Saç Rengi ve Saç Boyama Tavsiye:Loreal casting color amonyaksız saç boyası

kızlar bakın ne buldum şimdi netten.. bu boyanın tanıtıcı yazısı...

Yeni amonyaksız saç boyaları saçları yıpratmıyor, bozmuyor. Üstelik uygulaması çok kolay. Eğer saçınızı yıkamayı becerebiliyorsanız boyamayı da başarabilirsiniz.

Birçoğumuz aralarında tek tük aklar belirse bile saçlarımızı boyamıyoruz. Çünkü saç boyalarının saçlarımızı yıprattığını düşünüyoruz. Üstelik de sık sık saç boyamak kuaförde pahalı, evde zahmetli bir iş. Ayrıca da istediğiniz rengi tutturmak zor.

Avrupa ve ABD’de uzun zamandır kullanılan amonyaksız boyalar bu endişelerinizi ortadan kaldırabilir. Bunlar saçların rengini en fazla bir ton açıyor, belirli bir sayıda yıkama sonrası saçtan siliniyor, saçı yıpratmıyor ve uygulanması kolay.

L’Oreal’in yeni piyasaya çıkarttığı Casting Creme Gloss bunun çok iyi bir örneği. Bu boyayla saçlarınızın rengine ışıltı katabilir, çok olmamak kaydıyla beyazlarınızı kapatabilirsiniz. Tekrar boyamazsanız en geç 28 yıkama sonrasında boya saçınızdan akar. Ürünün uygulanması zor değil. Kutusu, karıştırmayı bile kolaylaştıracak şekilde tasarlanmış. Uygulanması ise neredeyse saçınızı şampuanlamak kadar basit.

PÜF NOKTALARI

Röflenizden sıkıldıysanız bu boyalarla kapatabilirsiniz. Ancak biraz koyu bir ton seçmeniz gerekir.

Bu boyalarla saçlarınıza güzel gölgeler yapabilirsiniz. Önce saçlarınızın gölge yapmak istediğiniz kısımlarına açıcı sürüp alüminyum kağıda sarın. Bunun için Koleston’un röfle setinden yararlanabilirsiniz. İnce röfleler için kutudan çıkan başlığı kullanabilirsiniz. Daha sonra bütün saçınızı gölgeleriniz için istediğiniz renge boyayın. Çok doğal bir görüntü olacak.

Saçınızın yeni renginden sıkıldıysanız boyamayı bırakın. 28 yıkama sonra boya saçınızdan kendiliğinden silinecektir.

Bu boyalarla saçlarınızın rengini açamazsınız. Yani sarışınlık tutkunlarının işine yaramıyor bunlar. Ama kumral saçlarınıza güzel kızıl ışıltılar ekleyebilirsiniz.

Bu boyalar amonyaksız olduğu için saçınızı yıpratmaz. Yeni rengi beğenmediyseniz tekrar boyamak konusunda tereddüt etmeyin.

Eğer saçınız boyalıysa bu boyayla rengini açmanız veya radikal bir değişiklik yapmanız mümkün olmaz

ben sacımı siyaha boyadım ve şimdi sıkıldım tekrar acık bir renk yaptırmak istiyorum ama kuaför yakarım diye boyamıyor acaba bu boya boyarmı acık renge saçımı

ya arkadaşlar ya bu boyayı acaip mereak ediyorum ama cesaretim yok çıkacağını emin olabilsem alıp boyayacağım ama.. bilemiyorum bugün markette bulursam alıp bi tutam saçıma deneyebilirim.. 28 yıkamada tamamen çıkması bence çok güzel olur.. ne güzel saçlarımızı istediğimiz her renge boyarız bakarız en güzel hangisi :) hem yıptarmıyorda aksine besliyormuş..

benim sacım akmadı kestaneye boyadım resmen kömür vede 2,5 aydır acılmadı son bir aydır hergün yıkadım ayrıca acıcı boya kullandım ömrümün hatası olamaz böyle birsey aslında akmıcanı bilsedim asla boyamazdım akıyor deyince üstünde 28 yıkamada ben anlamadım bu işi ömrümün hatasını yaptım güzelim saclarımı kömür yaptı kestane rengi

prenses86 bahsettiğin boya 400 kestanemi yoksa 300 koyu kestanemi?bende 400 kestane aldım pazartesi boyuycaktım.siyahmı oluyo yoksa kahvemsimi? çünkü siyahı kesinlikle istemiyorum...kendi saç rengim olsun bi süre dedim saçlarım dinlensin die...bana yardımcı olursanız sevinirim... :)

