- 1 Nisan 2020
- 18
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Nasil gecicek napmam gerekio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben böyle yaşamaya karar verdim malesef hala bir çözüm bulamadimNasil gecicek napmam gerekio
Canım inan bana sayısız araştırma yaptım ama bir yolunu bulamadimBenimde sonradan oldu 5 yıldır falan kırmızı kırmızı kollarım cokkk sinir bozucu giderek daha çok takmaya başladım bir ara Dr Krem verdi kullandım ama hiç etkisi olmadı nasıl geçecek bunlar bende konu açmayı düşünüyordum bir bilen çıksın aramızda lütfeeeennn
Yok daha neler..ben kendimi bildim bileli bende de var.evliyim cocugumda var gayet de guzel ve bakimliyim acikta giyerim canim isterse kapali da..Gerçekten cok rahatsız edici bir durum . nerdeyse her gün bir ilaci cikti mi diye bakıyorum. Bekarm ve gerçekten sirf bu yüzden evlenmek istemiyorum . beni rahatsız eden şey esimi daha çok eder gibi geliyor . acik birşey giyemiyorum kimse görmesin istiyorum . ve kese kremler sadece az da olsa iyi gelsede içimi rahatlatmiyor. Artık boyle yasamayi nasil ogrenicem bilmiyorum.
Benim sonradan oldu nedendir bilmiyorum Dr gittim agdadandir dedi bacağımın üst tarafında da var e ben üst bacağıma asla ağda vurmadim sinir oluyorum ya hayırlısı inşallah bir çaresi bulunur kötü görüntü oluyorCanım inan bana sayısız araştırma yaptım ama bir yolunu bulamadim
Benimki doğuştan olduğundan alıştım artık sorun etmiyorumBenim sonradan oldu nedendir bilmiyorum Dr gittim agdadandir dedi bacağımın üst tarafında da var e ben üst bacağıma asla ağda vurmadim sinir oluyorum ya hayırlısı inşallah bir çaresi bulunur kötü görüntü oluyor