiş hem mefruşat kursu.. elim yatkın baya böyle şeylere.. kendime etek, gömlek pantolon elbise neler diktim.. örtü işledim kurdele ile boncuk ile.. çok özledim çocuk büyüsün tekrar istiyorum.

İnşaallah canım.Çok iyi yaparsın kendini geliştirmek gerekiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…