• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama TAVSİYE:loreal matrıx boya silici

kızlar bende bugun bi kuaforle konustum sacım kahve rengi küllü kumral-sarı tonlarına gecmek ıstıyorum bı dahakı hafta sonu yapcak ben sordum acma ıslemını matrixle yapıomus bakalım nasıl olcak =) ama yıpranmadan bahsetti açıkçası bikaç paket atarız bakarız ne kadar acılıyo zarar veriyo mu ona gore devam ederiz ya da bırakırız dedi hiç yıpratmama söz konusu değil demekki.

canım benimde sacım aynı sekilde acmak istiyorum. kuaforun nerde acaba? bilgi verirmisin

kızlar bişey sorcam bu loreal effasor yda matrixi nrde bulablrm. hngi kuaförlrde vardır ünlü kuaförlrde fln varmdr bnm çevrmdki kuaförlr hiç bhsetmedi bundan. saçma oryal dokundrtmk istemyorum artık.. geçn sne bir kere açtrdm bakır khve istedm tutncu gbi oldu bazı yerlri tam açılammş koyu klmştı.snrada sürekli istedgm renklere saçın açılmadan olmaz dendi.çnkü saçmn ortasnda bi koyuluk klmştı hngi kuaföre gtsem onu göryordu. koyultmlyz dendi.koyulttular ama koyulttklrı zmnda hç gzel tonlar olmadı ne oldgu belrsz.en son 6.o a boyadgnı iddia edyo kuaförm ama boya aktı saçım da brsrü renk var.açıklı koyulu,..uzn zmndr görmedgm bi kuaför tandgm şu an ya 5.0 ile devam etcen yda boya slicsyle açcaz dyo.ama onda da selective var emin olamyorumm? yardm edin. slicyle açtktan snra rengne kesinn olarak karar ver yprz 2 boyada anca oturr ama dyor..

bundn 2 ay once saclarım karameldı avatarımdakı gbı ve bn bı esseklık yapıp once kestaneye snra bkır kahveye boyedım ustune bı de kuafr boyadı renk akıyodu sureklı ama alısamadım ve 4 ay snra dugunum var yardım cı olun boya sılıcıler son ypılan boyayımı akıtıyor yoksa 2 ay oncesıne donebılırmıyım sac uclarımda problem vr bu yuzden oreal kullanmam mumkun degıl

Loreal Efassor u ben geçenlerde süvaride görmüştüm şirinevlerde pembe bir paketti oradan temin edilebilir ama diğerini bilmiyorum. benimde saçlarımın üçları fena halde yandı kuruyunca bişi anlaşılmıyor ama ıslakken çok kötü hisssediyorum kendimi bileydim bunu alırdım o zaman 8 tl mi neydi fiyatı

ben kuaforden aldım cnm boya sılıcı dedım loreal matrıx verdı

canım sen bu konuda tcrubelısın bnm sacım dha once avatrımdakı gbıydı 2 once kahveye kestaneye boyadım 3 kez bı kerede kuafor boyadı sımdı bn bı matrix kullansam son boyadığm boyamı akar yoksa sacım ıkı ay oncekı gbı kumrala kadar mı akar tum boyaları akıtıyomu

canım sen bu konuda tcrubelısın bnm sacım dha once avatrımdakı gbıydı 2 once kahveye kestaneye boyadım 3 kez bı kerede kuafor boyadı sımdı bn bı matrix kullansam son boyadığm boyamı akar yoksa sacım ıkı ay oncekı gbı kumrala kadar mı akar tum boyaları akıtıyomu

arkadaş yine cevap versin canım ama benim bildiğim bu boya siliciler saçtaki boyayı akıtıp açık turuncu bi renk ortaya çıkartıyo sonra üstünü boyuyorsun. boyama konusunda da istediğin rengin 2 ton açıcığına boyuyorsun tam oturuyo renk

arkadaş yine cevap versin canım ama benim bildiğim bu boya siliciler saçtaki boyayı akıtıp açık turuncu bi renk ortaya çıkartıyo sonra üstünü boyuyorsun. boyama konusunda da istediğin rengin 2 ton açıcığına boyuyorsun tam oturuyo renk

cnm tsk ederım sacımdakı renk aksında turuncu fln razıyımm ucu bı rek ortası ayrı dıbı ayrı cıldrcamm

cnm tsk ederım sacımdakı renk aksında turuncu fln razıyımm ucu bı rek ortası ayrı dıbı ayrı cıldrcamm

benim saçlarım simsiyahtı sarı istiyorum diye gittim kuaföre. boyayı akıtıcaz dedi hangi ürünle yaptı bilmiyorum ama işlem sonrası saç diplerim açık turuncu ortaları daha koyu turuncu oldu. sonra üstüne koyu sarı bi renk yaptı tüm turunculuklar gitmişti. ama boya silici uygularsan saçına istediğin tondan 2 ton açık renkle boya ancak kendi istediğin renk tutuyor.

cnm matrıx en acık tonuna kadar yanı karamele kadar akıtır ve yıpratmaz aman pıyasadakı baska sılıcılerı kullanma ben yaptım mahvettı sacımı bıocarın dıye abuk sabuk bı marka.matrıx ı tek bı sıtede gordm dılersen ozelden lınk atarım

cnm matrıx en acık tonuna kadar yanı karamele kadar akıtır ve yıpratmaz aman pıyasadakı baska sılıcılerı kullanma ben yaptım mahvettı sacımı bıocarın dıye abuk sabuk bı marka.matrıx ı tek bı sıtede gordm dılersen ozelden lınk atarım

banada gönderebilirmisiniz link lütfen teşekürler şimdiden...saçımda siyah boya var inşallah kurtulurum...

cnm cok tesekkur ederım bnm ıcın onmlı olan rengın tamamen akması lınk atrsan sevınırm

lınk attıgın sıteden sprıs verdım cnm pkı matrıxi kaclık oksıdanla karstırmam lazım

Loreal Efassor u ben geçenlerde süvaride görmüştüm şirinevlerde pembe bir paketti oradan temin edilebilir ama diğerini bilmiyorum. benimde saçlarımın üçları fena halde yandı kuruyunca bişi anlaşılmıyor ama ıslakken çok kötü hisssediyorum kendimi bileydim bunu alırdım o zaman 8 tl mi neydi fiyatı

suvarıde yok canım dun sordum ben matrıxde yok efassorda yok

suvarıde yok canım dun sordum ben matrıxde yok efassorda yok

Selam arkadaşım saçını merak ettim sildirdinmi acaba...nasıl oldu herhangi bir yıpranma söz konusumu acil cevap verirsen sevinirim. Benimde saçım kızıl sildirme işlemiyle kumral yapmak istiyorum benimde düğünüm var bir ay sonra:(

kızlarr boya silici yoğun renk açıcıdan farklı mı çünkü biri sarıya kadar açıyo demiş. ben doğal rengimi geri istiyorum(kahve) saçıma yoğun renk açıcı yapmıştım onuda akıtırmı yoksa yine sarı mı olur??

Kıızlaar bu boya silici hakkında genel bir bilgi verebilir misiniz kullananlar gerçekten saçı yıpratmadan açıyor mu bu imkansız gibi geldi bana ? Yani oryalden farkı ne bunun ??

Back
X