- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
- 108
Sen büyüksün canım ben 27yim :) hangi bölüm mezunusun peki *Teşekkür ederim cnm.. sen mi büyüksün ben mi :)) ben hep istiyordum ama 2 çocukla nasip oldu..
Bu arada bende seni tebrik ederim son yarım saat ama birincisin
Keşke öyle bi uygulamada olsaa
Ben olsam bana gunumu gosterirdim dedin ya ben de onu diyorum canim.Nasıl yani anlamadım
Bana günümü gösterecek misinBen olsam bana gunumu gosterirdim dedin ya ben de onu diyorum canim.
Çocuk gelişimi mezunuyum cnm.. daha diplomam bile gelmedi :))Sen büyüksün canım ben 27yim :) hangi bölüm mezunusun peki *
Ay tşk etsem mi bilemedim şimdi yine de 00.00 ı göreyim
HahahaaBana günümü gösterecek misinHaddimi bilmem lazım
Kazana dusmusuz baksana kazenden bir sey dusseydi iyiydiKeşke öyle bi uygulamada olsaa
Hahahaa
Ne merakliymissin haddinin bildirilmesine..guzel bir mutfagim oldugunda soz yarismaya katilcam cok zevkli nevosum.
Simdi de guzel bir yemek yaptigimda yukleyecegim taam mi?
Ne zaman kazanmıştın,kaç yıllıktı canımÇocuk gelişimi mezunuyum cnm.. daha diplomam bile gelmedi :))
2 yıllık cnm.. 2016da girdim sınava. Aynı yıl iyi bir puanla kazandım hemde hiö çalışmadan :)) sonra kayıt yaptırdım işte.. haziranın ilk haftası finaller vardı şükür onları da hiç kalmadan 3 ortalama ile bitirdim şükür cnm.. ilerde 4 e tamamlarım belki ama şu an için çocuklarla çok yoruldum. .Ne zaman kazanmıştın,kaç yıllıktı canım
Hayırlı olsun canım maşallahÇocuk gelişimi mezunuyum cnm.. daha diplomam bile gelmedi :))
Hayırlı olsun canım maşaallah2 yıllık cnm.. 2016da girdim sınava. Aynı yıl iyi bir puanla kazandım hemde hiö çalışmadan :)) sonra kayıt yaptırdım işte.. haziranın ilk haftası finaller vardı şükür onları da hiç kalmadan 3 ortalama ile bitirdim şükür cnm.. ilerde 4 e tamamlarım belki ama şu an için çocuklarla çok yoruldum. .
EvettKazana dusmusuz baksana kazenden bir sey dusseydi iyiydi
Az kaldı sabret:)
Teşekkür ederim.. oğlum kreşe başlayınca başka kurslara da gidicem inş.. bu arada zamanında kursa da çok gittim. Hem dikiş hem mefruşat kursu.. elim yatkın baya böyle şeylere.. kendime etek, gömlek pantolon elbise neler diktim.. örtü işledim kurdele ile boncuk ile.. çok özledim çocuk büyüsün tekrar istiyorum.Hayırlı olsun canım maşaallahSeni tebrik ediyorum
İnşaallah canım.Çok iyi yaparsın kendini geliştirmek gerekiyor:)Teşekkür ederim.. oğlum kreşe başlayınca başka kurslara da gidicem inş.. bu arada zamanında kursa da çok gittim. Hem dikiş hem mefruşat kursu.. elim yatkın baya böyle şeylere.. kendime etek, gömlek pantolon elbise neler diktim.. örtü işledim kurdele ile boncuk ile.. çok özledim çocuk büyüsün tekrar istiyorum.
Buradan ayarlama yaptın mı?Ben neden hep aynı renk ile yazamıyorum ya bi kere seçiyorum bidahakine yine siyah
Nevoş yarın da açık kalsın oylama, daha vakit varAz kaldı sabret:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?