Tavsiye Edebileceğiniz İngilizce Seti var mı?

UgurBocegim 29 09 05 09

Hayat paylaştıkça güzeldir
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
255
1
Arkadaşlar İngilizceyi öğrenmeyi çok istiyorum. Lisede öğrendiğim bilgiler dışında çok fazla bilgim yok Zaten Lisedeki bilgilerimi de şu anda tekrar ediyorum. Ancak İngilizcemi geliştirecek bir İngilizce seti almak istiyorum. Daha önce alan arkadaşlar varsa ve memnun oldularsa Tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkür ederim. :enbuyukkk:

Haydi bayanlar aranızda ıngilizce seti ile ıngilizcesini geliştirmiş kimse yok mu? Tabiki bir set ile ileri düzeyde ıngilizce öğrenebileceğimi sanmıyorum. En azından belirli bir temel versin gerisi kişinin gayretine kalmış. Yardımlarınızı bekliyorum.

bened görüştüm ama vazgeçtim kararsızım ya netten araştırayım konuları diyorum ama tam bir düzen içinde olacağını sanmıyorum iş yoğunluuğu ev yoğunulğu derken benim elimde hazır bir kaynak olamıl diye düşüünüyorum
fono da ii gib geliyo biri önerirse alcam sanırım

Canım ben fonoyu kullandım gerçekten güzel bir set fakat ben önemsemediğim için öğrenemedim, üstüne düşülürse öğrenilebilir belki...
Anlatımları güzel

bened görüştüm ama vazgeçtim kararsızım ya netten araştırayım konuları diyorum ama tam bir düzen içinde olacağını sanmıyorum iş yoğunluuğu ev yoğunulğu derken benim elimde hazır bir kaynak olamıl diye düşüünüyorum
fono da ii gib geliyo biri önerirse alcam sanırım

Fono ile görüştüm ancak fiyatı bayağı fazla 396 TL.Her gün en az 1 saat çalışmak gerekiyor Program dahilinde test gönderiyorlar Ben çalışan birisi olduğum için hergün belki de çalışma imkanım olmaz Ayrıca 3 yaşında çocuğum da var. :emir_bebek: Bana uygun değil gibi programı takip edemezsen geri kalır başarılı olamazsın Bana istediğim zaman müsait olduğumda çalışacağım bir set lazım Fonoa geri kalırsam motivasyonum da bozulur gibi geliyor bana :eek:lmaz:

Arkadaşlar ıngilizceyi öğrenmeyi çok istiyorum. Lisede öğrendiğim bilgiler dışında çok fazla bilgim yok Zaten Lisedeki bilgilerimi de şu anda tekrar ediyorum. Ancak ıngilizcemi geliştirecek bir ıngilizce seti almak istiyorum. Daha önce alan arkadaşlar varsa ve memnun oldularsa Tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkür ederim. :enbuyukkk:

ben ROSETTA STONE kullanıyorum. hem ingilizcede hem japoncada. Memnunum tavsiye ederim :)

not: internetten de bulabilirsin :)

Son düzenleme:
kızlar bu fono eğitim seti ile ilgili bilgisi olan var mı? eğitim setini bitirip sınava girene milli eğitimden onaylı belge veriyorlar. bana mantıklı geldı ama orayı aramadan sizin fikirlerinizi almak istedim.

ELS derim kesinlikle , harika ve her dil öğrenen insanın evinde bulunması gereken harika bi grammer kitabı var ve soruları da çok kaliteli kendim de kullanıyorum tavsiye ederim :KK12:

