- Konu Sahibi Miray12_34
-
Haha:)) suan discide sira beklerken girdim kk ya denk geldim konuna sikintidan agrilar girdi karnimaKızlar 3 gündür 20'lik dişim ağrıyor daha doğrusu yıllardır ara ara ağrıyor ve ben dişçiden çok korktuğum için dişçiye de gidemiyorumŞimdi apse yapmış dişim ve kulağıma kadar vuruyor ağrısı, öyle ki yutkunurken bile zorlanıyorum. Kızlar ağrısını hafifletecek napabilirim?
Not:Bende dişçi fobisi var, küçükken bir defa dişimi çektirmiştim arka dişim. Kadın uyuşturmadan çekti resmen ve ben o günden beri dişçiye gidemiyorum
bide dis icin en iyi agri kesici kesinlikle arvales dun cok kotuydum on dkda gecirdi agriyiKızlar 3 gündür 20'lik dişim ağrıyor daha doğrusu yıllardır ara ara ağrıyor ve ben dişçiden çok korktuğum için dişçiye de gidemiyorumŞimdi apse yapmış dişim ve kulağıma kadar vuruyor ağrısı, öyle ki yutkunurken bile zorlanıyorum. Kızlar ağrısını hafifletecek napabilirim?
Not:Bende dişçi fobisi var, küçükken bir defa dişimi çektirmiştim arka dişim. Kadın uyuşturmadan çekti resmen ve ben o günden beri dişçiye gidemiyorum
Disciye gitseniz cekemez zaten antibiyotikle kurutmasi lazim ama olmadi sirkeli suylada gargara iyi geliyor enfeksiyonaKızlar 3 gündür 20'lik dişim ağrıyor daha doğrusu yıllardır ara ara ağrıyor ve ben dişçiden çok korktuğum için dişçiye de gidemiyorumŞimdi apse yapmış dişim ve kulağıma kadar vuruyor ağrısı, öyle ki yutkunurken bile zorlanıyorum. Kızlar ağrısını hafifletecek napabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?