- Konu Sahibi persiangirl
-
Araştırdığım kadarıyla oryal kadar saça zarar vermiyormuş :26: yalnız bir paketi 45-50 arası değişiyor .Bölüşebilecğim birisini bulsam bundan alırım .
Kullanırken de içine badem yağı ve susam yağı koyup ,zararlı etkisini minimuma indirmeyi planlıyorum .
İzmir tarafından bölüşebileceğim birisi var mııııııııııııııııııııııı
yani zarar verme bakımından değil ama görev bakımından aynı şey mi bunlar?? o zaman bütün kuaförler bunu kullanmaz mıydı saçma geldi bana?
kızlar yıpranmıs saclarımı dahı sıyahtan kumrala cevırdım evde ve zerre kadar yıpranmadııııı
Kızlar ben de 2 paket orjinal loreal effasol boya silici var kullanmak için aldım ama kısmet olmadı ,isteyen olursa tanesini 10 tlye vericem,özel mesaj atabilirsiniz.
nette silici hakkında şöyle bir açıklamayla karşılaştım belkı işinize yarar.
'' Hanımlar şunu sakın unutmayın üst üste boyanmış saçlar asla boya silici ile ana renginize dönmez.
Saç boya silici sadece en son yaptığınız boya rengini siler. Ondan öncekileri silmez. Zaten silebilse oriyal ile saç açma diye bir işlemde kalmazdı sizde kurtulurdunuz bizde :) saçlarda mısırın püskülü gibi olmazdı
Mesela bayanlar soruyor üst üste defalarca kızıl boyamış kızıldan sıkıldım boya silici ile silebilirmiyim diye. Hayır üst üste boyanmış kızıl bir saç boya silici ile ana rengine asla dönmez ''
arkadaşlar ben bu ürünü kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirimki hiç yıpratmıyor diye bi durum yok oriel kadar yıpratmıyor ama baya kurutuyor saçı.. öyle uzun süre koyu renge boyanmış saçlar için pek işlevli değil ama bi iki ton açabilirsiniz ancak.. daha çok açık ton saçlardan koyu tonlara bi anda geçiş yapan kişiler için ideal bi ürün En basitinden sarı saçlarını sıkılıp koyuya boyatan ama pişman olup açık renge dönmek isteyen kişiler için.. onlar bu ürünle tek kullanımda akıtabilir koyu boyayı oriele gerek kalmadan çok az bi yıpranmayla.. kızıl saçlılarda kullannabilir kızıl saçı açarak boyadığı için çok rahat bakır tonlarına dönebilirler.. ama yine ürünü alıp kuaföre uygulatmak en mantıklısı çünkü evde homojen sonuç elde edilemiyo ürünü saçınıza hem çok hızlı hem eşit uygulamak durumundasınız yoksa benim gibi rengarenk her ton olur saçınızda malesef
saçımı bugun siyaha boyadım ama eşimin hoşuna gitmediben yine sarıya dönmek istiorum bu konuda yarımcı olursanız seviirim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?