• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk derisi cildi(keratosid plaris) :(

Benimde sonradan oldu 5 yıldır falan kırmızı kırmızı kollarım cokkk sinir bozucu giderek daha çok takmaya başladım bir ara Dr Krem verdi kullandım ama hiç etkisi olmadı nasıl geçecek bunlar bende konu açmayı düşünüyordum bir bilen çıksın aramızda lütfeeeennn

Benimde sonradan oldu 5 yıldır falan kırmızı kırmızı kollarım cokkk sinir bozucu giderek daha çok takmaya başladım bir ara Dr Krem verdi kullandım ama hiç etkisi olmadı nasıl geçecek bunlar bende konu açmayı düşünüyordum bir bilen çıksın aramızda lütfeeeennn
Canım inan bana sayısız araştırma yaptım ama bir yolunu bulamadim

Bende de var ozellikle kollarimin ust kısminda.deniz cok iyi geliyor tuzlu su oldugu icin.tavsiye ederim..
Yumurta ve domates yedigimde cikiyor gibi sanki..
Denize gidemiyirsaniz bol bol guneslenin..benimkiler oyle sonüyor..cok da kafaya takmayin

Gerçekten cok rahatsız edici bir durum . nerdeyse her gün bir ilaci cikti mi diye bakıyorum. Bekarm ve gerçekten sirf bu yüzden evlenmek istemiyorum . beni rahatsız eden şey esimi daha çok eder gibi geliyor . acik birşey giyemiyorum kimse görmesin istiyorum . ve kese kremler sadece az da olsa iyi gelsede içimi rahatlatmiyor. Artık boyle yasamayi nasil ogrenicem bilmiyorum.
Yok daha neler..ben kendimi bildim bileli bende de var.evliyim cocugumda var gayet de guzel ve bakimliyim acikta giyerim canim isterse kapali da..
Yani hiiiiccc sorun edilecek bir sey degil..bu kadar kafana takma bence..en son ben sampuanimi da degistirdim nivea bebek sampuanina gectim bol bol guneslen.cok iyi geliyor..

Canım inan bana sayısız araştırma yaptım ama bir yolunu bulamadim
Benim sonradan oldu nedendir bilmiyorum Dr gittim agdadandir dedi bacağımın üst tarafında da var e ben üst bacağıma asla ağda vurmadim sinir oluyorum ya hayırlısı inşallah bir çaresi bulunur kötü görüntü oluyor

Benim sonradan oldu nedendir bilmiyorum Dr gittim agdadandir dedi bacağımın üst tarafında da var e ben üst bacağıma asla ağda vurmadim sinir oluyorum ya hayırlısı inşallah bir çaresi bulunur kötü görüntü oluyor
Benimki doğuştan olduğundan alıştım artık sorun etmiyorum

Geçen bir konu okumuştum konu sahibi de böyle deriye sahipti ve gluten içeren ürünleri kullanmamaya dikkat edip azaltmış alerjisi varmış bende denicem hatta benimde hamilelikte daha bir artti özellikle üst bacak🙄

Back