Sayralow hayat seni sevince güzel Kayıtlı Üye 6 Kasım 2013 1.482 388 373 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cowgirll #41 teyteydeteytey .!.: Mesaj atmaya calistim ama bilmiyorum. Buradan yazayim rumuzumu. Kuduz fare. Kapisalim. :) Genişletmek için tıkla... Ekledim sizi:) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teyteydeteytey .!.: Mesaj atmaya calistim ama bilmiyorum. Buradan yazayim rumuzumu. Kuduz fare. Kapisalim. :) Genişletmek için tıkla... Ekledim sizi:) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuduzfare Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2014 1.428 1.616 168 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cowgirll #42 buradilmen .!.: Ekledim sizi:) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Su an kim oldugunu ogrenemedigim biriyle oynuyorum. Siz misiniz? Bas harfi b :)
buradilmen .!.: Ekledim sizi:) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Su an kim oldugunu ogrenemedigim biriyle oynuyorum. Siz misiniz? Bas harfi b :)
bogurtlenkusu Çay' bırak o day'mın. Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2013 4.845 8.817 248 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cowgirll #43 Esmila .!.: Merhaba sims 3 telefona buyuk bi yukleme yapmak istedi sinirlendim sildim indirmelimiydim :) Genişletmek için tıkla... Oyun parça parça yukleniyor o yuzden normaldir android veya ios a göre farklı da olabilir ama indirebilirsiniz bişey olmaz yani. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Esmila .!.: Merhaba sims 3 telefona buyuk bi yukleme yapmak istedi sinirlendim sildim indirmelimiydim :) Genişletmek için tıkla... Oyun parça parça yukleniyor o yuzden normaldir android veya ios a göre farklı da olabilir ama indirebilirsiniz bişey olmaz yani. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cowgirll Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2014 3.543 2.437 248 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cowgirll #44 cecenn .!.: Araba yarışı sever misin ? Asphalt 8 i tavsiye ederim aynı wifi ağına bağlanan herkes ile yarışa katılabiliyorsun çok zevkli :) Don't touch the white tile arcade modu piyano çalıyorsun yavaş başlıyor hızlanıyor sadece siyah karelere dokunman gerek bu ara taktım bu oyuna... 2048 indirdim ama anlamadım ben :44: Genişletmek için tıkla... Asphalt sekiz tabletteki favorim zaten
cecenn .!.: Araba yarışı sever misin ? Asphalt 8 i tavsiye ederim aynı wifi ağına bağlanan herkes ile yarışa katılabiliyorsun çok zevkli :) Don't touch the white tile arcade modu piyano çalıyorsun yavaş başlıyor hızlanıyor sadece siyah karelere dokunman gerek bu ara taktım bu oyuna... 2048 indirdim ama anlamadım ben :44: Genişletmek için tıkla... Asphalt sekiz tabletteki favorim zaten
cowgirll Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2014 3.543 2.437 248 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cowgirll #45 bogurtlenkusu .!.: Yavrum ciddiyim hepsini indir. İyiler onlar. Bırak çiftlik neym labyrnth bile daha sağlam bağımlılık yapar. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Bogurtlen öyle deme bu hay day fena sardı beni...Çiftlik oyunlarından nefret ederdim bi de Yarım saattir oynuyorum, yeni bağımlılığımı buldum sanırım
bogurtlenkusu .!.: Yavrum ciddiyim hepsini indir. İyiler onlar. Bırak çiftlik neym labyrnth bile daha sağlam bağımlılık yapar. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Bogurtlen öyle deme bu hay day fena sardı beni...Çiftlik oyunlarından nefret ederdim bi de Yarım saattir oynuyorum, yeni bağımlılığımı buldum sanırım
cowgirll Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2014 3.543 2.437 248 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cowgirll #46 medeo .!.: Barcode Scanner - aldıgınız urun hakkında bılgı verıyor gercek+sahte Noom Weight Loss Coach - gunluk almaniz gereken kalori hesapliyor + yediginizi yaziyorsunuz gunluk kendisi hesapliyor Noom Walk - gunluk attiginiz adimlari hesapliyor Genişletmek için tıkla... Aaaa bunlar baya işe yarar uygulamalar bence, özellikle son ikisi
