- Konu Sahibi persiangirl
-
kızlar bende bugun bi kuaforle konustum sacım kahve rengi küllü kumral-sarı tonlarına gecmek ıstıyorum bı dahakı hafta sonu yapcak ben sordum acma ıslemını matrixle yapıomus bakalım nasıl olcak =) ama yıpranmadan bahsetti açıkçası bikaç paket atarız bakarız ne kadar acılıyo zarar veriyo mu ona gore devam ederiz ya da bırakırız dedi hiç yıpratmama söz konusu değil demekki.
ben kuaforden aldım cnm boya sılıcı dedım loreal matrıx verdı
canım sen bu konuda tcrubelısın bnm sacım dha once avatrımdakı gbıydı 2 once kahveye kestaneye boyadım 3 kez bı kerede kuafor boyadı sımdı bn bı matrix kullansam son boyadığm boyamı akar yoksa sacım ıkı ay oncekı gbı kumrala kadar mı akar tum boyaları akıtıyomu
arkadaş yine cevap versin canım ama benim bildiğim bu boya siliciler saçtaki boyayı akıtıp açık turuncu bi renk ortaya çıkartıyo sonra üstünü boyuyorsun. boyama konusunda da istediğin rengin 2 ton açıcığına boyuyorsun tam oturuyo renk
cnm tsk ederım sacımdakı renk aksında turuncu fln razıyımm ucu bı rek ortası ayrı dıbı ayrı cıldrcamm
canım sen bu konuda tcrubelısın bnm sacım dha once avatrımdakı gbıydı 2 once kahveye kestaneye boyadım 3 kez bı kerede kuafor boyadı sımdı bn bı matrix kullansam son boyadığm boyamı akar yoksa sacım ıkı ay oncekı gbı kumrala kadar mı akar tum boyaları akıtıyomu
cnm matrıx en acık tonuna kadar yanı karamele kadar akıtır ve yıpratmaz aman pıyasadakı baska sılıcılerı kullanma ben yaptım mahvettı sacımı bıocarın dıye abuk sabuk bı marka.matrıx ı tek bı sıtede gordm dılersen ozelden lınk atarım
cnm matrıx en acık tonuna kadar yanı karamele kadar akıtır ve yıpratmaz aman pıyasadakı baska sılıcılerı kullanma ben yaptım mahvettı sacımı bıocarın dıye abuk sabuk bı marka.matrıx ı tek bı sıtede gordm dılersen ozelden lınk atarım
lınk attıgın sıteden sprıs verdım cnm pkı matrıxi kaclık oksıdanla karstırmam lazımcnm matrıx en acık tonuna kadar yanı karamele kadar akıtır ve yıpratmaz aman pıyasadakı baska sılıcılerı kullanma ben yaptım mahvettı sacımı bıocarın dıye abuk sabuk bı marka.matrıx ı tek bı sıtede gordm dılersen ozelden lınk atarım
Loreal Efassor u ben geçenlerde süvaride görmüştüm şirinevlerde pembe bir paketti oradan temin edilebilir ama diğerini bilmiyorum. benimde saçlarımın üçları fena halde yandı kuruyunca bişi anlaşılmıyor ama ıslakken çok kötü hisssediyorum kendimi bileydim bunu alırdım o zaman 8 tl mi neydi fiyatı
suvarıde yok canım dun sordum ben matrıxde yok efassorda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?