• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Miray12_34

Bşlngç:70 _ gn:65,7 _ hedef:60
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
550
1.393
28
35
Adana
Kızlar 3 gündür 20'lik dişim ağrıyor daha doğrusu yıllardır ara ara ağrıyor ve ben dişçiden çok korktuğum için dişçiye de gidemiyorum :KK42: Şimdi apse yapmış dişim ve kulağıma kadar vuruyor ağrısı, öyle ki yutkunurken bile zorlanıyorum. Kızlar ağrısını hafifletecek napabilirim?

Not:Bende dişçi fobisi var, küçükken bir defa dişimi çektirmiştim arka dişim. Kadın uyuşturmadan çekti resmen ve ben o günden beri dişçiye gidemiyorum :cry:

Yani ağrısını hafifletsende er yada geç gitmek zorundasın, o yüzden hiç geciktirmeden git.

Geçmiş olsun canım. Diş apse yaptıysa mutlaka doktora git ve korkunu yenmeye çalış gittikçe kötü olur bide.
Ama az çok faydası olur bildiğim. Bir eczanelerde diş için damla gibi bişi satılıyor sor istersen.
İki kekiği al biraz suyla kaynat ılıyınca ağzına al ve biraz dişinin olduğu yerde tutup tükür. Tabi bunlar geçici yöntemler canım ama belki az da olsa rahatlıklarsın.
Bide apse yapmış hem tehlikeli hemde öyle geçecek bişi değil maalesef doktor önce apse için bi tedavi yazar zaten.
Ayyy çok zor bu diş ağrısı ya :bicak:
Geçer inşiallah.

20 lik diş ağrısı dişin çıkana kadar sürer. Lakin ara ara devam ediyor uzun süredir diyorsan o diş gömülü ve yan vaziyettedir. İlaç içmek geçici çözüm o ağrıyı çekmektense gözümü karartıp aldırırdım o dişi. Tabi apse nin önce tedavi edilmesi lazım.

Kızlar 3 gündür 20'lik dişim ağrıyor daha doğrusu yıllardır ara ara ağrıyor ve ben dişçiden çok korktuğum için dişçiye de gidemiyorum :KK42: Şimdi apse yapmış dişim ve kulağıma kadar vuruyor ağrısı, öyle ki yutkunurken bile zorlanıyorum. Kızlar ağrısını hafifletecek napabilirim?

Not:Bende dişçi fobisi var, küçükken bir defa dişimi çektirmiştim arka dişim. Kadın uyuşturmadan çekti resmen ve ben o günden beri dişçiye gidemiyorum :cry:
Haha:)) suan discide sira beklerken girdim kk ya denk geldim konuna sikintidan agrilar girdi karnima
git bir an once o cektigin agrilarin yaninda hicbise hem uyusturuyorlar hissetmessin aci duydugunda belirtirsin

bide dis icin en iyi agri kesici kesinlikle arvales dun cok kotuydum on dkda gecirdi agriyi

Disciye gitseniz cekemez zaten antibiyotikle kurutmasi lazim ama olmadi sirkeli suylada gargara iyi geliyor enfeksiyona

Ben de dişçiden korkarım, sebebi de 20 yıl önce çok acılı bir kanal tedavisi süreci yaşamam. 20 yıl geçmiş, korkusu hala sürüyor ama o korkuya rağmen bir çok defa dişçiye gittim, hiçbiri travma yaratacak kadar acılı olmadı, yine de korkum devam ediyor. Yani korku aslında kafada ve o korku, ağzınızda size işkence eden bir diş kadar asla zarar vermiyor. Çok acıyacak, çok acıyacak diye düşünüyorum her defasında, acımıyor, mis gibi tedavi olup kalkıyorum, ama yok korku hala orada duruyor. O yüzden böyle durumlarda tırsak iç sesimi değil, mantığımı dinliyorum. Doktor değiliz, kendi kendimizi tedavi edemeyiz, geçici çözümler erken müdahale edilebilecek olayları sadece büyütüyor. Kısaca dişçiye gidin, iyi bir doktor bulun ve korkunuza rağmen gidin.

dişçiye sadece diş ağrıyınca mı gidilir ki ya? rutin kontrolünüz olmuyor mu mesela o doktora sorsanız?

bilmiyorum bana garip geldi küçüklükten bu yana dişçiye gitmemek yanlış anlamadıysam. sizi uyutup da alabilirler, imkan varsa özel bir üniversite hastanesine gidin derim.

Disciye gittiginde hemen cekeyim demez zaten antibiyotik gargara agrikesici verir gonderir . Cektir kurtul bence. Ben 20liklerin ucunu de cektirdim cene cerrahina.

Kızlar az önce gittim dişçiye ilaç yazdı ilaç tedavisinden sonra mutlaka çekilmesi lazım yoksa yineler dedi. Bir de üniversite hastanesinde çektirmeni öneririm, herhangi bir kırılma durumuna karşı, istersen bende çekerim ama kırılma olursa yine oraya göndericez dedi :cry:

Back