- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
- Konu Sahibi pinkpantera
❤❤sadece özel insanlar görüyor sanırım
Cokk ilginc ama resnin herkes tarafından görülmemesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
❤❤sadece özel insanlar görüyor sanırım
saol aşkımeline sağlık canım hepsi cook güzel görünüyor yarısmada bol sans diliyorum ❤
saol canim gorumuyormu oluyor ben arkafaşlariknia bakdimda goremedim sonradan gordumEllerine sağlık canım ben sofra fotosu göremiyorum ben de mi sorun var acaba
teşekür ederim beyendiyinz icin cok sevindimoh on nurmara menü...:)
ellerine sağlık.
yarişmada başarılar diliyorum
Görünmüyor canım en son Puding fotosu görünüyorsaol canim gorumuyormu oluyor ben arkafaşlariknia bakdimda goremedim sonradan gordum
canimmm saoleline sağlık canım hepsi cook güzel görünüyor yarısmada bol sans diliyorum ❤
neden acaba sen bi tekrat gir belki internetde sorun var acamiyorGörünmüyor canım en son Puding fotosu görünüyor
cok teşekür ederimEllerine sağlık canım çok güzel gözüküyor bol şans diliyorum
4 cocuklular hic baslamasin mi diyosuntarif yapacak hatunlar soyleyim 2..3cocuklu analar cok zorrr
saol aşkım teşekkür ederimEllerine saglik hemsolule kababa bayilirim keske kizlar da tadina bakip oy vere bilselerdi
canim benim sana güvenim tam sen bu konuyda patlatirsin4 cocuklular hic baslamasin mi diyosun
Hemsom becanim benim sana güvenim tam sen bu konuyda patlatirsin
teşekkür edrım neden yaaa patliycam tekrara bide baksanizEllerine sağlık fotolar gözükmüyor ama olsun eminim çok güzldirler
nevoş ablacım arkadaşlardan bazısı resmiler gözukmüyor deyiyorlar neden bi malumatin varmı canımEllerine sağlık canım çok güzel bir sofra olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Sondaki sunum fotolar gözükmüyor diğerleri gözüküyor canımteşekkür edrım neden yaaa patliycam tekrara bide baksaniz