medeo .!.: Barcode Scanner - aldıgınız urun hakkında bılgı verıyor gercek+sahte Noom Weight Loss Coach - gunluk almaniz gereken kalori hesapliyor + yediginizi yaziyorsunuz gunluk kendisi hesapliyor Noom Walk - gunluk attiginiz adimlari hesapliyor Genişletmek için tıkla... Aaaa bunlar baya işe yarar uygulamalar bence, özellikle son ikisi
bogurtlenkusu Çay' bırak o day'mın. Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2013 4.845 8.817 248 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cowgirll #47 cowgirll .!.: Bogurtlen öyle deme bu hay day fena sardı beni...Çiftlik oyunlarından nefret ederdim bi de Yarım saattir oynuyorum, yeni bağımlılığımı buldum sanırım Genişletmek için tıkla... Bana da aynısı simsre oluyo. Üç saat aralıksız, gözler kan çanağı oluyo biriyle evlendireyim öbürüyle seviştireyim derken. Asdasfg iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cowgirll .!.: Bogurtlen öyle deme bu hay day fena sardı beni...Çiftlik oyunlarından nefret ederdim bi de Yarım saattir oynuyorum, yeni bağımlılığımı buldum sanırım Genişletmek için tıkla... Bana da aynısı simsre oluyo. Üç saat aralıksız, gözler kan çanağı oluyo biriyle evlendireyim öbürüyle seviştireyim derken. Asdasfg iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
pembeylemavi Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2014 458 62 123 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cowgirll #48 :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pembeylemavi Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2014 458 62 123 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cowgirll #49 bogurtlenkusu .!.: Bana da aynısı simsre oluyo. Üç saat aralıksız, gözler kan çanağı oluyo biriyle evlendireyim öbürüyle seviştireyim derken. Asdasfg iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bogurtlenkusu .!.: Bana da aynısı simsre oluyo. Üç saat aralıksız, gözler kan çanağı oluyo biriyle evlendireyim öbürüyle seviştireyim derken. Asdasfg iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
romeom Mutlu günler yakın Kayıtlı Üye 31 Ekim 2011 794 224 333 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cowgirll #50 Esmila .!.: Eres26 Pek ozel olmadi ama Genişletmek için tıkla... teyteydeteytey .!.: Mesaj atmaya calistim ama bilmiyorum. Buradan yazayim rumuzumu. Kuduz fare. Kapisalim. :) Genişletmek için tıkla... cowgirll .!.: Ben de hemen geliyorum Ama beni gömersiniz siz daha yeniyim diye Genişletmek için tıkla... Ekledim sizii 😄 bu arada bende yeniyim ezmeyin bizi 😝
Esmila .!.: Eres26 Pek ozel olmadi ama Genişletmek için tıkla... teyteydeteytey .!.: Mesaj atmaya calistim ama bilmiyorum. Buradan yazayim rumuzumu. Kuduz fare. Kapisalim. :) Genişletmek için tıkla... cowgirll .!.: Ben de hemen geliyorum Ama beni gömersiniz siz daha yeniyim diye Genişletmek için tıkla... Ekledim sizii 😄 bu arada bende yeniyim ezmeyin bizi 😝
romeom Mutlu günler yakın Kayıtlı Üye 31 Ekim 2011 794 224 333 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cowgirll #51 Pek bir ozellik kalmadi gercekten 😄 Benimde nickim: romeom
Esmila Temmuzdan Sonsuza Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2012 5.738 214 373 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cowgirll #52 romeom .!.: Ekledim sizii 😄 bu arada bende yeniyim ezmeyin bizi 😝 Genişletmek için tıkla... Aaa tamam simdi gordum 😊
romeom .!.: Ekledim sizii 😄 bu arada bende yeniyim ezmeyin bizi 😝 Genişletmek için tıkla... Aaa tamam simdi gordum 😊
cowgirll Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2014 3.543 2.437 248 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cowgirll #53 bogurtlenkusu .!.: Bana da aynısı simsre oluyo. Üç saat aralıksız, gözler kan çanağı oluyo biriyle evlendireyim öbürüyle seviştireyim derken. Asdasfg iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Ben de ilk sims oynadığımda sürekli seviştiriyodum bunları Sonra hevesimi aldım bıraktım. Şimdi çiftliğim benim için en önemli şey
bogurtlenkusu .!.: Bana da aynısı simsre oluyo. Üç saat aralıksız, gözler kan çanağı oluyo biriyle evlendireyim öbürüyle seviştireyim derken. Asdasfg iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Ben de ilk sims oynadığımda sürekli seviştiriyodum bunları Sonra hevesimi aldım bıraktım. Şimdi çiftliğim benim için en önemli şey