Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben 4 gün önce bu amonyaksız boya ile 7.00 kumrala boyadım saçlarımı.Bundan öncede yine loreal 7.00 kumral vardı saçımda.Bu amonyaksız yakmasın diye aldım.Sürdüm.Üstünde 20 dk diyor ama 20 dk da hiç bi etki etmedi.Ben bir saat beklettim.Kafamda hiç kaşınma yanma falan olmadı.Ama rengi diğer loreallere göre daha koyu.Saçımın önceki kumral rengini iyice koyulaştırdı.
Tek güzel yanı kokusu.Boğmuyor insanı.Ama renk olarak beğenmedim.Kutunun üstündekinden çok koyu çıkıyor.
mrb arkadaşlar benim de saçlarım kahverengi,saça zarar vermediği için ben de bu boyayla boyamak istyorum saçlarımı ama rengine bir türlü karar veremiyorum.siyah gibi çok koyu olsun istemiyorum,kızıllık olmasını da istemiyorum.doğal bir renk arıyorum.sizce hangisi uygun olur yardımcı olursanız sevinirim:uhm: yorumlarda bu boyanın akarken turunculuk yaptığı söyleniyor doğrumu acaba??
çok teşekkür ederim tuzlu çerez:)hemen yarın gidip almayı düşünüyoruma.s.çikolata kahve kızıllık yapmaz değilmi,doğal bi kahvelik versin istiyorum.kızıl boyamadığın sürece boya aktıkça turunculuk olmaz... hiç bir boya kalıcı değil.. ben siyah boyamıştım o bile aktıça kahveye döndü.. bu boyanın koyu kestane rengine boyadım.. yavaştan akmaya başladı.. kahveleşti biras.. çikolata kahveye boyayabilirsin.. doğal durur.. ama koyu tutar...
boyayı ne kadar bekletirsen o kadar siyahlaşır...![]()
çok teşekkür ederim tuzlu çerez:)hemen yarın gidip almayı düşünüyoruma.s.çikolata kahve kızıllık yapmaz değilmi,doğal bi kahvelik versin istiyorum.
arkadaşlar bir arkadaşım saçlarını loreal castıngle sıyaha boyadı alttakı rengı koyu kumraldı ama hıc memnun kalmadı bormalde bıldıgınız gıbı 28 yıkamada cıkar denılıyor ancak kesın bır bılgı yok en koyu rengı ve arkadasım bugun den ıtıbaren yıkayarak cıkarmaya calısıcak boylece boya tamamen cıkıyomu cıkmıyomu ogrenmıs olucaz..