Rosetta stone ingililzce setini tavsiye ederim, çok kaliteli bir set, ben ondan öğrendim, fono ile ingilizce öğrenemezsin ingilizce hakkında fikir edinirsin ancak, zaten ilk orta lise ve üniversite yaşamı boyunca yeterince bilgi edindik, tüm kuralları öğrendik ama gel görki bir türlü konuşamadık bu dili :) fonoda bu tür bir eğitim seti sana kuralları öğretir, konuşmayı öğrenemezsin, ingilizceyi gerçekten öğrenmek istiyorsan bu konuda uzman bir programdan yardım almalısın, o programda bence rosetta stone, çünkü, ingilizceyi türkçe mantığı ile değil ingilizce mantığı ile öğreniyorsun, her dil bir kültür ve anlayış demektir, sen bir dili ancak o dil kalıpları içerisinde algılayabilirsin, rosetta stone seni amerikalı gibi düşünmeye teşvik ediyor ve olguları ingilizce düşünmeye sevkediyor böylece araya başka bir dil karıştırmadan doğrudan öğrenmekte olduğun dili düşünerek anlıyorsun. içerisindeki ses tanıma sistemi telaffuzunu geliştirmendeki en büyük destekçin, bunlar şimdilik sayabileceğim özellikleri, ingilizce sertifika alayım konuşamasamda farketmez diyorsan, halk eğitim merkezleri, ucuz kurslar, fono vb eğitim setleri, gerçekten ingilizce konuşmak, okumak, altyazısz ingilizce film izlemek istiyorum diyorsan, rosetta stone

Türkiyede satış yapan eğitim setleri diye bir firma var ben oradan satın aldım, fiyatı verilen eğitime göre çok yüksek değil, 3 ay geri ödeme garantiside veriyorlar, rosetta stone setini satın alıp 3 ay içerisinde çalışmama rağmen ile öğrenemedim diyen seti iade edebiliyor.

yani sözün özü saçma sapan yöntemlerle ingilizceden soğuyacağınıza bu işin uzmanı olan bir set ile çalışın ve işi bitirin derim, ben öyle yaptım, umarım faydalı bir açıklama olmuştur senin için :)

Rosetta stone Türkiye satış sitesi : (sitede setle ilgili video ve tanıtım yazılarıda var :))

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben sana Mir eğitim ingilizce setini tavsiye ederim hem fiyatı çok uygun hemde Türkçe Destekli hemde gerçekten çok iyi öğretiyor, ben işim gereği ingilizce öğrenmek zorunda olduğum zamanlarda pek çok öğrenme yöntemi denedim, emin ol fono bunların içerisinde en kötüsü, rosetta stone gibi güzel setlerde var ama onlarda çok pahalı ayrıca türkçe desteği yok, Mir Eğitim Setleri hem çok anlaşılır hemde can sıkıcı öğrentme yöntemi yok, tamamen interaktif, telaffuz sistemi çok iyi. ben öğrendiğim için tanıdığım herkese tavsiye ediyorum, tavsiye ettiklerimdende kullananlar ve öğrenenler oldu, bence sende deneyebilirsin. Eğer incelemek istersen satış ve tanıtım sitesi:
Umarım sende benim gibi kısa bir zamanda öğrenirsin :) kolay gelsin ttlm ingilizce eğitim seti

Son düzenleyen: Moderatör:
bende eğitim cd leri arıyorum. grammer im fena değil sertifikam falan var ama benim sıkıntım konuşmada. cümle kurmakta,telaffuz da,konuşmakta güçlük çekiyorum. ben konuşmaya yönelik bi set arıyorum. bu mir eğitim seti kısım kısım sanırım biraz inceledim. hangi seti konuşmaya yönelik eğitim veriyo acaba ?

bende eğitim cd leri arıyorum. grammer im fena değil sertifikam falan var ama benim sıkıntım konuşmada. cümle kurmakta,telaffuz da,konuşmakta güçlük çekiyorum. ben konuşmaya yönelik bi set arıyorum. bu mir eğitim seti kısım kısım sanırım biraz inceledim. hangi seti konuşmaya yönelik eğitim veriyo acaba ?

bende bole bı set arıyorum bılenler varsa ardımcı olabılır mı rosetta stone ıle mır egıtım arasında kaldım ıkısının de fıyatı yakın fıyat acısından degıl ama en ıyı ogretenını arıyorum hıc bılmıyor degılımm sadece en ılerı sevıyeye cıkmak ıstıyorum

Canım ben rosetta stone setini tavsiye ederim, geçen ay satın aldım, o kadar eğlenceli bir setki, çalışmaya başlayınca kolay kolay bırakamıyorsun , 3 yaşında kızımında ilgisini çekti, telaffuz alıştırmalarını benimle birlikte tekrar ediyor :))), ingilizceden sonra ispanyolcasını'da alıcam.

X