• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyeleri bekliyorum

Faydalı uygulamalarım şunlar: BiTaksi (İstanbuldaysanız) (bulunduğun noktaya taksi çağırma kredi kartıyla ödeme imkanı)
iRegl (regl takvim takibi)
Soundhood (çalan bi şarkıyı dinleyip bulan app)
eMagnifier (büyüteç, prospektus fln okumak için)
Perfect365 (yüz için pro photoshop)
Migros sanalmarket app i.telefondan siparişle eve teslim ediyolar.
sahibinden.com uygulaması
Jelli Radyo
CIA bilinmeyen numara sorgulama şeysi.
Ve çeşitli alışveriş siteleri ve chat programları.

Şunlar da oyunlarım.
Kelimelik (tr scrabble)
Scrabble (ing orjinal scrabble)
Carmageddon
Sims 3
PvZ 2 plants vs zombies 2.
Labyrnth 3d
Ruzzle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bogurtlen her zamanki gibi bir harikasın canım:16: Sanıyorum bir senelik eğlencemi çıkarırım ben bu listeden:1:

Oyunlara dalayım bi geri dönücem:1: carmageddon hay day kelimelik ve 4 resim 1 kelime yükledim keşfe çıkıyorum:10:

buttons and s.... die bi oyun var. ilk 5 bölüm falan basitti ama 6*6 lık puzzle da tıkandım kaldım.

zedge (dyvar kağıdı, zil sesi vs)
kim arıyor
traffic racer
adam asmaca
okey
angry birds ün yeni versiyonları
photo grid
yandex Navigasyon
clean master (temizleyici pro)
dr web Light (antivirüs)
müşterisi olduğun bankalarn uygulamaları
...

💑💓

Araba yarışı sever misin ? Asphalt 8 i tavsiye ederim aynı wifi ağına bağlanan herkes ile yarışa katılabiliyorsun çok zevkli :)

Don't touch the white tile arcade modu piyano çalıyorsun yavaş başlıyor hızlanıyor sadece siyah karelere dokunman gerek bu ara taktım bu oyuna...

2048 indirdim ama anlamadım ben :44:

Bogurtlen her zamanki gibi bir harikasın canım:16: Sanıyorum bir senelik eğlencemi çıkarırım ben bu listeden:1:

Yavrum ciddiyim hepsini indir. İyiler onlar. Bırak çiftlik neym labyrnth bile daha sağlam bağımlılık yapar. :34:

Oyunlara dalayım bi geri dönücem:1: carmageddon hay day kelimelik ve 4 resim 1 kelime yükledim keşfe çıkıyorum:10:

Carmageddon onu bilgisayardan bilen tutkunları için. Özel bi oyun o baya yirmi senelik filandır. Çocukluğumun oyunuydu. :))
Onun dışında önerdiklerime bak mutlaka o sarmazsa. Kelimelik nikini de yaz oyun açalım

Yavrum ciddiyim hepsini indir. İyiler onlar. Bırak çiftlik neym labyrnth bile daha sağlam bağımlılık yapar. :34:

Merhaba sims 3 telefona buyuk bi yukleme yapmak istedi sinirlendim sildim indirmelimiydim :)

Barcode Scanner - aldıgınız urun hakkında bılgı verıyor gercek+sahte

Noom Weight Loss Coach - gunluk almaniz gereken kalori hesapliyor + yediginizi yaziyorsunuz gunluk kendisi hesapliyor

Noom Walk - gunluk attiginiz adimlari hesapliyor

Back