400 kestane canım . ömrümün hatası akmıyo birde ama acık kestane boyayabilirsin canım benim niye böyle oldu anlamıorm

prencescnm eğer senin için bi sakıncası yoksa saçlarının resmini varsa koyabilirmisin merak ettimde anneminde çıkolata kahveye boyadım 4 kere falan yıkadı çok akması olmadı ilk 2 yıkamada oldu ama şimdi yok... o kadarda para verdim... :((

resim yok canım ama bildiğin siyah oldu işte diğer arkadasların hep akmıs yorumları okudum ama benim ne oldu anlamadım hep koyu boyuyordum zaten ama cok siyah oldu ve simdi acmaya calısıyorm 2,5 aydır niye akmadı anlayamadım canım

anladım cnm yardımların için tşkler.bende baktım akıyo diolar belkide alttaki rengindende kaynaklanabilir cnm ...umarım en kısa zamanda istediğin renge dönersin cnm bende palette çıkolata kahve yaptığımda siyah gibi olmuştu 2ay sonra palettenin kumralın boyamıştım ilkinde pek değişmedi ama 2. yapışımda baya farketmişti rengi...siyah olmadığı için renk değişimin zor olmaz gibi gelio bana...

arkadaşlar ya bişe sordum ama cevap yazmadı kimse 300 kuyok estane nasıl bi renk daha önce sacımı boyamadıgım için bilemiyorum benim sac rengim kahve rengi acık ama nasıl bi renk olur ben koyu kahve istiyorumm

700 numarayla boyadım, şimdi saçımda. ben yurtdışında olduğum için pakette türkçe yazı yok, maalesef ingilizce de yok. burdan okuduğum kadarıyla uyguladım nemli saçıma.renk ismi olarak da bi macarca isim vardı ki anlamam, bi de blonde yazıodu. isme değil resme bakıp karar verdim aslında.saçım bunun 1 ton koyusu ama uçlarda yeşil kına var. baya olmuştu yakalı bakalım inş.boya tutar her yerini. yoksa alacalı buzağı gibi gezcem ortalarda Allah korusun fisfisfis bakalım nası olcak...

kızlar aranızda bal köpüğü rengini kullanan yokmu hiç ben kumralım olurmu acaba bana ??? çok kararsız kaldım benneyaptımki

arkadaşlar ya bişe sordum ama cevap yazmadı kimse 300 kuyok estane nasıl bi renk daha önce sacımı boyamadıgım için bilemiyorum benim sac rengim kahve rengi acık ama nasıl bi renk olur ben koyu kahve istiyorumm

canım 300 koyu kestaneye ben boyadım.. bildiğin siyah oldu... hatta mavi-siyah gibi durdu.. o kadar koyu yani.. koyu kahve olmaz boyarsan.. kahve tonlarına bak..

bende bu akşam kestaneye boyadım 400 numara. koyu kahve gibi oldu ama siyah deil...ben çok begendm yüzümün beyazlığı ortaya çıktı...ben beğendm kokusuda harikaydı anneme çıkolata kahve yapmıştım böle kokmuyodu bu çilek gibi kokuyodu çok beğendm ne yanma ne karıncalanma hiç bişiy olmadı , çok parlak ve dogal oldu... :))

merak eden varsa söliim, kınayı kapatmıyor. bnm seçtiğim renk açık olduğu için olabilir belki, sanırım kahve ya da çikolata tonları kapatabilir. ama bnm kınalı kısımlar da saçımla biraz daha uyumlu oldu sanki, saçımın tamamı aynı şekilde parlıyor. saçım ilk başta renk skalası gibi oldu, tepe sarımtrak,orta kumral,uçlar kızıla dönük. yalnız ben daha önce hiç boyamamıştım o sebeple amonyak nasıl yakar bilmiyorum fakat bu boya beni fena yaptı. gece uykumdan uyandım saç diplerimin acısıyla, gündüz zor dayandım, akşam olduğu gibi yıkadım, hatta duruladım, sonra da baştan aşağı bolca kremledim. şimdi iyiler, yıkayınca renk de biraz düzeldi, daha iyi geldi gözüme. biraz daha düzelir inş. olmadı çikolata'ya çeviririm toptan,nasıl olsa 2, 2.5 ayda çıkıomuş. bu arada saç derim yandı ama saçlarım yumuşacık, inş. sonradan kurumaz.

Back