O
ofof23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ofof23
-
Benim eşim panik atak hasatsı aynı zamanda başka sağlık problemleri de var. Evleneli tam tamına 1 yılımızı doldurduk. Çok severek evlendim onun da beni sevdiğini düşünüyordum. Evlenmeden önce 1,5 sene flört dönemimiz oldu. Annesi dul olduğu için eşimin de başka kardeşi olmadığı için hem kadın yalnız kalmasın hem bizim kira derdimiz olmasın diyerek kayın validem ile oturmayı kabul ettim. Ailem bu evliliği onaylamadı özellikle babam. Amas hiç problem çıkarmadılar ve hep altan almaya iyi ilişkiler kurmaya çalıştılar. Zaman içinde de eşim ailemi tanıdıkça daha çok değer verdi onlara çünkü ailem gerçekten sırf ben problem yaşamayayım sorun olmasın diye evlatlarından daha çok ilgi gösterdiler.Evlendiğimizden çok kısa bir süre sonra kayınvalidem evin tek hakimi tek kadını sanki benim kumam gibi davranmaya başladı. Ben bana yardımcı olur da eşimin rahatsızlığını atlatırız diye düşünüp öyle davrandıkça annesiyle sorun çıkmasın morali bozulmasın eşimin dedikçe kayınvalidem daha çok şımardı. Akrabalarını haftanın 4-5 günü eve misafirliğe aldı, yatıya aldı bir yere giderken bizi de peşinden sürükledi gelmeyince problem çıkardı. Eşime devamlı psikolojik olarak baskı yaptı. İnanın bir gece eşimle odamızdayız telefon geldi açtı kayınvalidem sonra geldi eşime git teyzeni al dedi ve eşim beni öyle yarıyolda sap gibi bıraktı teyzesini almaya gitti.Gitmese başına ekşiyecekti. kendisi de araba kullanmayı bildiği halde. Neyse zamanla eşimde benden soğumaya yalnız kalmak istememeye başladı. Hep onun ailesindeyiz onlarlayız ya da onlar bizde. Annemi babamı 2 haftada bir görür oldum. Arkadaşlarım deseniz ne evime gelebiliyorlar rahatlıkla ne ben gidebiliyordum.Söyleyinde git gel çağır gelssinler dediler ama icraatta tam tersiydi.En son söyledim eşime yeter dedim sus dedi Kayınvalideme söyledim Kapa çeneni dedi. Bir de üstüne benim annemlere de söyledi kızınız terbiyesiz diye. Kendi akrabalarına da söyledi düşman hepsi bana. Dün akşam teyzesini aradım köpekle konuşuyor sanki.Babam boşan gel diyor. Aile derdi bitse sağlığı yerinde değilbu adam sana dertten başka birşey vermez diyor. Annem ise toplum baskısından boşanma diye ağlıyor. En son babam geldi konuştu eşim ve kayınvalidem ile güzellikle.Bu sefer babam beni ele alarak konuştuğu için kızım sana gelinim sen al tarzında konuştuu için kendilerini daha bi haklı saydılar. Ben de babam boşan diyor dedim.Merak etme gideceğim yer varken ben buradayım hala haddini bil sende artık dedim. Babama bir sürü saydırdı . bende sinirli die bir şey demedim. Yok bir baba kızına böyle söylermiymiş boşan dermiymiş. zaten babamdan en başta istemediğini söylediği için bi kuyruk acısı varmış anladım şimdi misilleme yapıyor. Bir baba böyle yaparmıymış peki bir anne tek evladına böyle yapar mı. Dedim bende sokaktan bulup getirdiğim adam yüzünden babama böyle utanç yaşatamam seni de seviyorum bu olanlara da taşların oturması için deprem gözüyle bakıyorum ama sen başlattın benim ile ailen için kavga etmeyecektin beni kırmyacaktın beni savunacaktın yapmadın yine kabulümsün bari misilleme yapma ailemi karıştırma dedim. Çok bencilce davranıyor ne yapacağım bilmiyorum. Cinsel olarak da bana karşı ceza vermeye çalışıyor uzak kalarak çok umurumdaymış gibi.Şu anda sadece bekliyorum ama bazen sabrım tükeniyor. Ne yapacağım geleceği düşündükçe daha da karanlık oluyor her şey. Çocuğum yokken daha ayrılmalı mı bilmiyorum. Bir aşk nasıl bu hale gelir bu erkekler neden kadın bulunur ama anne bulunmaz die düşünür anlamdım gitti. Kdında bulunmaz anne de bu ne biçim kafa yapısı. Ne yapacağımı şaşırdım. pazartesi doktoruna gideceğim ne söyleyecek bakalım. Sizin tavsiyelerinizi de bakliyorum lütfen gören geçiren varsa bi tavsiye versin....:bbo: