- 22 Ağustos 2015
- 29.624
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.380
- 598
- Konu Sahibi yagmurpapatya
-
Hepsi bozuk değildir velev ki bozuk belirsizlik daha zor hiç olmazsa yine önüne bakarsinÖyle kuzum biliyorum ama işte test bozuksa diye her seneryoyu düşünüyorum
Evet haklısınHepsi bozuk değildir velev ki bozuk belirsizlik daha zor hiç olmazsa yine önüne bakarsin
Var görünüyor bir çizgi canım kan mı versenYaptiim silik çıktı ama güvenemiom ki
Aaa gebesin kız yumurtlaman nezaman olmuştu maşallah tam süreç nasılSen simdikine bak bacım ondan sonra farklı testle yaptı 2 tane çıkan sonuç kalbim duracak ama korkuom kan vermeye ya negatif alirsam
Şimdi kan verdim canım valla 15 16 pik 17 18 silik 19 20 pik 22 silikti baya dün yaptım koyu bugün yaptık pik dedim acaba hani kasik bel ağrım var göğüs hassasiyetim var yaptım 3 farlı testle çıktı hayırlısı bakalım inşallah vardırCanım gebesin bence hayta sana şunu söylim bence ayın 15 inden önce kalmış olabilirsin çünkü o günden beri pik diyorsun
Ben iki kere yumurtlamıştım15 16 pik 17 18 silik 19 20 pik 22 silik dün yaptım koyu idi bugün yaptım pik hatta ilk t çizgisi belirdi reglme 5 gün var ama düzensiz 26da oluyor 32 30 baz aldimda 5 gün var pcos da var oda etkiler mi bilemedim kasik bel ağrım göğüs ağrım var uçları hassas bilmiyorum kafam karıştı
Kan verdim simdiBen iki kere yumurtlamıştım
Hamilesin belli ay hadi hayırlı olsun şimdidenKan verdim simdi
22 sinden sonra nasıldı canım yaptın mıŞimdi kan verdim canım valla 15 16 pik 17 18 silik 19 20 pik 22 silikti baya dün yaptım koyu bugün yaptık pik dedim acaba hani kasik bel ağrım var göğüs hassasiyetim var yaptım 3 farlı testle çıktı hayırlısı bakalım inşallah vardır
Bilmiyorum kuzum Kam beklicez1.30 saat sonda çıkacak misHamilesin belli ay hadi hayırlı olsun şimdiden
Yok yapmadım bıraktım öle Can sıkıntısı yaptım dün baktım koyu bugün yaptım daha koyu direk t belirginlesti22 sinden sonra nasıldı canım yaptın mı
Hamilesin bence ama işte acaba hangi gün o pilleri hep değerlendirdin miYok yapmadım bıraktım öle Can sıkıntısı yaptım dün baktım koyu bugün yaptım daha koyu direk t belirginlesti
Ayyy yorumları okurken gebelik testine gelene kadar kesin hamile diye içimden geçirdim bize de haber verSen simdikine bak bacım ondan sonra farklı testle yaptı 2 tane çıkan sonuç kalbim duracak ama korkuom kan vermeye ya negatif alirsam
İnşallah canım bakalımAyyy yorumları okurken gebelik testine gelene kadar kesin hamile diye içimden geçirdim bize de haber verinşallah vardır
Değerlendiridim hatta üzüldüm ev kalablikti pek degerlendiremedim tam anlamiyla ama bakalım hayırlısıHamilesin bence ama işte acaba hangi gün o pilleri hep değerlendirdin mi
Ablama attım testi direk negatif dedi karı yaAyyy yorumları okurken gebelik testine gelene kadar kesin hamile diye içimden geçirdim bize de haber verinşallah vardır
Yarın ilk idrarla tekrar yapın koyulaşmaya bakın ama bence varAblama attım testi direk negatif dedi karı yatam.pembe değilmiş pcosum ya ondan olurmuş hormonlar bilmem ne
Direk kan verdimYarın ilk idrarla tekrar yapın koyulaşmaya bakın ama bence var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?