Saç Rengi ve Saç Boyama TAVSİYE:loreal matrıx boya silici

Araştırdığım kadarıyla oryal kadar saça zarar vermiyormuş :26: yalnız bir paketi 45-50 arası değişiyor .Bölüşebilecğim birisini bulsam bundan alırım .

Kullanırken de içine badem yağı ve susam yağı koyup ,zararlı etkisini minimuma indirmeyi planlıyorum .

İzmir tarafından bölüşebileceğim birisi var mııııııııııııııııııııııı

yani zarar verme bakımından değil ama görev bakımından aynı şey mi bunlar?? o zaman bütün kuaförler bunu kullanmaz mıydı saçma geldi bana?

yani zarar verme bakımından değil ama görev bakımından aynı şey mi bunlar?? o zaman bütün kuaförler bunu kullanmaz mıydı saçma geldi bana?

Yahu oryalle ,silicinin fiyatları bir mi ki böyle konuşuyorsun :/

Adamlar işin ucuzuna kaçıp ,oryal alıyorlar .

Kendimizi yapabiliriz bence .Offfffff ben siliciye 45-50 tl vermek istemiyorum İçinden 6 paket çıkıyormuş zaten ,ah keşke forumdan bölüşebilieceğim birisi çıksa

Kızlar ben de 2 paket orjinal loreal effasol boya silici var kullanmak için aldım ama kısmet olmadı ,isteyen olursa tanesini 10 tlye vericem,özel mesaj atabilirsiniz.

kızlar yıpranmıs saclarımı dahı sıyahtan kumrala cevırdım evde ve zerre kadar yıpranmadııııı

aynı işlemi bana kuaförüm uyguladı kesinlikle muhteşem birşey...saçı bırak yıpranmayı kendine getiriyor..koyu kahvede karamele döndüm konumda var bakarsanız...oryale ömür boyu hayır...istediğimiz renge evet... :):)

nette silici hakkında şöyle bir açıklamayla karşılaştım belkı işinize yarar.

'' Hanımlar şunu sakın unutmayın üst üste boyanmış saçlar asla boya silici ile ana renginize dönmez.
Saç boya silici sadece en son yaptığınız boya rengini siler. Ondan öncekileri silmez. Zaten silebilse oriyal ile saç açma diye bir işlemde kalmazdı sizde kurtulurdunuz bizde :) saçlarda mısırın püskülü gibi olmazdı

Mesela bayanlar soruyor üst üste defalarca kızıl boyamış kızıldan sıkıldım boya silici ile silebilirmiyim diye. Hayır üst üste boyanmış kızıl bir saç boya silici ile ana rengine asla dönmez ''

demin aldım, ne var ne yok silsin atsın diye değil, saçımdaki bakır tonlarından kurtarsın diye. inşallah işe yarar.

arkadaşlar ben bu ürünü kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirimki hiç yıpratmıyor diye bi durum yok oriel kadar yıpratmıyor ama baya kurutuyor saçı.. öyle uzun süre koyu renge boyanmış saçlar için pek işlevli değil ama bi iki ton açabilirsiniz ancak.. daha çok açık ton saçlardan koyu tonlara bi anda geçiş yapan kişiler için ideal bi ürün En basitinden sarı saçlarını sıkılıp koyuya boyatan ama pişman olup açık renge dönmek isteyen kişiler için.. onlar bu ürünle tek kullanımda akıtabilir koyu boyayı oriele gerek kalmadan çok az bi yıpranmayla.. kızıl saçlılarda kullannabilir kızıl saçı açarak boyadığı için çok rahat bakır tonlarına dönebilirler.. ama yine ürünü alıp kuaföre uygulatmak en mantıklısı çünkü evde homojen sonuç elde edilemiyo ürünü saçınıza hem çok hızlı hem eşit uygulamak durumundasınız yoksa benim gibi rengarenk her ton olur saçınızda malesef

çok tşekkürler açıklaman içinn.. peki bu yıpratmayı engelleyici bişiler yapamaz mıyız acaba? benim saçım zaten yıprandı, daha da yıpranırsa elimde kalıcak diye korkuyorumm

açıkçası yıpratmadan saç açmak baya zor.. forumda okuduğum kadarıyla arkadaşlar açıcıların içine yağ saç kremi benzeri şeyler ekliyorlar boyada bende ekliyorum ama açıcıda denemedim hiç açıkçası.. en mantıklısı kademe kademe açmak yani ayda 2-3 ton falan arada abuk sabuk saç renkleriyle dolanmak zorunda kalırsın ama emin ol katlanıp böyle açarsan yıpranma çok az olur..

arkadaşlar fikir vermesi açısından fotografta eklim dedim.. benim saçlarım alttaki resim tonundaydı ve yıllardır bu renk boyuyordum yaklaşık 4 yıl kadar.. arada siyahta boyadığım oldu önceside kızıldı bende burdan duyarak aldım bu ürünü tabi onca yıl boyanan saç yıpranmadan açılır mı dedim 1-2 ton kırar en azından ama kendi yaptığım için beceremedim saçlarımın diplerine de geldi açıcı oralarda (en fazla 2 kat boya falan görmüştür) bildiğiniz sarı oldu bende mecburen tekrar kullandım ama eşitleyemedim portakal rengi oldu yine alttaki saçlar 3 üncüde havuç ve tekrar kullandım sonuçta üstteki resim bakır rengi gibi bişi oldu.. he gelelim olayın ana fikrine eğer orial gibi bişi olsa hiç kimsenin saçı 3 günde 4 kez açmaya dayanamazdı.. sadece yıpranmakla kaldı saçım üstelik baya ince telli.. dedim madem bu kadar açıldı bari hepten sarı tonlarına geçim saçımın bi tutamında orial denedim mahvoldu o kısım mecburen kaldı böle biraz dinlensin dedim artık.. aslında güzel bi ürün ama burda önemli olan saçınızın hikayesi.. yani benim gibi uzun dönem koyu boyayanlar denemesin ama onun dışında bir iki kere boyanmış saçtan rengi 10 dk da yıpratmadan atıyor..

loreal matrix i kullanan olduysa bi bilgilendirme alabilir miyiz acaba..evde kendiniz mi yaptınız eğer öleyse nasıl uyguladınız yani saçın rengine döndüğünü nasıl anladınız :44:bende bi an önce boyalarımı akıtıp kendi saçıma krepe balyaj yaptırmak istiyorum..sanırım ne yaparsam yapayım hindistancevizi yağı uygulamam gerekecek ilk önce..:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…