tavsiyenize ihtiyacım var

öncelikle gözünüz aydın demek istiyorum.benimde 3,5 yaşında bir kızım var.maddi nedenlerden dolayı devlet hstde doğum yaptım.rahattım ama hastanede tanıdıklarım olduğundan.ve bir sağlık merkezinde çalıştığım için biliyordum az çok ortamı.ama imkan olsaydı özel hst de doğum yapardım.insan kendini böyle bir durumda özel hissetmek istiyor ondan galiba.nasıl olsa sigortadan yararlanamayacaksınız özel bir hstde doğum daha iyi olur bu benim fikri.ama özel hstleri iyi araştırmak lazım.her türlü donanıma sahipmi diye..yada şu olabilir devlet hastanesinde özel oda ayarlayıp daha rahat bir ortam olabilir.bence bu en iyisi..bir an önce bebeğinize kavuşmanız dileği ile..

bende normal doğum yaptım ama hiç bir şikayetim olmadı bugüne kadar.illaki deformeler oluyor ama o birazda dikişi yapana bağlı.ikinci çocuğu düşünüyoruz ama eğer ondan sonra birşey olursa vajina estetiği diye bir şey var yaptırmayı düşünüyorum tabiki.jeyyar:teselli:

arkadaşlar sağolun verdiğiniz bilgiler için uzun zamndır bakamamıştım cevaplarınıza yeni okudum.ama hala kafam karışıkkkkk

gercı geçmıs sonuçlar cok işe yaramıyor ama yınede yanında bulunsun...

canım cesaretini topla eski kadınlar dağ başında doğum yapmışlar.Allah yardımcın olsun.Keşke bana da cesaret verecek birileri olsaydı.maalesef sezeryan oldum

damlacım bende sigortasızım ve bende merak ediyorum.benim burada gittiğim özel hastanenin sezeryan için herşey dahil fiyatı 1300.devleti aradım az önce sezeryan 271 milyon dedi ama sadece ameliyat odası bakım falan ne kadar bende çok merak ediyorum.devlette doğum yapanlar varsa yazarsa bende çok merak ediyorum

iremikcim ben eski doktoruma ziyarete gitmiştim.aramız aya iyidir.bana normal yap dedi önce,sonrada sen evhamlısın olmaz ama gelir bi aksilik bulur sei sen en iyisi sezeryan ol dedi.ende son kararımı verdim spinal sezeryan.

canım bende sezeryanda karar kılmış durumdayım.Allah yardımcımız olsun inşallah hayırlısı ve iyisi budur bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…