- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
biz yapcaz gelcen mi sende
tavuklu pilav yapıyo erkek tarafından ve kız tarafından bi kac akraba kapılarına gidip pilav almaya geldik diye oynuyosun darbukalarla falan![]()
konu 2013
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz yapcaz gelcen mi sende
tavuklu pilav yapıyo erkek tarafından ve kız tarafından bi kac akraba kapılarına gidip pilav almaya geldik diye oynuyosun darbukalarla falan![]()
google dan aratmıştım ordan geldim buralara cok pardonnkonu 2013
Bizim memlekettede var ama bi değişiği :)sizin oralardada varmı bu adet bilmem ama bızım buralarda pek meşhur şuandada davul zurna gecenın kaçı olmuş her hafta sonu aynı şey çocuk uyanıcak dıye ödüm kopuyor
adet şöyle kına sonrası kız evinden gençler oğlan evine gıdıp işte kapıda oynayıp pişmiş tavuk alıyorlar kola çerez falan güzel bi adet ama katılmıyorsan evdeysen uyumak üzereysen hiçte hoş olmuyor neredeyse bır saatır sesler geliyor yoğun bı şekilde ıslıklar falan üff bi alamadılar şu tavuğu![]()
Bizde atladık sayende :)google dan aratmıştım ordan geldim buralara cok pardonntarihe de bakmadım hiç
![]()
Bursaçok iyiymiş ya harika neresi sizin oralar oyle ilk defa duydum ama çok hoşuma gitti![]()
Egelisiniz sanırım. Seymenler falan da vardır orda. Zum olmuş abiler ayakta zor dura kalka bitiremiyolar o merasimi :))bu adet sadece bizim buralara ait herhalde
aman olmasın gece gece hiç çekilmıyor
sizin oralardada varmı bu adet bilmem ama bızım buralarda pek meşhur şuandada davul zurna gecenın kaçı olmuş her hafta sonu aynı şey çocuk uyanıcak dıye ödüm kopuyor
adet şöyle kına sonrası kız evinden gençler oğlan evine gıdıp işte kapıda oynayıp pişmiş tavuk alıyorlar kola çerez falan güzel bi adet ama katılmıyorsan evdeysen uyumak üzereysen hiçte hoş olmuyor neredeyse bır saatır sesler geliyor yoğun bı şekilde ıslıklar falan üff bi alamadılar şu tavuğu![]()
İki kuzenimden yapıldı yani çok gerekli birşey değil silah ve havai fişek falan attılar çok ses oldu havai fişek güzel olsada gecenin 3nde ayıp oldusizin oralardada varmı bu adet bilmem ama bızım buralarda pek meşhur şuandada davul zurna gecenın kaçı olmuş her hafta sonu aynı şey çocuk uyanıcak dıye ödüm kopuyor
Lambaları lambaları silmemişler. X'i sülale de sevmemişler. Lambaları lambaları biz silelim X'i sülale de biz sevelim. Bursa tavuk alma ve maniler :) nasıl özledimsizin oralardada varmı bu adet bilmem ama bızım buralarda pek meşhur şuandada davul zurna gecenın kaçı olmuş her hafta sonu aynı şey çocuk uyanıcak dıye ödüm kopuyor
Hep yeni uyeler eski konulari hortlatirdi. Hadi onlara birsey demezdik yrniler bilmiyorlardir diye ama sen 2 yillik uyesin 16 bin kusur mesaj yazmis uyesin. Ne diye bu konuyu hotrtlattin simdi??? Google dan ben de bazen birseyler bakiyorum kk da acilan eski konulardan arastiriyorum ama hicbirini de hortlatmadim. Cunku cok sacma sapan bir iş.biz yapcaz gelcen mi sende