• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk derisi cildi(keratosid plaris) :(

Pembis Hayaller

Oysa bir umuttu hep 🙏
Pro Üye
15 Ocak 2016
6.893
33.929
548
27
Merhaba kızlar, iyi gunler herkesee geleyim konuma,dogdugumdan belli olanve cook canımı sıkan bir sorunumu sizle paylaşmak istiyorum bnde maleseff tavuk cildi hastalığı var kollarımda bacagimda ve artık göğsüme gelmeye başladı çok can sıkıcı bi durum bu hastalığı olan ve çözüm bulan varmı yada, neler onerirsiniz kkaç kere cildiyeye gittim krem falan verdi ama daha çok azdirdi o kremler doktor yapacak bisey yok derin böyle dedi ama gerçekten çok canımı sıkıyor kısa kol falan giyemiyorum cildim bildiğiniz böyle tam tavuk derisi gibi tavuk derisinden tek başka özelliği kırmızı kırmızı :( okuyan herkese çok teşekkür ediyorum inşallah bni aydinlatirsiniz

Hastalığı ve neye benzediğini bilmesem de geçmiş olsun demek istedim sadece,inşallah çözüm bulunur.

Merhaba kızlar, iyi gunler herkesee geleyim konuma,dogdugumdan belli olanve cook canımı sıkan bir sorunumu sizle paylaşmak istiyorum bnde maleseff tavuk cildi hastalığı var kollarımda bacagimda ve artık göğsüme gelmeye başladı çok can sıkıcı bi durum bu hastalığı olan ve çözüm bulan varmı yada, neler onerirsiniz kkaç kere cildiyeye gittim krem falan verdi ama daha çok azdirdi o kremler doktor yapacak bisey yok derin böyle dedi ama gerçekten çok canımı sıkıyor kısa kol falan giyemiyorum cildim bildiğiniz böyle tam tavuk derisi gibi tavuk derisinden tek başka özelliği kırmızı kırmızı :KK43: okuyan herkese çok teşekkür ediyorum inşallah bni aydinlatirsiniz

Daha önce hiç duymamıştım geçmiş olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
kese yapın, hamama gidin.
bir de sıcak su, buhar vs. sonrası yapın keseyi bastıra bastıra.
ardından da mutlaka vücut kremi kullanın.
cildiniz ipek gibi olur ve o kırmızılıklar ya tamamen gider ya da çok büyük oranda azalır.
tek çözüm kese.
denize girip güneşlenmek de yok ediyor. çok dert etmeyin o yüzden.

TE="VivaLaJuicy, post: 45911656, member: 250266"]kese yapın, hamama gidin.
bir de sıcak su, buhar vs. sonrası yapın keseyi bastıra bastıra.
ardından da mutlaka vücut kremi kullanın.
cildiniz ipek gibi olur ve o kırmızılıklar ya tamamen gider ya da çok büyük oranda azalır.
tek çözüm kese.
denize girip güneşlenmek de yok ediyor. çok dert etmeyin o yüzden.[/QUOTE]

Hamam ve kese olayını bende çok duydum..denemende fayda var bence :KK68:
Cok sagolun

Aynen benimde kol ve bacakla rı mda var. Denildiği gibi deniz ve güneş iyi geliyor. Kışın daha belirgin ve kırmızı iken güneş ve deniz sayesinde baya azalıyor

Evet ya insanlar daha çok bunaltiyolar seni ama insan aliisyo ya doğuştan olduğu için artık bunlarla yaşamaya alistim:(

Senin kolların neden böyle? Çünkü annem hamileyken çok tavuk yemiş. Çünkü beni bir tavuk doğurdu. Vs. Ergenlik böyle geçti şimdi takmıyorum çünkü yalnız olmadığımı biliyorum.

Benim kollarımın üst tarafında var böyle kabarık ve kızarıklıklar. Deniz suyunun hafiflettiğini farkettim.

Senin kolların neden böyle? Çünkü annem hamileyken çok tavuk yemiş. Çünkü beni bir tavuk doğurdu. Vs. Ergenlik böyle geçti şimdi takmıyorum çünkü yalnız olmadığımı biliyorum.

Yani cok sukur rabbim bana kol vermsi ayak vermis ya onlar olmasaydı o yüzden pek takmamaya calisiyorum

Canim Allah dert vermesin, keratin fazlaligi sadece. Evet, kese ve krem kesinlikle...ama kalici bir cozum degil

Bir de kuru fircalamayi duzenli yaparsan iyi geliyor diyorlar. Hani su at kili fircalar var ya, dustan once oval harrketlerle fircalayorsun. Bu zaten kan dolasimi ve selulit icin de super.

Doktorlar birşey demiyormu canım? Çook geçmiş olsun insallah düzelir herseyin çözümü vardır elbet

canım hastalığı tam bilmiorum ama bir hocam vardı benzer bir durum için hamam ve kese onermıştı...

Back