- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 56
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Kac doktor değiştim hepsi olumsuz cevap verdi maleseff: (Benım bır arkadasım vardı.İyi bir cildiyeye giderek bu sorunundan kurtulmustu.. Baska doktora gitmenizde fayda var sanırım..
Malesefff ya aynı ben okadar rahatsızlık veriyoki ama güneş yanigi iyi geliyo yazinkolum hep yanmisti kolum tamamen purussuz olmustu tabi kis baslangiicnda sagolsun yeniden geliyokese filan çözüm değil sadece yazın iyice yanana kadar kısa kollu bile giymek istemiyor insan hiç bir zaman pürüzsüz üst kolum olmadı maalesef insan yaza girişte akraba düğünü olsun istemiyorum giyecek sorun oluyor bazen insanların dikkatini çekiyor çok sıkıntı veriyor çooook
Aynen ya insanlar rahat rahat kisakollu giyebiliyo bn hep çekinirim bnde bekarim senin gibi sirf bu yüzden evlenmek istemiyorumGerçekten cok rahatsız edici bir durum . nerdeyse her gün bir ilaci cikti mi diye bakıyorum. Bekarm ve gerçekten sirf bu yüzden evlenmek istemiyorum . beni rahatsız eden şey esimi daha çok eder gibi geliyor . acik birşey giyemiyorum kimse görmesin istiyorum . ve kese kremler sadece az da olsa iyi gelsede içimi rahatlatmiyor. Artık boyle yasamayi nasil ogrenicem bilmiyorum.
Azaltiyo ama hic tamamen bitirmiyoBende ayni dertten cekiyorum babamdada var malesef ve cok rahatsiz edici ayda bir hamam goruyorum kese vs. Cok zor
Malesef canimAzaltiyo ama hic tamamen bitirmiyo
Konu biraz eski sanırım ama yazmak istedim arkadaşlar bugün dermatologa gittim aynı problemim var bugüne kadar herkes kese yap falan dedi ama dermatolog kesinlikle kese yok sıcak su yok kozmetik yok gliserinli doğal sabun nemlendirici ama parfümsuz medikal nemlendirici el yapımı krem verdi tek çözüm nem ama asla yağ ve kozmetik krem değil kese yapmak sadece arttirir dedi ben çok çektim bilginiz olsun mutlaka doktora gidinMerhaba kızlar, iyi gunler herkesee geleyim konuma,dogdugumdan belli olanve cook canımı sıkan bir sorunumu sizle paylaşmak istiyorum bnde maleseff tavuk cildi hastalığı var kollarımda bacagimda ve artık göğsüme gelmeye başladı çok can sıkıcı bi durum bu hastalığı olan ve çözüm bulan varmı yada, neler onerirsiniz kkaç kere cildiyeye gittim krem falan verdi ama daha çok azdirdi o kremler doktor yapacak bisey yok derin böyle dedi ama gerçekten çok canımı sıkıyor kısa kol falan giyemiyorum cildim bildiğiniz böyle tam tavuk derisi gibi tavuk derisinden tek başka özelliği kırmızı kırmızıokuyan herkese çok teşekkür ediyorum inşallah bni aydinlatirsiniz
Arkadaşlar merhaba sırtım kollarım göğsüm karın bölgem yüzüm bir tek bacaklarımda yok küçüklüğümden beri varlar eskiden çil gibi dururlardı iyice arttılar çok canım acıyo kanayıp batıyolar bir sürü cilt testi yaptırdık hiç birinde sonuç çıkmıyor bebek ürünleriyle yıkanıyorum bebek deterjanları kullanıyorum çarşaflarıma kadar çok utanıyorum pütür pütürler ailede kimsede yok nemlendirinsürünce kuruluğu biraz geçiyo ama o kırmızı kara pıtırcıklar yok olmuyo pütürlüklerde de azalma olmuyo roacutane diye ilaç var duymuşsunuzdur bu ilacı kullandım ancak cildimi daha çok hassaslaştırdı buğday diyeti gluten denen olayı da deniyorum etkisi olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?