- 29 Mayıs 2024
- 2.005
- 540
- 38
- 35
- Konu Sahibi yagmurpapatya
-
Güzelde ne oldu belli değil 15 ine kadar normaldi ondan sonra bu şekil ilerledi 15 ine kadar siliktiMaşşallahhh olsun olsun ne güzel :)
Tarihleri var aynı yerden aldımbozulmuş olma ihtimali var mı testlerin
15 ine kadar normaldi 15 16 pik 2 gün silikti 2 gün gene pik 22 sinde silikti baya hemde dün bugün yaptim bel ve kasık ağrım var göğüs ağrısı da var gene pik gidicem regl bekliyorum 2 3 gün gidicem test içinPCOS varsa ve sürekli pik görüyorsanız yumurtlamıyor olma ihtimali de var, PCOS lh'ı yükseltiyor o da yanlış pike sebep oluyor. Doktora gidin.
bozulmuş olma ihtimali var mı testlerin
Siliklesti siliklesnese evet diyecem sürekli pozitif ama siliklesme var 22 sibHiç kırılma yok mu çatlama mı yok acaba
Normalde pik i görürsün 1 gün sonra o renk kırılır artık ama 6Hiç kırılma yok mu çatlama mı yok acaba
bu testler günde bir kere yaptın dimi o şekilde sıralandı . Öyle ise 6 gün neredeyse koyu çıkmışSiliklesti siliklesnese evet diyecem sürekli pozitif ama siliklesme var 22 sib
Hahaha valla anlamadım ki olabilirBasliga cok guldumpcoslarda boyle cikabiliyor.
Yok 3 lunolanlar bir günlük testNormalde pik i görürsün 1 gün sonra o renk kırılır artık ama 6
bu testler günde bir kere yaptın dimi o şekilde sıralandı . Öyle ise 6 gün neredeyse koyu çıkmış
Yaptiim silik çıktı ama güvenemiom kiBir gebelik testi mi yapsan
aaaaa ay kan verYaptiim silik çıktı ama güvenemiom ki
Sen simdikine bak bacım ondan sonra farklı testle yaptı 2 tane çıkan sonuç kalbim duracak ama korkuom kan vermeye ya negatif alirsamaaaaa ay kan ver
Negatif değildir eninde sonunda gerçekle yuzlesceksin hsyirlisi ise olsun stres yapmaSen simdikine bak bacım ondan sonra farklı testle yaptı 2 tane çıkan sonuç kalbim duracak ama korkuom kan vermeye ya negatif alirsam
Öyle kuzum biliyorum ama işte test bozuksa diye her seneryoyu düşünüyorumNegatif değildir eninde sonunda gerçekle yuzlesceksin hsyirlisi ise olsun stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?