- 6 Mart 2017
- 804
- 1.047
- 63
- Konu Sahibi mucizelazim
-
o testi duydum aslında ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, eğer biliyorsanız rica etsem kısaca tarif edebilir misiniz bana.Ovülasyon testi alıp yumurtladığın günleri görerek ona göre birlikte olursan, hamile kalma ihtimalin çok yükselir.
Ovülasyon testi ve kesinlikle sağlıklı beslenme
Eşininde spermiogram tahlili yaptırmasında fayda var bence?çoğu doktor ilk 1 yıl için gerek görmüyor eşleri strese sokmamak için ama bence somrasında keşke dememek için en başında kadın erkek tüm gerekli tahliller yapılmalıMerhaba değerli üyeler, evliliğimizin 15. aya girmesi ve iyice oturması ile birlikte iyice bebek sahibi olma isteğimiz artıyor. 3 aydır korunmadan birlikte oluyoruz ama henüz bir gelişme olmadıGeçen hafta bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek için doktora gittim kistim yok kan değerlerim normal, doktor bir sıkıntı yok denemeye devam dedi sadece. Folic 1 isimli folik asiti yazdı bir de. Size sormak istediğim bu süreçte neler yapabilirim verebileceğiniz bir tavsiye var mı?
folik asiti gebelik dusunen tum adaylara veriyor hekimler yumurta taki ve bir gun iliski bir gun dinlenme yaprak gebelik ihtimaliini artirabilirsiniz ben genelde adetim biter bitmez basliyorsum adete 1 hafta kala falan calismalari birakiyordum sonuc 4 tane cocukMerhaba değerli üyeler, evliliğimizin 15. aya girmesi ve iyice oturması ile birlikte iyice bebek sahibi olma isteğimiz artıyor. 3 aydır korunmadan birlikte oluyoruz ama henüz bir gelişme olmadıGeçen hafta bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek için doktora gittim kistim yok kan değerlerim normal, doktor bir sıkıntı yok denemeye devam dedi sadece. Folic 1 isimli folik asiti yazdı bir de. Size sormak istediğim bu süreçte neler yapabilirim verebileceğiniz bir tavsiye var mı?
amh testi yapılmadı sanırım ne olduğunu bilmiyorum ama adetim bittikten sonra 21. gün tekrar kan vermeye gittim onda progesteron testi yapıldı.Amh testi yaptılar mi ve eşin sperm testi verdi mi
Allahım darısı benim gibi bekleyen tüm isteyenlerin başına inşallah. Sizde sağlıkla büyütün evlatlarınızı güzel günlerini görün.folik asiti gebelik dusunen tum adaylara veriyor hekimler yumurta taki ve bir gun iliski bir gun dinlenme yaprak gebelik ihtimaliini artirabilirsiniz ben genelde adetim biter bitmez basliyorsum adete 1 hafta kala falan calismalari birakiyordum sonuc 4 tane cocuk
Eşimin bu test için üroloğa mı gitmesi gerekir?Eşininde spermiogram tahlili yaptırmasında fayda var bence?çoğu doktor ilk 1 yıl için gerek görmüyor eşleri strese sokmamak için ama bence somrasında keşke dememek için en başında kadın erkek tüm gerekli tahliller yapılmalı
amin canim allah razi olsunAllahım darısı benim gibi bekleyen tüm isteyenlerin başına inşallah. Sizde sağlıkla büyütün evlatlarınızı güzel günlerini görün.
Folik asit icmek hamilelik oncesi iyi. Bi de stres olmadan zamana birakmak ( kolay degil biliyorum, ama stres olmamak cok onemli)Merhaba değerli üyeler, evliliğimizin 15. aya girmesi ve iyice oturması ile birlikte iyice bebek sahibi olma isteğimiz artıyor. 3 aydır korunmadan birlikte oluyoruz ama henüz bir gelişme olmadıGeçen hafta bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek için doktora gittim kistim yok kan değerlerim normal, doktor bir sıkıntı yok denemeye devam dedi sadece. Folic 1 isimli folik asiti yazdı bir de. Size sormak istediğim bu süreçte neler yapabilirim verebileceğiniz bir tavsiye var mı?
Merhabalar bu süreci yaşayan biri olarak benimde size tavsiyem sorun yok herşey yolunda dense bile farklı doktorlara gitmek ve illaki bi sebep olabileceğini bilmek ben 5 yıl böyle bekletildim en kötüsü zaten belirsizlik her sorana sıkıntı yok ama olmuyor diyordum en son tüp bebek yapmaya karar verdik ve rahimle ilgili sıkıntılar olduğunu farketti doktorum. Allah yardımcımız olsun inşMerhaba değerli üyeler, evliliğimizin 15. aya girmesi ve iyice oturması ile birlikte iyice bebek sahibi olma isteğimiz artıyor. 3 aydır korunmadan birlikte oluyoruz ama henüz bir gelişme olmadıGeçen hafta bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek için doktora gittim kistim yok kan değerlerim normal, doktor bir sıkıntı yok denemeye devam dedi sadece. Folic 1 isimli folik asiti yazdı bir de. Size sormak istediğim bu süreçte neler yapabilirim verebileceğiniz bir tavsiye var mı?
Bir gün olacağını bilsem sıkıntı yapmayacağım ama hep aklım takılıyor acaba neden olmuyor olacak mı acaba diyeFolik asit icmek hamilelik oncesi iyi. Bi de stres olmadan zamana birakmak ( kolay degil biliyorum, ama stres olmamak cok onemli)
Tavsiyenizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim. Allah size de sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallahMerhabalar bu süreci yaşayan biri olarak benimde size tavsiyem sorun yok herşey yolunda dense bile farklı doktorlara gitmek ve illaki bi sebep olabileceğini bilmek ben 5 yıl böyle bekletildim en kötüsü zaten belirsizlik her sorana sıkıntı yok ama olmuyor diyordum en son tüp bebek yapmaya karar verdik ve rahimle ilgili sıkıntılar olduğunu farketti doktorum. Allah yardımcımız olsun inş☺
Amin isteyen herkese Rabbim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşTavsiyenizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim. Allah size de sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah
Bir gün olacağını bilsem sıkıntı yapmayacağım ama hep aklım takılıyor acaba neden olmuyor olacak mı acaba diye
Cinsiyetleri nedir merak ettimfolik asiti gebelik dusunen tum adaylara veriyor hekimler yumurta taki ve bir gun iliski bir gun dinlenme yaprak gebelik ihtimaliini artirabilirsiniz ben genelde adetim biter bitmez basliyorsum adete 1 hafta kala falan calismalari birakiyordum sonuc 4 tane cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?