- 6 Kasım 2013
- 1.482
- 388
- 373
Mesaj atmaya calistim ama bilmiyorum. Buradan yazayim rumuzumu. Kuduz fare. Kapisalim. :)
Ekledim sizi:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj atmaya calistim ama bilmiyorum. Buradan yazayim rumuzumu. Kuduz fare. Kapisalim. :)
Ekledim sizi:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba sims 3 telefona buyuk bi yukleme yapmak istedi sinirlendim sildim indirmelimiydim :)
Araba yarışı sever misin ? Asphalt 8 i tavsiye ederim aynı wifi ağına bağlanan herkes ile yarışa katılabiliyorsun çok zevkli :)
Don't touch the white tile arcade modu piyano çalıyorsun yavaş başlıyor hızlanıyor sadece siyah karelere dokunman gerek bu ara taktım bu oyuna...
2048 indirdim ama anlamadım ben :44:
Yavrum ciddiyim hepsini indir. İyiler onlar. Bırak çiftlik neym labyrnth bile daha sağlam bağımlılık yapar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Barcode Scanner - aldıgınız urun hakkında bılgı verıyor gercek+sahte
Noom Weight Loss Coach - gunluk almaniz gereken kalori hesapliyor + yediginizi yaziyorsunuz gunluk kendisi hesapliyor
Noom Walk - gunluk attiginiz adimlari hesapliyor
Bogurtlen öyle deme bu hay day fena sardı beni...Çiftlik oyunlarından nefret ederdim bi de Yarım saattir oynuyorum, yeni bağımlılığımı buldum sanırım
Bana da aynısı simsre oluyo. Üç saat aralıksız, gözler kan çanağı oluyo biriyle evlendireyim öbürüyle seviştireyim derken. Asdasfg
Eres26
Pek ozel olmadi ama
Ben de hemen geliyorum Ama beni gömersiniz siz daha yeniyim diye
Ekledim sizii 😄 bu arada bende yeniyim ezmeyin bizi 😝
Bana da aynısı simsre oluyo. Üç saat aralıksız, gözler kan çanağı oluyo biriyle evlendireyim öbürüyle seviştireyim derken. Asdasfg