- 13 Temmuz 2020
- 114
- 216
-
- Konu Sahibi Janedickens
0'inin ne kadar 0 olduğu tartışılır haklısınız ama ne yazık ki 3'ler gerçek. İnternette çok sayıda fotoğraf mevcut, eklemeyi düşündüm ama birkaç saniye ancak dayanabiliyorum.ben onların 3 üne 0 ına da inanmıyorum ya neyse..
yumurtada var da tavukta niye yok o kod?
yumurta gezen tavuktansa o tavuk neden ortada yok.
Deterjana ve kimyasallara sıcak bakmadigimizdan yumuşatıcı yerine sirke kullanıyoruz; et artığını bilmiyordum, korkunç. Frosch'u biliyorum, çevre açısından da iyi ama gerçekten çok pahalıBende pazardan aliyorum bu yüzden uzun süredir. Yumsaticinin icindede et artiklari felan oldugunu duydugumdan bu yana onuda biraktim. Sadece Alman bir marka var Frosch diye onun yumsaticisini kullaniyorum cünkü icinde hayvandan madde yok
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, bu gece nasıl uyuyacağım diye düşünüyorum. Denetlemeye guvenilmiyor haklısınız, markette 0'la başlayanlarla pazarda köylü üreticiden aldığımız aynı fiyat.Aynı postu bende gördüm o kadar üzüldüm ki eziyetten başka bir şey değil,yazık hayvanlara. Zaten hormonlarıyla oynuyorlar diye çok seyrek yiyorduk şimdi tamamen bırakıyoruz. Belki böyle böyle tüketim azalır birşeyler değişir. Yumurta desen 0 numara yiyoruz çok uzun zamandır. Umarım numaraları da öylesine yazmıyorlardır doğrudur ve denetleniyordur
Deterjana ve kimyasallara sıcak bakmadigimizdan yumuşatıcı yerine sirke kullanıyoruz; et artığını bilmiyordum, korkunç. Frosch'u biliyorum, çevre açısından da iyi ama gerçekten çok pahalı
abla bu yumurtalarda 0 veya 3 nerede yaziyor yani almadan once nasil gorunuyor? okuyunca urperdim yani gerceklik ihtimali varsa dahi dikkat edeyim ben de.ben onların 3 üne 0 ına da inanmıyorum ya neyse..
Teşekkür ederim bilgi için, bizde deterjan kalıntılarını temizledim diye hep koyarız. Evet, bazı markalarda vegan ibaresi var; çok fazla türde deterjan almayız ama daha dikkatli olacağım.Sirke makinenin plastik olan parcalarina uzun vaadede zarar verebilir, ona dikkat edin. Et artiklarini bende uzun süre bilmedim, internetde bir raportaj gördüm ondan sonra tövbe ettim. Türkiyedeki markalari tam bilmiyorum, ama vejeteriyan marka varsa üstünde yaziyor genelde. Ben cogunlukla yumsatici kullanmiyorum zaten. Eksikligi fark etmiyor. Ama biz camasirlarin parfümsüz oldugunu daha cok seviyoruz zaten.
Birde yazmayı unuttum; m ile başlayan markette normal tavuk dolabından ayrı yerde gerçek gezen tavuk satılıyor ama kg fiyatı kırmızı etle aynı neredeyse.ben onların 3 üne 0 ına da inanmıyorum ya neyse..
Yumurtanın üstünde genelde pembe olarak damga da görebilirsiniz, en dış ambalajda 'gezen tavuk yumurtasi' olarak yazar; paketi diğer yumurtadan yaklaşık 4-5 lira daha fazlaydı.abla bu yumurtalarda 0 veya 3 nerede yaziyor yani almadan once nasil gorunuyor? okuyunca urperdim yani gerceklik ihtimali varsa dahi dikkat edeyim ben de.
Onları da biliyorum evetCanım ablacım hayvanlara zalimlik sadece tavuklara yok ki.
Süt alınacak inekleri yavrularından doğduktan çok kısa bir süre sonra ayırıyorlar. Ayırırlarken yavru da ağlıyor annesi de ağlıyor öyle sesli bağırıyor ki ikisi de, yavrusundan ayrılan annenin feryadı olduğunu anlıyorsun. Sütün zaten tadını oldum olası sevmezdim, çoktur almıyorum be sebepten.
Kaztüyü yastık için kazları yolup öldüresiye canlarıı yakıyorlar.
Hayvan zalimliği bütün et ve süt endüstrisinde, zalim olmayan çiftlik sayısı çok çok az.
Tat olarak farklılar haklisiniz, yumurta kabuğu rengi olarak da farklılar.Ben senelerdir 3 ve 2 alamam ztn alisinca insan asla yiyemiyor
0 veya 1 aliyorum
Gercekten bildigim bir uretici marketlerede veriyor
Pazarlardan almam cunku 3 numarayi alip silip koymadiklarini bayat yumurta bulup koymadiklarini bilmiyorum yinede kontrol iyidir tadi eleveriyor ztn
ben sey icin sormustum yani yumurtayi kapali kutuda aliyorum da hani almadan once o damgayi gorme sansim yok sanirim. dikkat etmiyordum normalde bundan sonra edeyim. cok tesekkurler paylasim icin.Yumurtanın üstünde genelde pembe olarak damga da görebilirsiniz, en dış ambalajda 'gezen tavuk yumurtasi' olarak yazar; paketi diğer yumurtadan yaklaşık 4-5 lira daha fazlaydı.
Şeffaf kutuda olanlar oluyor numarası gözüküyor yumurtanın. Eğer şeffaf değilse de kutunun üstünde numarası yazıyor zatenben sey icin sormustum yani yumurtayi kapali kutuda aliyorum da hani almadan once o damgayi gorme sansim yok sanirim. dikkat etmiyordum normalde bundan sonra edeyim. cok tesekkurler paylasim icin.
Dediğim gibi ambalajın dışında yazıyor; asıl ben çok teşekkür ederim, 1 kisi daha kazandı :)ben sey icin sormustum yani yumurtayi kapali kutuda aliyorum da hani almadan once o damgayi gorme sansim yok sanirim. dikkat etmiyordum normalde bundan sonra edeyim. cok tesekkurler paylasim icin.