• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tavşan dan hediye olur mu

sakacisirine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
43
7
86
29
erkek arkadaşı ma tavşan almak istiyorum tavşan dan hediye olur mu olursa hangi çeşiti önerirsiniz sabah baktım kır Tavşanı büyümeyen tavşan ve Hollanda lop Tavşanı vardi

Tavşan çok seven,beslemek isteyen birisi mi ?

Eğer hayırsa ve sırf şirinlik olsun diye alacaksan sakın alma,hayvana yazık olur.

max bir yıl bakar verir
Tavşana uzun süre bakan çok az. Tek yaşamıyorsa belki beraber yaşadıkları istemez ailesi arkadaşı vb
Güzel bir hediye değil bence

Tavşan bakmak zahmetli, özellikle de sık dışkıladığı için. Erkek arkadaşınız bakamaz, sonra hediye yahni olur.

erkek arkadaşı ma tavşan almak istiyorum tavşan dan hediye olur mu olursa hangi çeşiti önerirsiniz sabah baktım kır Tavşanı büyümeyen tavşan ve Hollanda lop Tavşanı vardi
Hayvandan hediye olmaz
Yarın öbürgün sıkılacak bakamayacak ayagına bag olacak o zaman ne yapacak
Bunun vebalini almayın
İnsan kendi isteği ile hayvan edinebilir ama hayvanları ltf hediye aracı olarak kullanmayın
Günahına da girmeyin
Net....

Evcil hayvandan hediye olmaz.

+1

Tavşan edinmek istediğini söylediyse, seviyor ve bunu sık dile getiriyorsa bir ihtimal.
Zahmetlidir kemirgenlerin bakımı, kuş filan olsa bir derece daha kolay olur.

Bakabileceğinden eminseniz alın, evde bakacaksa cinsini ona uygun alın.

Eğer tavşan aşığı biri değilse hiç yeltenmeyin bile almaya. Ben o kadar sevdiğim halde bakamam diye almıyorum, kendimden çok o canlıyı düşündüğüm için.
Gözümün önünde hop hop hopluyorlar, içim gidiyor ama nafile, hayvana da sahibine de eziyet.
Ginea pig alın eğer seviyorsa, onların bakımı çok daha kolaymış sanırım.

Evcil hayvanin sorumluluğu zordur, sonuçta o da bir can bence başka bir şey tercih etsen daha mantikli ve sağlıklı olur, sonuçta o hayvana bakmakta bir masraf olucak ...
Onun yerine hatiri kalir bir şey alsan hem anisida kalir. Tuttugu takimin formasi , saat cüzdan vs....

Tavşan çok kötü kokuyor. Ev ortamında bakımı çok zor.
Ayrıca bakmak istediğine gerçekten emin misiniz? Ben de kedilere bayılırım, ger gördüğüme atlarım, koyun koyuna bile yatarım ama hediye alınsın istemezdim. Çünkü bi kez evde bakmaya çalıştım olmadı.

Kimseye evcil hayvan hediye etmeyin, sorumluluğunu almak isteyen kendisi sahiplesin, birine çocuk hediye etmek gibi birşey, nasıl birbirimize şirinlik olsun diye çocuk hediye etmiyorsak, isteyen kendi çocuk sahibi oluyorsa evcil hayvan için de aynısı geçerli. İstemezse bıkarsa ne olacak hayvan?
Evcil hayvan bakımı zordur, pahalıdır, maması, veteriner masrafı, tuvalet malzemesi,kafesi bunları karşılayabilecek mi? Evi eskisi gibi temiz kalmaz sık sık temizlik yapmayı göze alacak mı? Eşyaları değerli mi, tavşan kemirgen bir hayvan. Gezmeyi seviyorsa hayvanı kime emanet edip gidecek?
Bence başka bir hediye düşünün.

En sinir olduğum şey hayvan bir mal değildir! sevip sıkılınca bir kenara da atamazsınız ki tavşan bakmak kolay bir iş değildir tavşanınızın geniş alanı otu yemi yeşilliği her daim olmalı ve hayvanın tuvaletini hergün temizlemelisiniz .

hayvan bir mal değildir tabiki ama en kedileri çok seviyorum ve ailemle otururken besliyorduk. şimdi evlendiğimde eşim bana bir kedi sürprizi yaparsa bu o hayvanı mal yerine koyduğum anlamına gelmez.pet shoptan değil sahiplenilmiş hayvandan bahsediyorum. ya da bir kuş bence olaya çok başka bir yerden bakıyorsunuz. gidip eltime doğum günü hediyesi kertenkele mi alsam değil mesele en yakın olduğu kişinin isteklerini biliyordur mutlaka

hayvan bir mal değildir tabiki ama en kedileri çok seviyorum ve ailemle otururken besliyorduk. şimdi evlendiğimde eşim bana bir kedi sürprizi yaparsa bu o hayvanı mal yerine koyduğum anlamına gelmez.pet shoptan değil sahiplenilmiş hayvandan bahsediyorum. ya da bir kuş bence olaya çok başka bir yerden bakıyorsunuz. gidip eltime doğum günü hediyesi kertenkele mi alsam değil mesele en yakın olduğu kişinin isteklerini biliyordur mutlaka
Hayvan hediye etmek bir tek mal gözüyle bakmak değildir o hayvana bakamazsa ne olacak ? Ya da sokağa atsa ?

Hayvan hediye etmek bir tek mal gözüyle bakmak değildir o hayvana bakamazsa ne olacak ? Ya da sokağa atsa ?
bir hayvan sahiplenmek isteyip istemediğini bilir diyorum bende. kendimden örnek verdim kedi sahiplenmek istiyorum eğer nişanlım evlendiğimde bana bir sürpriz yaparsa bu beni çok mutlu eder.ama gidip te kediden korkan birine sorumsuz birine bunu yaparsa o iş tabi ki de olmaz. bunu konu sahibi bilebilir ancak. zaten hayvan hediye etme değilde sahiplenme diyeyim dıdısının dıdısına yapılan bir eylem değil çok çok yakınına yapılabilir buda karşı tarafının isteğini bilerek karar verilir.

Back
X