- 23 Haziran 2016
- 43
- 7
- 86
- 29
- Konu Sahibi sakacisirine
erkek arkadaşı ma tavşan almak istiyorum tavşan dan hediye olur mu olursa hangi çeşiti önerirsiniz sabah baktım kır Tavşanı büyümeyen tavşan ve Hollanda lop Tavşanı vardi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetTavşan çok seven,beslemek isteyen birisi mi ?
Eğer hayırsa ve sırf şirinlik olsun diye alacaksan sakın alma,hayvana yazık olur.
erkek arkadaşı ma tavşan almak istiyorum tavşan dan hediye olur mu olursa hangi çeşiti önerirsiniz sabah baktım kır Tavşanı büyümeyen tavşan ve Hollanda lop Tavşanı vardi
Hayvandan hediye olmazerkek arkadaşı ma tavşan almak istiyorum tavşan dan hediye olur mu olursa hangi çeşiti önerirsiniz sabah baktım kır Tavşanı büyümeyen tavşan ve Hollanda lop Tavşanı vardi
Evcil hayvandan hediye olmaz.
Evcil hayvanin sorumluluğu zordur, sonuçta o da bir can bence başka bir şey tercih etsen daha mantikli ve sağlıklı olur, sonuçta o hayvana bakmakta bir masraf olucak ...erkek arkadaşı ma tavşan almak istiyorum tavşan dan hediye olur mu olursa hangi çeşiti önerirsiniz sabah baktım kır Tavşanı büyümeyen tavşan ve Hollanda lop Tavşanı vardi
Hayvan hediye etmek bir tek mal gözüyle bakmak değildir o hayvana bakamazsa ne olacak ? Ya da sokağa atsa ?hayvan bir mal değildir tabiki ama en kedileri çok seviyorum ve ailemle otururken besliyorduk. şimdi evlendiğimde eşim bana bir kedi sürprizi yaparsa bu o hayvanı mal yerine koyduğum anlamına gelmez.pet shoptan değil sahiplenilmiş hayvandan bahsediyorum. ya da bir kuş bence olaya çok başka bir yerden bakıyorsunuz. gidip eltime doğum günü hediyesi kertenkele mi alsam değil mesele en yakın olduğu kişinin isteklerini biliyordur mutlaka
bir hayvan sahiplenmek isteyip istemediğini bilir diyorum bende. kendimden örnek verdim kedi sahiplenmek istiyorum eğer nişanlım evlendiğimde bana bir sürpriz yaparsa bu beni çok mutlu eder.ama gidip te kediden korkan birine sorumsuz birine bunu yaparsa o iş tabi ki de olmaz. bunu konu sahibi bilebilir ancak. zaten hayvan hediye etme değilde sahiplenme diyeyim dıdısının dıdısına yapılan bir eylem değil çok çok yakınına yapılabilir buda karşı tarafının isteğini bilerek karar verilir.Hayvan hediye etmek bir tek mal gözüyle bakmak değildir o hayvana bakamazsa ne olacak ? Ya da sokağa atsa ?