• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Elena999

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
3
0
6
Ankara
Merhaba arkadaşlar, aslında eskisi kadar büyütmüyorum, kendimi telkin etmeyi başarıyorum ama büyüklerimden tavsiye almayı uygun gördüm. Öncelikle 15 yaşındayım, lise birin, ikinci dönemini en yakın arkadaşımın okulunda okuyorum, ilk dönem farklı bir okuldaydım. Herşey iyi hoş gidiyordu ama benim takıntılarım başladı, abuk subuk kuruntular yaptım, insanların beni sevmemesini çok taktım. Arkadaşıma da anlatıyordum habire, biraz bunalttım sanırım, şu son zamanlarda anlatmayı kestim, bu konuda daha iyiyiz. Ama ben arkadaşımı diğer arkadaşlarından kıskanıyorum, beni takmadığını falan düşünüyorum. Arkadaşım, zaten kendisi genelde umursamaz bir insandır, aşırı vurdumduymazdır. Bunu kendisi de bilir. Ne olursa olsun gerçekten kıskanıyorum, bende onlarla birlikteyim beraber geziyoruz ama geçmiyor işte... Daha önceden en sevdiğinin ben olduğunu söylemişti, biliyorum, yakın olduğumuzu biliyorum bilmiyor değilim ama kıskanmaktan kendimi alamıyorum. Ne yapmam gerek?

canım benim başka arkadaşlıklar da kurabilirsin arkadaşını takıntı haline getirme. başka insanlarla da konuşup görüşürsen kafaya takılıcak bişey olmadığını görüceksin :)

Back