How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tavsiye ltfen!

ayscha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
18
0
86
35
Konya
slm kızlar..lütfen bana okuduğunuz romanlardan en heyecanlı ve sürükleyici aşk romanlarının adını yazarmısınız..bana rehber olun..önerdiğiniz tüm kkitapları okuyacağım..

Meave Bınchy -Yanlız kadınlar sokağı
elinden bırakamayacağın bir kitap ben bir solukta okudum a.s

evet yalnız kadınlar sokağı güzeldi...

julie garwood -gelin........unutamıyorum çok güzeldi.
judith mcnought-seni beklerken
yine judith mcnought-sonsuza kadar

kesinlikle tavsiye ederim......

Canan Tan - Piraye...
Hiç bıkmadan üç kere okudum tavsiye ederim...
Gerçi Canan Tan' ın Yüreğim seni çok sevdi ve Eroinle Dans adlı kitapları da şahane ama Piraye bambaşka...

Selam , aşk romanı değldi gerçi ama İnce Memedi bir solukta okumuştum..Tavsiye ederim..yerimseniben

Canım piraye konusunda japon kıza katışıyorum
ayrıca ayşe kulinin tüm kitapları,akıcı,heyacan uyandıran bir uslubla yazılmış;özellkle nefes nefese ve umut,hani şey diyorsun acaba ne olacak,dizi gibi...

stephenıe meyer-twilight (alacakaranlık) içinde hem aşk hm heycan macera herşey var çok gzl bi kitaptr çkta sürükleyici bn 2.sindeym süper bi kitap okumanı tavsiye ederm..

stephenıe meyer-twilight (alacakaranlık) içinde hem aşk hm heycan macera herşey var çok gzl bi kitaptr çkta sürükleyici bn 2.sindeym süper bi kitap okumanı tavsiye ederm..

ben de şimdi bunu yazmak için açtım forumu.bu kadar sevdiğim bir seriyi nasıl yazmam diye...

alacakaranlık
yeni ay
tutulma
şafak vakti

hepsi şuanda piyasada alın mutlaka okuyun.hatta bütçeniz müsaitse 4 ünü birden alın
devamını okumayı çoook isteyeceksiniz...:CüvCüv:

ben yeniaydayım alacakaranlık en güzeliydi bana göre ama hepside süpr ..

Aklıma klasiklerden bir kitap geldi. Goethe'nin Genç Werther'in acıları romanı bence tam bir aşk hikayesi. Gözyaşlarıma hakim olamamıştım kitap bitince, hatırladıkça içim acır.

Meave Bınchy -Yanlız kadınlar sokağı
elinden bırakamayacağın bir kitap ben bir solukta okudum a.s

yalnız kadınlar sokağı konusunda eylul_13 katılıyorum kesinlikle okumalısın heyecanlı bi kitaptısositososito

kürşat başar -başucumda müzik tam bir aşk romanı:1rolleyes:

ahh piraye tadı damağmda kaldı:asigim:

yalnız kadınlar sokağı konusunda eylul_13 katılıyorum kesinlikle okumalısın heyecanlı bi kitaptısositososito

kürşat başar -başucumda müzik tam bir aşk romanı:1rolleyes:

ahh piraye tadı damağmda kaldı:asigim:

banada yanlız kadınlar sokağı adlı kitabı önerdiler... en yakın zamanda okumayı düşünüyorum..

beni son defa öp
defter
Neva-Ilgın OLUT(şu an bunu okuyorum)
canan tanın 4 kitabını okudum, hepsi de güzel ama birbirine benziyor, dili falan çok akıcı.
aşka şeytan karışır ve marazın güzel olduğunu duydum en kısa zamanda okuyacağım
veee tabi ki alacakaranlık serisi !!! 3-4 ay önce okudum, çok güzeldi.
Sevmek Zorunda Değilsin Beni, başucumda müzik de güzel kitaplarmış, bu kitapları da bu sitedekiler tavsiye etti =)

mrb sinan akyuzun ıkı kısılık yanlızlık ve sevmek zorunda degılsın benı surukleyıcı bı kıtap ve canan tan pırayede aynı sekılde

stephine mayer-alacakaranlık serisi
ask gerilim heyecan hepşi bi arada favorim bu kitaplar

bende bu alacakaranlık serisini okuycam en kısa zamanda şuan angelanın küllerini okuyorum burda tavsiye etmişlerdi şimdilik yani ilk 70 sayfada pek bişey yok bakalım, ben sana tavsiyeleri yazyım list.halinde burdan fln araştırmıştım
piraye
yüreğim seni çok sevdi
angelanın külleri
güller şöleni-indu sundaresan
adı aylin,umut ayşe kulin
sır - nermin bezmen
auroranın incileri-nermin bezmen
boleyn kızı-kraliçenin soytarısı-philippa gregary
neva-ılgın olut
huzur sokağı
italyanca aşk başkadır
ben bunları buldum tavsiyelerden, ama bi kaçını okudum bunların :)

son zamanlarda DÜŞES de çok beğenilen kitaplardan.. ve bu kitabın aynı zamnda birde filmi var.

okuduğum en sürükleyici kitaplardan birisi boleyn kızıydı okumadıysan şiddetle tavsiye edilir

Back