Nakış tavsiye?

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

gayrimemnun

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
12
0
16
Burdur
selamlar bayanlar... doğum iznine ayrıldım, evdeyim, kursa vs gidecek vaktim hiç olmadı şu süreç içerisinde de doktor hareketi yasakladı... ayaklarımı uzatıp oturuyorum:) ve doğuma kadar kalan sürede bebişimin ciclerine nakış işlemek istiyorum.. netten bakıp birşeyler yapabilirim gibi geliyor, ama gerekli alet edevat ne almalıyım, olmazsa olmaz neler yardımcı olursanız çok sevinirim... mesela kullanılacak iğnelerin numarasının önemli olduğunu felan duydum.. basit bir kaç model için bana neler lazım mesela.. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..:)

sor canım bana elimden geldiği kadar yardım ederim buradan olmaza özelden yaz oradan mutlaka görürüm mesajını.öncelikle kurdele nakışı iğnesi,2mm lik yeşil kurdele 4mmlik renkli çiçek için kurdele almalısın.ipek kurdele alırsan daha kullanışlı am biraz pahalı.onra bir adet kasnağın olmalı.aklıma ilk gelenler bunlar.kolay gelsiin.

öncelikle çok teşekkür ederim mesajın için.. tam ihtiyacım olan şeyde bu idi.. 5 haftam var doğuma ve bu süre için hem oyalayıcı hemde terapi olacak benim için:) yaptıklarımın resimlerini buradan paylaşacam inş. o zamanda beğeni mesajlarınızı bekliyor olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…