• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyeleri bekliyorum

Merhaba sims 3 telefona buyuk bi yukleme yapmak istedi sinirlendim sildim indirmelimiydim :)

Oyun parça parça yukleniyor o yuzden normaldir android veya ios a göre farklı da olabilir ama indirebilirsiniz bişey olmaz yani.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Araba yarışı sever misin ? Asphalt 8 i tavsiye ederim aynı wifi ağına bağlanan herkes ile yarışa katılabiliyorsun çok zevkli :)

Don't touch the white tile arcade modu piyano çalıyorsun yavaş başlıyor hızlanıyor sadece siyah karelere dokunman gerek bu ara taktım bu oyuna...

2048 indirdim ama anlamadım ben :44:

Asphalt sekiz tabletteki favorim zaten :D

Yavrum ciddiyim hepsini indir. İyiler onlar. Bırak çiftlik neym labyrnth bile daha sağlam bağımlılık yapar. :34:

Bogurtlen öyle deme bu hay day fena sardı beni...Çiftlik oyunlarından nefret ederdim bi de:1: Yarım saattir oynuyorum, yeni bağımlılığımı buldum sanırım:(

Barcode Scanner - aldıgınız urun hakkında bılgı verıyor gercek+sahte

Noom Weight Loss Coach - gunluk almaniz gereken kalori hesapliyor + yediginizi yaziyorsunuz gunluk kendisi hesapliyor

Noom Walk - gunluk attiginiz adimlari hesapliyor

Aaaa bunlar baya işe yarar uygulamalar bence, özellikle son ikisi

Bogurtlen öyle deme bu hay day fena sardı beni...Çiftlik oyunlarından nefret ederdim bi de:1: Yarım saattir oynuyorum, yeni bağımlılığımı buldum sanırım:(

Bana da aynısı simsre oluyo. Üç saat aralıksız, gözler kan çanağı oluyo biriyle evlendireyim öbürüyle seviştireyim derken. Asdasfg

Bana da aynısı simsre oluyo. Üç saat aralıksız, gözler kan çanağı oluyo biriyle evlendireyim öbürüyle seviştireyim derken. Asdasfg

Ben de ilk sims oynadığımda sürekli seviştiriyodum bunları:27: Sonra hevesimi aldım bıraktım. Şimdi çiftliğim benim için en önemli şey:52:

Back