Çorbalar Tavuk Köfteli Çorba - Banvit Tavuk Sponsorluğunda

Vuslatcigim ellerine sağlık canım, cok güzel bir tarif, 40 yıl dusunsem tavukları köfte haline getirmek aklıma gelmezdi

Denenmesi gereken tarifler arasında, ayrıca o pasta gibi ekmeğin falan iştah açıyor,icimden tereyagi sürüp yemeyi gecirdimyarışmada başarılar dilerim canım

Çok farklı ve güzel olmuş.
Sunumun da çok hoş.
Ellerine sağlık, başarılar dilerim.
Teşekkür ederim:)
Teşekkür ederim canım Köfte halinde daha şık çorba oldu:))
O ekmeği çok seviyorum ben, kuzine ekmeği tadında:)

Vuslat ne güzel bir çorba.Tavuktan köfte hiç yapmadım.Eminim çok güzel oluyordur.Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.

Farklı güzellikte bir tavuk çorbası olmuş Vuslatcığım..Sunumun harika .Ellerine sağlık ve bol şanslar diliyorum canım

Vuslat ne güzel bir çorba.Tavuktan köfte hiç yapmadım.Eminim çok güzel oluyordur.Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim canım Denemelisin canım, çok lezzetli oluyor

Farklı güzellikte bir tavuk çorbası olmuş Vuslatcığım..Sunumun harika .Ellerine sağlık ve bol şanslar diliyorum canım
Teşekkür ederim Lisacım

Damak tadıma çok uygun bir çorba

Eline emeğine sağlık vuslatcım , başarılar diliyorum

Cok farklı ve guzel bır corba olmus vuslat kıymadan koftelı corba yapıyorum ama bu hıc aklıma gelmezdı fıkır ıcın tesekkurler ellerıne saglık basarılar cnm

Çok değişik bi çorba. Bunu da deniycem, çok merak ediyorum tadını. Enfes görünüyor. Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim.

Çok değişik bi çorba. Bunu da deniycem, çok merak ediyorum tadını. Enfes görünüyor. Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim.
Teşekkür ederim Aslında sakatat türü yemem ama sadece işkembenin hazır çorbasını yiyorum eşimin tavsiyesiyle, tadı biraz onu andırıyor:) Limon veya sirke ile yendiğinde:)

çok güzel görünüyor bu çorbayı da muhakkak denicem eline sağlık:)

bugün denicem bunu, hatta köfteleri yapıp poşet poşet buzluğa atsam, evet evet yapayım ben bunu :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…